Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Talija
    05. Listopad 2019. 07:31

Mikixy

Cure ja sam naručena 5.11. Kod ginića, jel to dugo za čekat?

Meni je 6. Tjedan sad, a narucena sam na prvi pregled 14.10... mislim da ce to biti 7+3.

Jahanara
    05. Listopad 2019. 08:02

Mikixy

Koliko ces biti tada?
    Na prvom pregledu sam bila sa 6+6 al samo mi je pogledao da li srce kuca i rekao da odgovara tt i to je to. Ponovno sam narucena 15.10. Tad cu biti 9tt pa ocekujem detaljniji pregled.

skoljka
    05. Listopad 2019. 08:12

Jutro curke 😃
    Kako ste mi, kako ste spavale? Ja bome dobro spavam, za sad hvala Bogu. Drzite fige da danas nepada kisa i da se ne smrznem, danas idemo na svadbu koja ce trajati ko vjecnost, vec u 12 moramo biti na odredistu 🤪
    Cure koje se mucite da li uzimate dovoljno folata, ako vasi folati imaju 400mg, alovodno pijte po 2 tablete, a ako zelite uzmite prenatalne tablete koje u sebi imaju 400mg (vecina ih ima 400mg)pa pijte jednu prenatalnu jednu folat. Ili ako ste pri kraju sa folatima, uzmite si prenatalne koje imaju 800mg pa si olaksajte da nemislite koju jeste a koju niste popile. I vi koje ste na pocetku obavezno Mg 350 ili 370mg citrat ili oksid pocnite piti. 

sagi
    05. Listopad 2019. 08:12

Mikixy

Dobrodošla 🙂 ja sam prvi imala s točno 7 tjedana, isto mi je bilo dugo čekat 😁
    Sudeći po tvom testu (ako rezultat nije star preko tjedan) i ti ćeš biti tu negdje, to je ok. 

skoljka
    05. Listopad 2019. 08:15

Vi koje ste pocele piti kalcij, daj mi napisite koji pijete, znam da mi je Lemon? rekla da pije neki tecni. Kakvi su ovi sumeci sa vitD, vidim da mora biti povezano radi absorpcije

sagi
    05. Listopad 2019. 08:30

skoljka

Jutro curke 😃
    Kako ste mi, kako ste spavale? Ja bome dobro spavam, za sad hvala Bogu. Drzite fige da danas nepada kisa i da se ne smrznem, danas idemo na svadbu koja ce trajati ko vjecnost, vec u 12 moramo biti na odredistu 🤪
    Cure koje se mucite da li uzimate dovoljno folata, ako vasi folati imaju 400mg, alovodno pijte po 2 tablete, a ako zelite uzmite prenatalne tablete koje u sebi imaju 400mg (vecina ih ima 400mg)pa pijte jednu prenatalnu jednu folat. Ili ako ste pri kraju sa folatima, uzmite si prenatalne koje imaju 800mg pa si olaksajte da nemislite koju jeste a koju niste popile. I vi koje ste na pocetku obavezno Mg 350 ili 370mg citrat ili oksid pocnite piti.

Jutro, dobro, uz povremene buđenja. 
    Sretno danas, lijepu i mirnu zabavu 🙂

Mikixy
    05. Listopad 2019. 08:33

Po testu i mojim plodnim danima trudna sam tjedan do dva hahha  nego ja sam se kod ginekologa naručila u 9 mj prije trudnoće čisto za pregled i sad kako sam trudna taj termin je ostao, a nisam ga ni zvala da mu kazem

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

ribi1234
    05. Listopad 2019. 09:07

Mikixy

Po testu i mojim plodnim danima trudna sam tjedan do dva hahha nego ja sam se kod ginekologa naručila u 9 mj prije trudnoće čisto za pregled i sad kako sam trudna taj termin je ostao, a nisam ga ni zvala da mu kazem

Hej, ako imas zakazano- otici. Sto ima veze. Realno, prije 6tt ces tesko vidjeti otkucaje no dobro. Narucit ce te on ponovo. Nije dugo cekanje. Koliko tebi ispada da ces tada biti? Ja sam isla sa 7+3 prvi put i sve smo vidjeli. I nasu tockicu i srceko.

ribi1234
    05. Listopad 2019. 09:10

skoljka

Jutro curke 😃

Hej Skoljkice. Saljem ti pusu, nisam jedno vrijeme bila aktivna. Pocela sam ponovo raditi i sad spavam ko beba :) Cak se ne budim ni zbog wca :D bebica raste, i busica isto.
    Jesi mi ti dobro?  Jel osjetis bebicu? Sretno na svadbi. Ja sam prosli vikend u izlasku  izdrzala do 3 ujutro. 2 dana mi je trebalo da se oporavim.

ribi1234
    05. Listopad 2019. 09:12

Btw curice, vidim da ste se ovih dana raspisale o kolicima. Mi za tako vece kupovine imamo u planu cekati crni petak, a ionda i ona sijecanjska snizenja. Moguce da cemo otici do Austrije u shopping. Mozda ne bi bilo lose da se strpimo barem do tog petka. Zasto ne ustedjeti kad se moze, sigurno ce svi imati barem 30 posto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.