Danas sam bila na pregledu, mjeren nuhalni nabor sve ok, beba je jako zivahna i mase rukicama i nogicama, od uzbudjenja zaboravih pitati gin. da li nastavljam i dalje uzimati folacin ili nesto drugo? 12 tjedana sam. Sto vi uzimate?
Meni je nakon 12.tj dr rekla da uzmem neke vitamine u kojima ima i folacina. Malo sam istrazila i uzela elebaby, 30 tabl dode 150kn. Jos dodatno pijem magnezij od 375mg.
Sljedeći pregled je 5.11 tek,sad neznam da uzmem za koji dan sama nesto,pitam u ljekarni?
Pijem samo folnu. Imam taman dosta za neka dva tjedna, a za tri idem na pregled, tad će mi biti 12tj. Da si uzmem novu bočicu ili nešto drugo da uzmem?
Uzmite prenatale neke po vasem izboru, ja osobno pijem Elebaby od Bayera, nemam nus pojava. One se koriste za drugo tomjesecje, a za prvo sam isto koristila njihove Elenatal. Imam u olanu kad se porodim nastaviti sa Elemama, jer imam namjeru dojiti, a ako kojim slucajem nebudem dojila isto cu jednu turu uzeti. 😂😂😂😂😂Kako sam ovo dobro sve napisala kao da me placaju da ih reklamiram😂😂😂
Zaboravih napisati folna od 800mg je potrebna do 12tt,poslije je dovoljno 400mg. E zato sam ja ove gore navedene koristila zato sto je kod njih to dozirano bas tak kako treba i ujedno ostale vitamine i minerale se unosi. A ciste folate sam uzimala prije trudnoce.
Pijem samo folnu. Imam taman dosta za neka dva tjedna, a za tri idem na pregled, tad će mi biti 12tj. Da si uzmem novu bočicu ili nešto drugo da uzmem?
Mislim da ti je bolje odmah uzet nesto gdje ima folacina i vitamina jer neces iskoristiti sve. Meni ih je dosta ostalo, odmah s 12 tjedana sam krenula piti elebaby.
Zaboravih napisati folna od 800mg je potrebna do 12tt,poslije je dovoljno 400mg. E zato sam ja ove gore navedene koristila zato sto je kod njih to dozirano bas tak kako treba i ujedno ostale vitamine i minerale se unosi. A ciste folate sam uzimala prije trudnoce.
Ja pila 400mg cijelo vrijeme i sad nastavila elebaby. Kad sam ih kupovala, u ljekarnoj mi rekli da piem jednu dnevno, a jedna je bila 400mg. Valjda je to ok.
Ja pila 400mg cijelo vrijeme i sad nastavila elebaby. Kad sam ih kupovala, u ljekarnoj mi rekli da piem jednu dnevno, a jedna je bila 400mg. Valjda je to ok.
Pa ako se hranis zdravo, ako jedes zelenog povrca, voce, jaja, onda se dosta unese i kroz hranu. 800se preporuca za prvih 12tt, a 400 prije trudnoce da se bude spremno na trudnocu.
I ja sam pila 400,nije mi ni rekla bila da uzmem vise..onda cu za koji dan uzeti nešto novo .
Cure ja sam naručena 5.11. Kod ginića, jel to dugo za čekat?
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji