Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Listopad 2019. 10:41

Karla89, srecno danas na pregledu🥳... Nisam imala mucnine, ali moje drugarice koje imaju, kazu kokice su spas 😁 

Smiley
    07. Listopad 2019. 10:52

Sretno cure na pregledima. 
    Ančica na tvom bi mjestu ipak išla na pregled da vide šta je uzrok i da ti da kakve tablete ako je potrebno, jer svako krvarenje dobro je ić provjeriti 

Smiley
    07. Listopad 2019. 10:53

Joj sorry. Nije Ančica nego Talija. 

vanush
    07. Listopad 2019. 11:30

Jutro! Ja isto danas ocekujem pregled ali tek je predvecer pa sam naslagala obaveza da ne stignem mislit o iscekivanju 
    Talija odi do hitne, ja sam isla kada mi je bilo krvarenje, moras provjeriti, meni su pojacali utrogestan i strogo mirovanje u jednom periodu. Nadam se da ce sve biti ok. 

skoljka
    07. Listopad 2019. 12:06

Bokic curke, evo i mene 😃
    Bome ste se natipkale u uva 3 dana. Evo da se pohvalim da sam na svadbi izdrzala do kraja ( do 6h), sve uz plesanje, ma sve super, al zato jucer, ko da cu gripu dobiti, svaka me koscica bolila, danas sam bolja.
    Nove curke dobro dosle, urednu trudnocu zelim 🤗
    Karla89, Vanush ako ima jos koja, sretno danas na pregledima 😃
    Ja sam jutros osjetila desni jajnik kao da me malo bulucka al to je bilo samo na momenat, nadam se da mi nije nikaka upala, ovih dana cu opet ici dat krv za pretragu, valjda nebude nikakve upale

Lilypie
    07. Listopad 2019. 12:06

Puno nas danas ima pregled 😊 Sretno svima 🙏
    Ja iskreno jedva čekam 🙃
    Ancica dugo se nisi javljala. Kako tvoje bebice? Kad si bila na pregledu? 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

ančica
    07. Listopad 2019. 12:29

Lilypie

Puno nas danas ima pregled 😊 Sretno svima 🙏
    Ja iskreno jedva čekam 🙃
    Ancicadugo se nisi javljala. Kako tvoje bebice? Kad si bila na pregledu?

U fazi sam nekoj da sam malo na mobitelu, a da vise citam knjige.. i danas sam procitala skoro 40 stranica sto ste pisali na forumu... e moje bebice su hvala Bogu dobro.. bila sam na pregledu 19.9 i beba A je dost veca od bebe B... slala me na sto strana, ocito da sve provjeri zbog spontanog prije 3 mjeseca... idem 14.10 opet na kontrolu i tad ce mi radit bris... odbrojavam dane, jedva cekam da opet vidim bebice🥰🥰 i nadam se da su u redu i da rastu... zao mi je samo sto ne mogu cut otkucaje, ali kaze doktorica da se vidi da srceka kucaju i zao mi je sto moja ginekologica ne dozvoljava da muz bude sa mnom i sto ne moze viditi svoje bebuske.. al cekam ultrazvuk u bolnici da moze i on doci sa mnom...preksinoc sam sanjala da sam pocela krvarit i odma sam se ustala iz kreveta i otisla u wc vidit jel krvarim.. tako sam se prepala.. ali hvala Bogu pa je bio samo san... 

Filip&Andrej
    27.03.2020

Mikixy
    07. Listopad 2019. 13:40

Cure kada ste rekle na poslu da ste trudne? I kako ste to rekle? Mene malo frka jer već znam kako će me gledati... 

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

Boa35
    07. Listopad 2019. 13:56

Mikixy

Cure kada ste rekle na poslu da ste trudne? I kako ste to rekle? Mene malo frka jer već znam kako će me gledati…

Ja sutra ulazim u 16 tj i još nisam rekla..
    Neki me malo čudno gledaju ali nitko još nije ništa pitao.. mislim da ću kroz nekih dva - tri tjedna reći..
    Ali stvarno nisam imala potrebe.. tek smo prije 3tj rekli roditeljima..

Kako vi stojite s kilažom??
    Koliko ste kila dobile do sada?
    Evo ja sutra 16tjedana i danas ujutro sam bila +2kg.. jel to ok??
    Opet danas navečer imam pregled pa ću imat sigurno više, jer sam i doručak pojela i ručak, pijem stalno.. i još me sestra važe u robi i tenisicama, ne da mi ni da se izujem..

Mikixy
    07. Listopad 2019. 14:02

Ja još nisam imala prvi pregled pa nemam pojma kako stojim sa kg... Ali cca 60kg imam 

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.