Cure kada ste rekle na poslu da ste trudne? I kako ste to rekle? Mene malo frka jer već znam kako će me gledati…
Ja sutra ulazim u 16 tj i još nisam rekla..
Neki me malo čudno gledaju ali nitko još nije ništa pitao.. mislim da ću kroz nekih dva - tri tjedna reći..
Ali stvarno nisam imala potrebe.. tek smo prije 3tj rekli roditeljima..
Kako vi stojite s kilažom??
Koliko ste kila dobile do sada?
Evo ja sutra 16tjedana i danas ujutro sam bila +2kg.. jel to ok??
Opet danas navečer imam pregled pa ću imat sigurno više, jer sam i doručak pojela i ručak, pijem stalno.. i još me sestra važe u robi i tenisicama, ne da mi ni da se izujem..
Ja sam svima rekla sa 6tt, cim sam cula srceko ja nisam mogla izdrzati a da ne kazem.
Ja se izvagam u jutro doma na taste i tu im kilazu kazem, tako i upisujem u aplikaciju pa pratim koliko dobivam na kilazi. Sad sam u 18om tt i bome 3,7 sam u plusu, nesto mi se cini da je to puno za 18ti tt ali nevidim da mi se tijelo udebljalo, sve mi S moze kao i prije i trudnicke hlace su mi S, cak imam jos prostora, pa sve mislim da je to samo stomak, ali nije mi bas tako velik, cak se sad manje vidi jer se nekako rasirio, smjesan je svaki tjedan ima drugi oblik 😂
Lilypie sretno i tebi na pregledu, nadam se da se sve smirilo od proslog tjedna
Cure kada ste rekle na poslu da ste trudne? I kako ste to rekle? Mene malo frka jer već znam kako će me gledati…
Neki me malo čudno gledaju ali nitko još nije ništa pitao.. mislim da ću kroz nekih dva - tri tjedna reći..
Opet danas navečer imam pregled pa ću imat sigurno više, jer sam i doručak pojela i ručak, pijem stalno.. i još me sestra važe u robi i tenisicama, ne da mi ni da se izujem..
Ja mislim da je to super za 16 nedelja samo 2 kg 😁 Ja sam 11 da kazem, i ne znam ni reci da li sam dobila pola kile, jer ja uvek variram 2 kg gore dole, ali za sad je 53,5. Videcemo do pregleda za nedelju dana 😁 Ja bas jedem, ne biram sta, ni vreme, pa kako bude. Ne mogu da se kontrolisem za sad, naprosto imam napade gladi, doslovno jesti ili umreti🤣
Ja sam svima rekla sa 6tt, cim sam cula srceko ja nisam mogla izdrzati a da ne kazem.
Ja se izvagam u jutro doma na taste i tu im kilazu kazem, tako i upisujem u aplikaciju pa pratim koliko dobivam na kilazi. Sad sam u 18om tt i bome 3,7 sam u plusu, nesto mi se cini da je to puno za 18ti tt ali nevidim da mi se tijelo udebljalo, sve mi S moze kao i prije i trudnicke hlace su mi S, cak imam jos prostora, pa sve mislim da je to samo stomak, ali nije mi bas tako velik, cak se sad manje vidi jer se nekako rasirio, smjesan je svaki tjedan ima drugi oblik 😂
Lilypie sretno i tebi na pregledu, nadam se da se sve smirilo od proslog tjedna
Pa ja sam krenula s 62kg (visoka sam 169cm), a sad sam 64kg ujutro.. a bome do večeri dođem i do 65,5
ali uvijek se važem ujutro pa to i uzimam u obzir.
Ančice - ja ti još uvijek imam mučnine, a probala sam sve od đumbira, Cole, badema, krekera do čajeva. Ništa ne pomaže. Ako otkriješ nešto korisno, svakako mi javi.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Bolje da onda ja šutim o kilama. Ja sam dobila najviše, a jedem samo krekere i to ujutro. Ja se bojim da bebi ne fali vitamina, a ginekolog mi govori da prioazim na kile. Najradije bih ga opalila kad to čujem. Ostala sam trudna s 53 kg, a sad imam 56,5 kg. Visoka sam 170 cm.
🤞❤️🙏
Super ste s kg. Ja sam startala sa 62kg na 167cm. Vec sam sad 1kg u plusu. I to sam u zadnjih par dana dobila tu kilu. Stalno sam gladna.
Na poslu sam rekla cim sam obavila prvi pregled jer sam trazila da me se oslobodi jednog dijela posla.
Ja sam 176, 66 kg na prvom pregledu (imala sam prije sigurno 65, ova jedna kila je u sisama)🤣🤣🤣🤣
Danas cemo vidjeti hoce me vagati
It’s a baby boy💙
I ja danas imam pregled, al tek u pol 8, treba izdržati do tada, a nadamo se da bi se i spol mogao vidjeti
Na poslu sam rekla svima i isto sam očekivala svakakve reakcije jer radim tek 4 mjeseca ovdje, ali sve su pozitivne!
Sa kilama stojim isto, odnosno ništa nisam dobila, ali pretpostavljam da bi današnja kilaža mogla biti +2 s obzirom da je navečer pregled, a i toplije se oblačim. Al ujutro kad stanem, stojim na iston
Pa vi ste sve visoke, ja sam jedva 164, i startala sa 53,9 a sad sam na 56.7, al stvarno jedem, svako par sati sam gladna, i jedem dosta voca, mislim da ce me voce dokrajciti sa kilama, al sta cu kad mi se jede 🤷🏻♀️
Vaki nisam shvatila sto je tvoj gin mislio time kad je rekao da pripazis, sta da si debela? , meni to djeluje premrsavo, ta kilaza na tu visinu, neznam, ili si nesto krivo napisala🤷🏻♀️
Pod tim je mislio da prebrzo dobivam na kilaži i da ću previše dobiti do poroda. Valjda misli da sam do sad gladovala pa da mi je trudnoća izlika za klopu.
🤞❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji