Ma ni ja ne pijem kavu al danas sam malo popila,i limuna u drugoj casi, odvratno ali evo, kad ai na rubu ocaja sve ces napraviti! Kazu da i dumbir pomaze no meni zasad nije
Frau Mund sva sam pretrnula dok sam citala tvoj post. Hvala Bogu da je sve ok! Ja sam prokrvarila u nedjelju, to je bio pravi odljev krvi. Iza toga krvuckala ponedjeljak i utorak, sasvim malo na dnevnom i kad se obrišem. Srijeda i četvrtak bilo smedje kad se obrišem i sad dva dana ništa, hvala Bogu.
Ja ležim mirno već tjedan dana.
Kako je kod tebe bilo? Jel te sto boljelo? Kod mene kao da nije moja krv bila, nikakvog osjećaja da ja krvarim.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Tatjana i Sheena, cestitam frendicama 😉 super je kad prolazis kroz ovo sa bliskim ljudima 😍 ja nisam bila te srece, ali sam zato upoznala divne cure koje su mi postale frendice ❤
Ja sam prokrvarila u 5. nedelji, ne znam da li moze da se poredi to na pocetku i sad, ili to nema veze. Ja sam tad prokrvarila, bukvalno kapljice ali malo vece, braon boje. I trajalo je 3 dana. Mada sam ja 10 dana samo lezala, jako sam se bojala. Ja sam tad pila utrogestan, tih 10 dana i to je to. Nemoj da se bojis, vidis da je beba dobro🥰 samo odmaraj, bukvalno samo do wc, ako ti to vreme i obaveze dozvoljavaju. Kako kazu, strpljen, spasen🙏🙏 Mada javice se cure koje su skoro imale, pa ce one verovatno imate vise sta da kazu 🤗
Ja nemam migrene ali me cesto boli glava u trudnoći i to kad ne popijem kavu, jer isto hocu sto manje i onda neke dane pijem neke ne, mislim da cu svaki dan popiti malu samo da spriječim glavobolju.
Ja sam imala krvarenje odmah na početku, ali nije bila svjeza krv, isto sam dobila terapiju kao i ti, samo lezi i miruj
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
E da meni je trajalo nekih 10 dana ali nisam lezala jer su mi rekli da ne moram
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Hvala cure, znaci iskustva su razlicita. Meni je bila svjeza krv, nije bilo jako puno al nam je danas dosla mala od dragog pa smo imali priliku odmah zbrisat na hitnu (inace smo imali u planu otici u kino 😋). Tamo sam otisla na wc i bilo je vec obilnije 😥. Bio je neki mladi doktor, jako pristupacan. Ugl, rekao je da se racuna do nekog 20og tjedna da je rizicno, prvo tromjesecje onak ozbiljno a drugo malo manje. Normalno, ja uz malu ne mogu ni blizu odmarat.. jos sam imala planova po kuci cudesa napravit, al sad ocito necu nista. Probat cu joj objasnit neke stvari i tjerat ju da hoda ili da se vozi.. ali muci me da ju ne kogu presvuc i uspavat i sl..
url=https://lilypie.com]
Cure, jel koja popila neku zabranjenu tabletu u trudnoci? Ja nesto jesam za migrenu, ali nema jos dovoljno istrazivanja da li steti ili ne.
Ja! Isto triptan, zomig. Ja imam te migrene od kad sam ostala trudna bar 2 puta tjedno. I imam brufene koje su mi dali na hitnoj, ali znas i sama da ne pomaze. Zadnja 2 napada sam izgubila vid. Tolika je bol bila. I rekao mi je neurolog da popijem zomig. Naravno izbjegavat ako je moguce ali ako nije, popit. Moje migrene traju po 4-5dana ako se ne ljece i to je stalno povracanje. Rekao mi je da taj stres puno vise skodi bebi. Ugl nadam se da necu vise morat pit to. Naravno da me strah, a ova svi istrazivanja koja su i provedena kazu da su triptani ok. Imas jedan clanak na polikliniku harni.
Hvala cure, znaci iskustva su razlicita. Meni je bila svjeza krv, nije bilo jako puno al nam je danas dosla mala od dragog pa smo imali priliku odmah zbrisat na hitnu (inace smo imali u planu otici u kino 😋). Tamo sam otisla na wc i bilo je vec obilnije 😥. Bio je neki mladi doktor, jako pristupacan. Ugl, rekao je da se racuna do nekog 20og tjedna da je rizicno, prvo tromjesecje onak ozbiljno a drugo malo manje. Normalno, ja uz malu ne mogu ni blizu odmarat.. jos sam imala planova po kuci cudesa napravit, al sad ocito necu nista. Probat cu joj objasnit neke stvari i tjerat ju da hoda ili da se vozi.. ali muci me da ju ne kogu presvuc i uspavat i sl..
Moja nije bila sveza... Ali ipak krv je krv. Bitno da je video doktor na UZ da je sve oke, nemoj da se brines. Pokusaj da razmisljas o necemu drugom. Naprosto se desilo, i ides dalje... Mozda da smanjis makar onda svoje sktivnosti, dok ne prodje par dana, naprosto da pomognes sebi. Ako nista budi u toplijoj odeci, pokusaj da odmaras sto vise, vockice, neke lepe kremice, piling, pre spavanja, da te opusti. Mozda zvuci glupo, kakve kreme, pilinzi, gluposti a to ti se desilo, ja sam kazem kako sam ja sebe opustala i trazila nesto da m ucini srecnijom, da se bolje osecam. Normalno je da se bojis, ali i normalno je i da mislis samo pozitivno i da ce to proci brzoo🤗🥰
Frau, baš mi je žao što si morala prolaziti kroz sav taj stres😔
Ja sam u 5.tjednu imala smeđi iscjedak nekih 5 dana i bila sam van sebe jer je bilo popraćeno grčevima. Isto dobila duphastone i morala sam mirovati. Još sam panična pa svaki put kad se brišem na wc-u u strahu gledam wc papir.
Glavno da je bebica na mjestu❤ Miruj što više i drži se!
Cure, jel koja popila neku zabranjenu tabletu u trudnoci? Ja nesto jesam za migrenu, ali nema jos dovoljno istrazivanja da li steti ili ne.
Ja! Isto triptan, zomig. Ja imam te migrene od kad sam ostala trudna bar 2 puta tjedno. I imam brufene koje su mi dali na hitnoj, ali znas i sama da ne pomaze. Zadnja 2 napada sam izgubila vid. Tolika je bol bila. I rekao mi je neurolog da popijem zomig. Naravno izbjegavat ako je moguce ali ako nije, popit. Moje migrene traju po 4-5dana ako se ne ljece i to je stalno povracanje. Rekao mi je da taj stres puno vise skodi bebi. Ugl nadam se da necu vise morat pit to. Naravno da me strah, a ova svi istrazivanja koja su i provedena kazu da su triptani ok. Imas jedan clanak na polikliniku harni.
Citala sam i ja taj clanak pa se tjesim :) navodno da su sumatriptani najrasireniji, probaj prijeci na njih ako vec moras! Proklete bile migrene, nocne more imam cim se sjetim.
Sortiraj odgovore
Najstariji