Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    07. Listopad 2019. 17:26

Lilypie zbog cega te nije htio gledati uzv danas? Sta ti ke rekao za cerviks?
    Frau super za pregled 👍🥰
    I ka sam do 11tt varirala, smrsam, pa dobijem  i tako svaki tjedan, sjecam se da sam u 9tt najvise izgubila, i od 11tt je pocelo u + i od tad natukla 3,7 😬

Fever
    07. Listopad 2019. 17:30

Cao cure, i kod mene sve super na pregledu, srce kuca, beba mase rukicama i nogicama, iduci termin 05.11 kada bih trebala otvoriti komplikacije jer ce mi biti gotov godisnji.
    Tko ce sad to docekati🙈
    Onda bih mozda mogla i spol saznati

It’s a baby boy💙

Mrs.mom
    07. Listopad 2019. 17:58

Ja sam 164 visoka, 58 kg, udebljala sam se vec 2 kile, iako mi je mucno i povracam, al valjda samo sto hranu pogledam primi se. 
    Nemam nista novi za prijaviti :) citam vas redovito 

• Elenicaa20
    07. Listopad 2019. 18:12

Zeneee drage danas bio pregled sve uredu hvala Bogu😊
    Danas smo 11+4 
    Doktorica kaze da je sve dobro i da mogu koristit one tablete sto mi je dokt propisala radi upala

Lilypie
    07. Listopad 2019. 18:34

Skoljka bila sam na dva UZV u zadnjih 7 dana a želi detaljno gledati bebice, malo duže, jer mi ne možemo na Nifty i idem opet u ponedjeljak pa pretpostavljam da nije htio da ih gledamo 4 puta u nekoliko dana. U biti, rekao je da je cerviks u redu koliko sam shvatila ali da je jedna bebica jako nisko.
    U ponedjeljak idem pred kraj radnog vremena i odvojit će vrijeme za na troje 🥰
    I samo je dodao da iz predostrožnosti ležim, ništa nije dramatizirao tako da smireno čekam ponedjeljak.
    Hvala sto pitaš 🌹

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Boa35
    07. Listopad 2019. 18:59

Čestitam svima na super pregledima! 🥰
    Naš je isto odlično prošao..beba je baš aktivna, da ju je jedva izmjerio..mjerio je mozak, kosti ruku i nogu..svašta nešto gledao..ali se namučio jer ona se nije htjela uopće smiriti 😂 što je najgore on i dalje misli da je dečko, jer kao vidi nešto između nogu..pa kad sam mu rekla da je nifty rekao da je cura, onda je zaključio da je možda pupčana..🙈
    Uglavnom, da nismo radili nifty on bi meni valjda do poroda tvrdio da je dečko, pa bi se ja na porodu šokirala i vikala da to nije moje dijete 😂🤣😂🤣 muž je napravio cijeli scenarij oko toga 😂😂 
    Sljedeći pregled je 8.11. 

Lemon
    07. Listopad 2019. 19:12

Cure super za dobre preglede. Ide li već koja na anomaly i da li se tek od 20 tt gleda sve detaljno na tome ili može i ranije? 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

ančica
    07. Listopad 2019. 19:26

Jel vi imate nekog tko vam konstantno prigovara o hrani, meni svekrva i svekar mozak piju, em da ne jedem dovoljno jedem malo, od cega ce mi se bebe razvijati, da moram jest za troje.. a sta cu kad ja osjetim da ak jos jedan zalogaj stavim u usta da cu se ispovracat... sta mi onda i vrijedi to sto sam pojela.. bolje mi je jest svaki put kad osjetim glad po malo nego se za rucak prezderat i onda imati "kamen" na zeludcu... evo danas npr svekrva kuhala kupus i meso.. inace volim kupus i meso, ali danas mi je toliko to smrdilo da me samo miris naveo na povracanje, a ne da sam jos jela i pojela sam si onaj hrskavi musli i oni meni samo suhu hranu jedes, ne valja ti to itd itd. kao ne valja mi zbog probave, pa mi onda stalno pametuju za ginekologa... jer mi doktorica zbog secera rekla da ne jedem neke stvari i onda kazu kao svekrva je bila 4 puta trudna pa je to jela i nije joj nis smetalo... kao pretjeruju nek ja to jedem... ugl ludim... nadam se da ima ovdje bar netko tko me razumije😂😂

Filip&Andrej
    27.03.2020

skoljka

Lilypie super, onda cekamo do ponedjeljka 🤗
    Karla89 ma super, vjerujem to da je beba nemirna, tako je bilo i sa mojom, isto prica sa pupcanom, kao cura je ovo je pupcana, i pred kraj upalila onaj color dopler veli pa nije ovo pupcana 😂😂
    Lemon sto se tice anomalya meni je moja dr. rekla da mi iduci put radi, tad cu biti 20+3, a i lad sam citala i zvala privatno da se narucim rekli su da to rade od 20tt zbog nekih organa koje cekaju da se razviju. Ali i ranije doktori detaljno pregledavaju ono sto mogu vidjeti, bar je meni moja, a vidim da je Karli. 

• Sheena

Ja se tu osjecam kraj vas kao div sa svojih 174 cm😁
    Startala s 62kg, sad sam na 65,5 kg. Psiholoska granica mi je 80kg do kraja trudnoce😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.