Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    06. Listopad 2019. 20:58

I moj je pregled ( drugi) sutra u 14:30, javljam se poslije!
    Nadam se da je sve ok :)
    Imam jako problema s pristicima, pa moram gin pitat smijem li koristiti th s derme sto sam dobila prije trudnoce, pise u uputama da se posavjetujem s gin, samo da nije preporucljiva kod dojenja.
    Dercome clear suspenzija je, koristila sam ju nekoliko puta dok i nisam znala da sam trudna

It’s a baby boy💙

Vaki
    06. Listopad 2019. 21:21

Fever - ja ih nisam imala u pubertetu, a sad su me napali. Doduše, dosta su sitni pa se ni ne vide, ali mi je koža baš hrapava na dodir. Grozan osjećaj. Sretno na pregledu! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    06. Listopad 2019. 21:22

Frau - baš te krenulo... Sigurna sam da je sve o. k.! Sretno! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Talija
    06. Listopad 2019. 21:25

Jel se sjecate u kojem periodu ste imale, ako ste imale, smeđi iscjedak? Da li se to pojavljuje u trenutku kad ocekujete menstruaciju ili i kasnije? Jucer i danas imam taj iscjedak, a do sad nisam imala.. inače sam 6+3. 
    Vjerujem da se ne bi trebala brinuti, ali s obzirom da mi je prva trudnoca i nisam najbolje upucena, dobro bi mi dosao koji komentar. ☺️

ančica
    06. Listopad 2019. 22:56

Talija

Jel se sjecate u kojem periodu ste imale, ako ste imale, smeđi iscjedak? Da li se to pojavljuje u trenutku kad ocekujete menstruaciju ili i kasnije? Jucer i danas imam taj iscjedak, a do sad nisam imala.. inače sam 6+3.
    Vjerujem da se ne bi trebala brinuti, ali s obzirom da mi je prva trudnoca i nisam najbolje upucena, dobro bi mi dosao koji komentar. ☺️

najbolje otici na hitnu.. da oni provjere i da se uvjeris da je sve u redu 

Filip&Andrej
    27.03.2020

ančica
    06. Listopad 2019. 22:59

Ne mora znacit da je nis opasno, ali meni je tako krenio spontani.. prvo sam imala smedi iscjedak, pa je pocela krv i izgubila bebu u sestom tjednu.. no hvala Bogu pa nas je sad nagradio s blizancima🥰 

svakako se uputi na hitnu da znas sto je 

Filip&Andrej
    27.03.2020

ančica
    06. Listopad 2019. 23:04

E sad mene zanima, kako se vi zenice borite s mucninama.. evo ulazim u 11tj trudnoce, a muka mi po cijele dane, sto god da pojedem mi tako lose sjedne na zeludac i patim se cijelo vrijeme.. i svaki dan navecer imam mucnine, ispovracam veliku kolicinu te mi obavezno kapilara u nosu pukne pa mi uz povracanje curi i krv iz nosa... sto mi je najgore ja kad se navecer ispovracam bude mi muka cijelu noc.. sinoc sam tek u 4h ujutro zaspala, patila se, pa se ne mogu namjestit, ak legnem na bok zeludac mi pod pritiskom jos vise mi muka, na leđa ne mogu spavat pa se samo okrecem ko prase na raznju... imam rennie i rupurut tablete, no rupurut se navodno ne bih smio kunzumirat u trudnoci, a zapravo ne znam jesu li oni za mucnine ili samo za zgaravice.. nisam dugo citala upustva... ugl ako je vama s mucninama nes pomoglo... vicite jer umirem svaki dan.. nadam se da ce uskoro i prestat mucnine i povracanje

Filip&Andrej
    27.03.2020

Jahanara
    07. Listopad 2019. 06:48

Jutro cure!

Sretno na pregledima danas!

Talija, u prosloj trudnoci sam imala smedji iscjedak prije ocekivane menge i u 5tt. Stavila me na strogo mirovanje i utrogestan. Ne mora znaciti da ce i kod tebe biti tako al najbolje otici do ginekologa.

U ovoj trudnoci samo smedji iscjedak prije menge par dana-implatacijsko i sve je u redu. Nadam se da ce i ostati.

Ancica pokusaj sa cajem od djumbira. Imas u apoteci i neke tabletice sa djumbirom protiv mucnine koje se smiju u trudnoci.

Boa35
    07. Listopad 2019. 09:50

Jutro cure, kako ste danas?
    Dobro nam došle nove!
    Bome nas se skupilo.. kad se sjetim na početku nas je bilo 7-8 koje smo tipkale
    Ja danas imam pregled, ali tek u 17h.. probudila se s uužasnom mučninom.. pojela bananu, pecivo, popila čaj, ali ne prestaje.. sad ne znam da li je to od nervoze zbog pregleda ili što..još sam na poslu danas, kak ću izdržat do 4 nemam pojma
    Sretno danas i ostalima na pregledu! Mislim da nas ima nekoliko 
    Mi jeedva čekamo da vidimo svoju bebušku!

Fever
    07. Listopad 2019. 09:58

Ja sam uzela caj od dumbira i kamilice kada sam bas imala mucnine par dana, sad nemam klasicne mucnine ali mi se sva skoro hrana gadi.
    Al uzela sam i neke bio bombone od đumbira u mulleru pa njih znam ubaciti u usta

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.