Cure kada ste rekle na poslu da ste trudne? I kako ste to rekle? Mene malo frka jer već znam kako će me gledati…
Ja sutra ulazim u 16 tj i još nisam rekla..
Neki me malo čudno gledaju ali nitko još nije ništa pitao.. mislim da ću kroz nekih dva - tri tjedna reći..
Ali stvarno nisam imala potrebe.. tek smo prije 3tj rekli roditeljima..
Kako vi stojite s kilažom??
Koliko ste kila dobile do sada?
Evo ja sutra 16tjedana i danas ujutro sam bila +2kg.. jel to ok??
Opet danas navečer imam pregled pa ću imat sigurno više, jer sam i doručak pojela i ručak, pijem stalno.. i još me sestra važe u robi i tenisicama, ne da mi ni da se izujem..
Tako i kod nas mjere, pa je ispalo na prvom pregledu da sam se udebljala 5 kg a na sljedecem smrsavila 3kg. Zato jer sam ocito imala manje robe. Od tada sam se dogovorila s doktorom da se vazem doma taj dan ujutro 😊 ja sam na +2, 6 tjedana tako vec stoji.
Obavila sam pregled. Nije gledao bebe UZV samo je mene pregledao. Kaže da je sve u redu ali da je jedna beba za sad prilično nisko. U ponedjeljak mi je zakazao detaljan UZV bebica pa se radujem tome. Nastavljam s mirovanjem, doduše ne moram na boku ali je rekao da nastavim mirovati do ponedjeljka. I da... rekorderka sam po dobivenoj kilaži + 6 kg.
Visoka sam 175 cm i sad imam 81 kg 🙈 Sve mi je u ogromnoj trbusini 😁
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Ja sam 169, i imam trenutno 53,5kg. Doktor mi je rekao da je 12kg kao idealno do kraja trudnoce. Ali naravno da ja to ne mogu tempirati🤣 Vec da pripazim malo na ishranu, da se okanem testa i svega sto jedem stalno😖 Kod mene svaki dan mora biti salata i neko voce inace, ali testo me ubija😖 Ne jedem slatko poslednja 3,4 meseca ali zato torte ubijam🤣🤣 Kao to se ne racuna, ma jok.
Lilypie - ti ih nosiš dvoje pa je logično da dobivaš više na kilaži. ❤️❤️
Tatjana - pa zar nisi ništa kila dobila?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Lilypie - ti ih nosiš dvoje pa je logično da dobivaš više na kilaži. ❤️❤️
Tatjana - pa zar nisi ništa kila dobila?
Ne, zaista bas nista. Kazem ti pola kg. Ali tako variram inace kilu gore dole. Ne znam za vas, ali ja inace sve sto pojedem odmah u wc. Tako i sad... I zaista jedem mnogo, ali ja sam citav zivot mrsava, i jako tesko dobijam na kg. Doktor mi je rekao da prirazim, jer obicno bude tako do 3 meseca nista i onda posle u mesec dana 5kg,da to nije dobro.
Vaki- ja sam u 11 tj pa nisam nista dobila jos.
Imam za sada 50 kg i 163 sam visoka.
Iskreno bas ne jedem puno ,3 puta na dan,a slatko uopce ne jedem ....😕
Vaki- ja sam u 11 tj pa nisam nista dobila jos.
Imam za sada 50 kg i 163 sam visoka.
Iskreno bas ne jedem puno ,3 puta na dan,a slatko uopce ne jedem ….😕
Aaa, vidim isto 10+5 🥰 da li je i tebi termin 29.04.?😁 I nisi dobila ni kg, velika slucajnost 😁
Ja sam isto 163 i imam jedva 51 kg, udebljala sam se jednu kilu, i to tako stoji već mjesec dana i ne ide gore, znam da sam mršava ali šta da radim, takva sam godinama. A što je najbolje najviše jedem slatko jer mi paše.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Bok cure, evo me sa pregleda. Sve je super! Srceko kuca i beba skace 😍 dalje po starom... lezi, terapije i to je to.
Ja sam dobila 2 kg. Sad nije puno ali ovo lezanje bi me moglo kostat
url=https://lilypie.com]
Bok cure, evo me sa pregleda. Sve je super! Srceko kuca i beba skace 😍 dalje po starom… lezi, terapije i to je to.
Ja sam dobila 2 kg. Sad nije puno ali ovo lezanje bi me moglo kostat
Super, drago mi je da to cujem🥰... A sad dok budes lezala, kila gore dole. 😁 Ja sam sama sa sobom rascistila, i da dobijem 30kg sta da radim. Skinucu. Volela bih naravno sto manje, zbog bebe i sebe, ali kako bude bice. Svaki put kad sam se nervirala zbog neceg, ono mi je bilo jos gore. Vala kako bude, bice :) Ja ne mogu upravljati hormonima, stalno sam gladna, dizem sebu 3,4 ujutru i jedem i tad. Pa me lepo uhvati zgaravica. Pa cim popusti kad se probudim ja opet i tako... Nisam uvek trudna 😁 Posle cu popravljati krive Drine 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji