Evo da Vam javim. Bila jučer na pregledu, hvala Bogu sve je ok ❤️ mišić mali je narastao 4 cm u 4 tjedna 🥰 sve se već vidi, glavica, nogice, ručice a sad smo 10+7. Nevjerojatno je koliku ljubav osjetim već sad Bože ❤️❤️❤️ to je ono što kažu, ne znaš dok ne doživiš. A mi djece nemamo i ovo je bilo pravo malo čudo nakon 5 godina pokušavanja. Sljedeći je korak bio umjetna oplodnja i desi nam se ovo 💓💓💓
Odlučili smo napraviti Nifty, idući petak idem.
Izlazim iz ordinacije, idem do sestre, riješimo papirologiju i već da ću izaći a ona "E da, UTZ ste radili, to Vam je 200 kn". Ja kažem, da Vas pitam, imam dopunsko dodatno osiguranje, da li mi to pokriva a ona mase glavom i govori Ne, ne. Ja dam 200 kn i ovaj put i to je to. Nikakav račun, ništa, novci spremljeni u ladicu.
Žalosno je to što je to DOBRA ginekologica, zadovoljna sam s njom, odgovori mi šta pitam i sad šta. Ništa, plaćaj svaki UTZ 200 kn i šuti. A pojma nemam odakle ćemo sklepati pare za Nifty iako je na rate. Imam osjećaj da bi joj se zamjerila da je idem ispitivati zašto naplaćuje UTZ. Koliko nas je samo takvih...
Trudnoca utice na mene, tako sto sam jos tolerantnija, i sve mi je oke, i sve moze😂Nekako sam sebi stavila na prvo mesto bebu, i njeno zdravlje, da naprosto ne mogu dodji ni u kakvu svadju, nerviranje, jer znam da bi to uticalo na bebu… Kaze muz, ajde nekako da spojimo par trudnoca onda😂😂😂. Danas sam bas isla da kupim farmerke, trenerku i pantalone u H&M, poceo je stomacic da mi raste, iaki sam tek 10 nedelja, ali dovoljno da se ne osecam ugodno u farmerkama, sve su mi visok struk, pa kad sednem me steze😖 Poceli smo da kupujemo neke sitnice za bebu, iako su moji protiv, jos je rano bla bla, ja reko meni nije rano, mene to cini srecnom. Budem li razmisljala o mogucim negativnim stvsrima, tako ce mi i biti… I kolica, i krevetac, i ormar, ma sta god, sve gledam i uporedjujem. Prestala sam odmah sa radom, hocu da uzivam i da iskoristim trudnocu kako treba😁
Tatjana, da mi nije situacija koja je i da mogu ne raditi u trudnoći, ne bi radila. O ako mi dani prolaze da nisam ni svjesna trudnoće.
Ja sam trenutno na simptomu zaboravljanja i zaglupljivanja .. zaboravljam što sam rekla prije par min, napravila.. a glupa, ajme majko..kao da mi je mozak u nekom standby
Tocno to... odes I kuhinju I neznas po sta si otiso
Lista trudnica s terminima:Točkica37 – 20.2. (14.2.)LaLuna – 23.2.Chappie – 29.2.Ribi1234 – 3.3Maya20 – 5.3.
KatyNina1991 – 5.3.Pebbles305 – 6.3.Katarina1990 - 9.3.Mom2911 – 9.3.Lilypie – 10.3.Sheena – 12.3.Skoljka - 13.3.
Razorstar – 14.3.MeddLeo407 - 16.3.Zinnia – 17.3.mamasita05 – 18.3.
Martyns – 23.3.Karla89 - 25.3.
Luce55 – 28.3.Vanush – 28.3.
Lemon – 1.4.Kiki156 – 2.4.Nicolo204 – 2.4.Vaki - 6.4.Poppy – 8.4.dubek89 – 9.4.ApČiha - 10.4.Frau_Mund6 – 11.4.Maja3 – 15.4.aria12 – 18.4.Enigmaticnaa – 23.4.Sanja89 – 24.4.Mommy – 25.4.Lady33 – 25.4.stefanii0402 – 4.4.Ejlejtija – 4. mjesecLina674 – 4. mjesecluli2911 – 4. mjesecančica – 29.4.TatjanaB – 29.4.Marinchy281 – 29.4.neverland – 5.5.Fever – 8.5.MaSen – 10.5.MY_life<3 – 14.5.malina08 – 18.5.vragolasta – 22.5.jojo2502 – 25.5.JapankaAntonela93ILoveCatsLuca87marti07Anita160595sirenita_IvaGljiva_Elenicaa20MAmica21Mart1987Karli_3110lola17Sejla48BaeBee85Anastazija136velicamalagaravaSmileyReniTonkoLaticaMiniMe01sagiVal_MimmyxClio35JahanaraMaminoPregledi:Chappie – 5.11.Karla89 – 7.10.Zinnia – 7.10.Fever – 7.10.malina08 – 14.10.Lemon 16.10.MaSen – 22.10.skoljka – 30.
Ultrazvuk za spol 5.11, termin 17.3
Trudnoca utice na mene, tako sto sam jos tolerantnija, i sve mi je oke, i sve moze😂Nekako sam sebi stavila na prvo mesto bebu, i njeno zdravlje, da naprosto ne mogu dodji ni u kakvu svadju, nerviranje, jer znam da bi to uticalo na bebu… Kaze muz, ajde nekako da spojimo par trudnoca onda😂😂😂. Danas sam bas isla da kupim farmerke, trenerku i pantalone u H&amp;M, poceo je stomacic da mi raste, iaki sam tek 10 nedelja, ali dovoljno da se ne osecam ugodno u farmerkama, sve su mi visok struk, pa kad sednem me steze😖 Poceli smo da kupujemo neke sitnice za bebu, iako su moji protiv, jos je rano bla bla, ja reko meni nije rano, mene to cini srecnom. Budem li razmisljala o mogucim negativnim stvsrima, tako ce mi i biti… I kolica, i krevetac, i ormar, ma sta god, sve gledam i uporedjujem. Prestala sam odmah sa radom, hocu da uzivam i da iskoristim trudnocu kako treba😁
Tatjana, da mi nije situacija koja je i da mogu ne raditi u trudnoći, ne bi radila. O ako mi dani prolaze da nisam ni svjesna trudnoće.
Ja isto radim I dani mi lete uzasno brzo, nisam se ni okrenula vec 17 tjedan
Trudnoca utice na mene, tako sto sam jos tolerantnija, i sve mi je oke, i sve moze😂Nekako sam sebi stavila na prvo mesto bebu, i njeno zdravlje, da naprosto ne mogu dodji ni u kakvu svadju, nerviranje, jer znam da bi to uticalo na bebu… Kaze muz, ajde nekako da spojimo par trudnoca onda😂😂😂. Danas sam bas isla da kupim farmerke, trenerku i pantalone u H&amp;M, poceo je stomacic da mi raste, iaki sam tek 10 nedelja, ali dovoljno da se ne osecam ugodno u farmerkama, sve su mi visok struk, pa kad sednem me steze😖 Poceli smo da kupujemo neke sitnice za bebu, iako su moji protiv, jos je rano bla bla, ja reko meni nije rano, mene to cini srecnom. Budem li razmisljala o mogucim negativnim stvsrima, tako ce mi i biti… I kolica, i krevetac, i ormar, ma sta god, sve gledam i uporedjujem. Prestala sam odmah sa radom, hocu da uzivam i da iskoristim trudnocu kako treba😁
Tatjana, joj tako je meni bilo u prvoj trudnoc i 😍 uzivala sam u svakom trenu, stalno proucavala sta mi treba, sta kupiti… i sve sam nabavila dosta ranike, uredila sobicu, cak smo i neki stari namjestaj farbali i uredivali 😉 sad sam rastrgana izmefu kucanskih obaveza, malene… sad cekam da cujem koji je spol pa da vidimo sta crmo sa robicom i ostalim stvarima. Mislim da cu maloj novu sobu nabavit a ovo sta imamo za drugo dijete iskoristit.
Verujem da ce i meni biti drugacije u sledecoj trudnoci, ako Boga da, da je bude🙏... Shvatam da je to sve tesko. Ali eto da koristim sad ovu, pa da uzivamm🙏🥳 Ja iskreno nisam bila za to da budem kuci, medjutim zbog prvog spontanog pocetkom godine, muz i ja smo se dogovorili da je ovako najbolje. A i nisam imala neko puno radno vreme, jer nisam mogla naci posao u struci, jer se stalno selimo u neka manja mesta, zbog posla mog muza. I onda smo ovo videli kao resenje. U Turskoj je dozvoljeno 4 meseca da ne radis, e sad ti biras kad ces ih iskoristiti, tokom trudnoce ili posle. Nama je to bilo nekako malo, zbog svega od pre. Ne kazem da je meni super wow kuci, jer nisam tip domacice, ali sam nekako sebi nasla zanimacije. Brzo mi i ovih par nedelja proslo🙈❤️🤰😇
To razumem, naravno da moram raditi, naravno da bih. Kako druge zene. Ja postujem i sve one kije sd dobro osecaju i zele da rade, takodje i njih podrzavam... Mislim da svaka od nas prolazi kroz trudnocu drugacije. Ali je najbitnije da beba bude dobro😇🤰
Mommy bravo za dobar pregled!
Cure sta mislite da li mucnine imaju veze sa spolom?
Mommybravo za dobar pregled!
Cure sta mislite da li mucnine imaju veze sa spolom?
Neee :) Moja mama nije imala mucnine ni sa mnim ni sa bratom. Kao i mnoge moje drugarice.Ja bas nemam ni jedan simptom trudnoce😂 osim ponekadd, eto da me podseti da je beba ipak tu 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji