Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamasita05
    04. Listopad 2019. 21:50

Reni

Danas sam bila na pregledu, mjeren nuhalni nabor sve ok, beba je jako zivahna i mase rukicama i nogicama, od uzbudjenja zaboravih pitati gin. da li nastavljam i dalje uzimati folacin ili nesto drugo? 12 tjedana sam. Sto vi uzimate?

Meni je nakon 12.tj dr rekla da uzmem neke vitamine u kojima ima i folacina. Malo sam istrazila i uzela elebaby, 30 tabl dode 150kn. Jos dodatno pijem magnezij od 375mg.

Reni
    04. Listopad 2019. 22:01

Sljedeći pregled je 5.11 tek,sad neznam da uzmem za koji dan sama nesto,pitam u ljekarni?

neverland
    04. Listopad 2019. 22:09

Pijem samo folnu. Imam taman dosta za neka dva tjedna, a za tri idem na pregled, tad će mi biti 12tj. Da si uzmem novu bočicu ili nešto drugo da uzmem?

skoljka
    04. Listopad 2019. 22:20

Uzmite prenatale neke po vasem izboru, ja osobno pijem Elebaby od Bayera, nemam nus pojava. One se koriste za drugo tomjesecje, a za prvo sam isto koristila njihove Elenatal. Imam u olanu kad se porodim nastaviti sa Elemama, jer imam namjeru dojiti, a ako kojim slucajem nebudem dojila isto cu jednu turu uzeti. 😂😂😂😂😂Kako sam ovo dobro sve napisala kao da me placaju da ih reklamiram😂😂😂

skoljka
    04. Listopad 2019. 22:24

Zaboravih napisati folna od 800mg je potrebna do 12tt,poslije je dovoljno 400mg. E zato sam ja ove gore navedene koristila zato sto je kod njih to dozirano bas tak kako treba i ujedno ostale vitamine i minerale se unosi. A ciste folate sam uzimala prije trudnoce. 

• mamasita05
    04. Listopad 2019. 22:34

neverland

Pijem samo folnu. Imam taman dosta za neka dva tjedna, a za tri idem na pregled, tad će mi biti 12tj. Da si uzmem novu bočicu ili nešto drugo da uzmem?

Mislim da ti je bolje odmah uzet nesto gdje ima folacina i vitamina jer neces iskoristiti sve. Meni ih je dosta ostalo, odmah s 12 tjedana sam krenula piti elebaby. 

• mamasita05
    04. Listopad 2019. 22:36

skoljka

Zaboravih napisati folna od 800mg je potrebna do 12tt,poslije je dovoljno 400mg. E zato sam ja ove gore navedene koristila zato sto je kod njih to dozirano bas tak kako treba i ujedno ostale vitamine i minerale se unosi. A ciste folate sam uzimala prije trudnoce.

Ja pila 400mg cijelo vrijeme i sad nastavila elebaby. Kad sam ih kupovala, u ljekarnoj mi rekli da piem jednu dnevno, a jedna je bila 400mg. Valjda je to ok. 

skoljka
    04. Listopad 2019. 22:49

mamasita05

skoljka

Ja pila 400mg cijelo vrijeme i sad nastavila elebaby. Kad sam ih kupovala, u ljekarnoj mi rekli da piem jednu dnevno, a jedna je bila 400mg. Valjda je to ok.

Pa ako se hranis zdravo, ako jedes zelenog povrca, voce, jaja, onda se dosta unese i kroz hranu. 800se preporuca za prvih 12tt, a 400 prije trudnoce da se bude spremno na trudnocu. 

Reni
    05. Listopad 2019. 06:29

I ja sam pila 400,nije mi ni rekla bila da uzmem vise..onda cu za koji dan uzeti nešto novo .

Mikixy
    05. Listopad 2019. 06:54

Cure ja sam naručena 5.11. Kod ginića, jel to dugo za čekat? 

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.