Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vanush
    05. Listopad 2019. 14:07

Mikixy

sagi

Mikixy

Cure ja sam naručena 5.11. Kod ginića, jel to dugo za čekat?

Dobrodošla 🙂 ja sam prvi imala s točno 7 tjedana, isto mi je bilo dugo čekat 😁
    Sudeći po tvom testu (ako rezultat nije star preko tjedan) i ti ćeš biti tu negdje, to je ok.

Pa biti ću da oko 6 tjedana, test je jučer napravljen, nije star ahhahah

Ma to ti je taman, ni ne trebas prije ici.

Luca87 cestitam na curici! 

malina08 ja izbjegavam triptane kroz trudnocu. Doduse nisam ni imala pravu migrenu od kad sam trudna, kao da hormoni pomazu. Zelim ti isto pa da nemas dvojbi ;)

Mikixy
    05. Listopad 2019. 14:42

Cure ja sam prije mj dana počela piti folnu dok još nisam bila trudna SOLGAR 400, e sada kada mi je plusic potvrdjen da li bi trebala povećati dozu? Ili piti nesto drugo? 

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

05. Listopad 2019. 15:59

Skoljka, da li haljina odgovara na kraju? Lepo se provedi 😁😁 Dobro nam dosle "nove mame", druzicemo se 🥰🥰... Sto se tice pregleda ja zaista zakazem 2, 3 dana pre, jer idem privatno. Ja pijem Femebion, kod nas u Srb to nam daju, gde su folna i vitamini zajedno. Prvi trimestar idem kao Femebion 1 onda drugi trimestar Femebion 2, i na kraju msm da ima i 3ka :) Najbolja drugarica, je danas saznala da je trudna, tako da sam presrecna sto cemo deliti zajedno iskustva 🥰🤰🏽🙈

Fever
    05. Listopad 2019. 17:46

Ja sam jucer imala takvu migrenu da sam mislila da cu dobit mozdani😂
    Toliko jaku nisam nikada, povracalo mi se i bilo mi je muka.
    Nakon 10 sati mucenja i tople kupke malo je popustilo pa sam uspjela zaspati.
    Nisam uzimala nikakve tablete trpila sam, jer realno od ovog sto smijem nece mi popustiti.

Nisam prije t. nesto cesto imala migrene ali kad jesam uzimala sam vecinom neke lijekove koje moj tata dobije na recept za migrenu.
    Nadam se da ce prestati ubrzo, imala sam u ovih 9tj trudnoce jednom slabije na pocetku i sinoc, to je okej za istrpiti.

It’s a baby boy💙

• Sheena
    05. Listopad 2019. 17:46

TatjanaB

Skoljka, da li haljina odgovara na kraju? Lepo se provedi 😁😁 Dobro nam dosle "nove mame", druzicemo se 🥰🥰… Sto se tice pregleda ja zaista zakazem 2, 3 dana pre, jer idem privatno. Ja pijem Femebion, kod nas u Srb to nam daju, gde su folna i vitamini zajedno. Prvi trimestar idem kao Femebion 1 onda drugi trimestar Femebion 2, i na kraju msm da ima i 3ka :) Najbolja drugarica, je danas saznala da je trudna, tako da sam presrecna sto cemo deliti zajedno iskustva 🥰🤰🏽🙈

I moja najbolja prijateljica je baš saznala da je trudna pa sam isto sretna što ćemo skupa proći kroz sve to🤗
    Meni je žene stomak tako već fino narastao da se ne usudim navući na sebe ništa osim tajica😁 Teško mi je zamisliti da će još moći narasti, čini se da nema gdje više jadan😂 Stalno me bocka sa strane, baš osjećam kako raste

05. Listopad 2019. 17:52

Sheena

TatjanaB

Skoljka, da li haljina odgovara na kraju? Lepo se provedi 😁😁 Dobro nam dosle "nove mame", druzicemo se 🥰🥰… Sto se tice pregleda ja zaista zakazem 2, 3 dana pre, jer idem privatno. Ja pijem Femebion, kod nas u Srb to nam daju, gde su folna i vitamini zajedno. Prvi trimestar idem kao Femebion 1 onda drugi trimestar Femebion 2, i na kraju msm da ima i 3ka :) Najbolja drugarica, je danas saznala da je trudna, tako da sam presrecna sto cemo deliti zajedno iskustva 🥰🤰🏽🙈

I moja najbolja prijateljica je baš saznala da je trudna pa sam isto sretna što ćemo skupa proći kroz sve to🤗
    Meni je žene stomak tako već fino narastao da se ne usudim navući na sebe ništa osim tajica😁 Teško mi je zamisliti da će još moći narasti, čini se da nema gdje više jadan😂 Stalno me bocka sa strane, baš osjećam kako raste

Meni je stomak poceo da raste ove nedelje, bas vidim po farmerkama, samo samo ih odlozila i otisla kupiti trudnice stvari. Jeste mali, ali dovoljno da me steze kad sednem, ne mogu da disem. Uzela sam par stvari iz H&M za prvu ruku, dok ne pocne mali vise rasti, da onda uzmem "kako treba"... E pa drago mi je za drugaricu, onda cete se i vas dvd zajedno radovati🥰🥰🥰

05. Listopad 2019. 19:42

Fever

Ja sam jucer imala takvu migrenu da sam mislila da cu dobit mozdani😂
    Toliko jaku nisam nikada, povracalo mi se i bilo mi je muka.
    Nakon 10 sati mucenja i tople kupke malo je popustilo pa sam uspjela zaspati.
    Nisam uzimala nikakve tablete trpila sam, jer realno od ovog sto smijem nece mi popustiti.

Nisam prije t. nesto cesto imala migrene ali kad jesam uzimala sam vecinom neke lijekove koje moj tata dobije na recept za migrenu.
    Nadam se da ce prestati ubrzo, imala sam u ovih 9tj trudnoce jednom slabije na pocetku i sinoc, to je okej za istrpiti.

Skroz te kuzim. Meni stalo od tog Imigran spreja, i iduci dan opet! Popila crne kave,limuna, tusiranje i oblozi, zavezala glavu maramom i popustilo, hvala bogu!!

• Frau_Mund6
    05. Listopad 2019. 19:45

Cure, evo me sa hitne. Prokrvarila sam 😣 beba je srecom dobro! Srce kuca i narasla j e od uto od pregleda, tako da je to ok. Dobila sam duphastone, sad 4 odjednom pa svakih 8h x1. Znam da je neka pisala da je nekoliko dana krvarila. Pisite mi koliko ste krvarile, da se pripremim..  malo me frka sad.  Rekli su mi strogo mirovanje i  u pon da idem na pregled svojoj gin pa cemo vidjet dalje. 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    05. Listopad 2019. 19:50

Tatjana i Sheena, cestitam frendicama 😉 super je kad prolazis kroz ovo sa bliskim ljudima 😍 ja nisam bila te srece, ali sam zato upoznala divne cure koje su mi postale frendice ❤

url=https://lilypie.com]

Fever
    05. Listopad 2019. 19:53

Malina, kavu ne pijem od kad sam saznala da sam trudna, nisam ju mislila piti dok ne prodje prvo tromjesjecje. 
    A i pila sam prije t. Samo nesicu to mi i nije neka kava.
    Svakako cu probati crnu kavu ako me bude hvatala i u drugom tromjesecju

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.