Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniMe01
    04. Listopad 2019. 12:02

TatjanaB

Jahanara

Mommybravo za dobar pregled!

Cure sta mislite da li mucnine imaju veze sa spolom?

Neee :) Moja mama nije imala mucnine ni sa mnim ni sa bratom. Kao i mnoge moje drugarice.Ja bas nemam ni jedan simptom trudnoce😂 osim ponekadd, eto da me podseti da je beba ipak tu 😁

Ja sam isto pricala s mamom, imala je mucnice I kada je bila curica I kada je bio decko, dok evo ja takodjer nemam nikakve skoro simptome u 17 tjednu 

Jahanara
    04. Listopad 2019. 12:07

Ja sam u prvoj trudnoci imala i mucnine i povracala sam dosta dugo, curica je. A sad nista, par puta malo mukica i to je to.

ribi1234
    04. Listopad 2019. 12:15

Mommy

Evo da Vam javim. Bila jučer na pregledu, hvala Bogu sve je ok ❤️ mišić mali je narastao 4 cm u 4 tjedna 🥰 sve se već vidi, glavica, nogice, ručice a sad smo 10+7. Nevjerojatno je koliku ljubav osjetim već sad Bože ❤️❤️❤️ to je ono što kažu, ne znaš dok ne doživiš. A mi djece nemamo i ovo je bilo pravo malo čudo nakon 5 godina pokušavanja. Sljedeći je korak bio umjetna oplodnja i desi nam se ovo 💓💓💓

Odlučili smo napraviti Nifty, idući petak idem.
    Izlazim iz ordinacije, idem do sestre, riješimo papirologiju i već da ću izaći a ona "E da, UTZ ste radili, to Vam je 200 kn". Ja kažem, da Vas pitam, imam dopunsko dodatno osiguranje, da li mi to pokriva a ona mase glavom i govori Ne, ne. Ja dam 200 kn i ovaj put i to je to. Nikakav račun, ništa, novci spremljeni u ladicu.
    Žalosno je to što je to DOBRA ginekologica, zadovoljna sam s njom, odgovori mi šta pitam i sad šta. Ništa, plaćaj svaki UTZ 200 kn i šuti. A pojma nemam odakle ćemo sklepati pare za Nifty iako je na rate. Imam osjećaj da bi joj se zamjerila da je idem ispitivati zašto naplaćuje UTZ. Koliko nas je samo takvih…

Book svima. Nije me bilo neko vrijeme na forumu. Ne stizem bas tipkati. Uglavnom meni je iduci pregled 21.10. idemo na 4d, a nosim deckica :)
    Sto se tice naplate, ako nisi kod privatnika ne smiju ti uzimati novce. Bez obzira sto se radi o koncesionaru koji si je sam kupio uredaj.

04. Listopad 2019. 12:21

MiniMe01

TatjanaB

Jahanara

Neee :) Moja mama nije imala mucnine ni sa mnim ni sa bratom. Kao i mnoge moje drugarice.Ja bas nemam ni jedan simptom trudnoce😂 osim ponekadd, eto da me podseti da je beba ipak tu 😁

Ja sam isto pricala s mamom, imala je mucnice I kada je bila curica I kada je bio decko, dok evo ja takodjer nemam nikakve skoro simptome u 17 tjednu

Jako se radujem, sto cujem, da ima jos neko 😁 Na pocetku sam se brinula, sad sam samo zahvalna da je sve kako treba🙏 Moja baka i mama su obe trudnoce podnele super, radile su do porodjaja bukvalno, nikakve simptome. Verujem da ima dosta genetike, i da sam povukla na njih. Jos uvek ne znas pol, ili ja nisam dobro razumela nesto. 

neverland
    04. Listopad 2019. 12:30

Frau, zašto ne smijemo caj od mente? Ja ga popijem svaki dan...

Maja 3
    04. Listopad 2019. 12:49

neverland

Frau, zašto ne smijemo caj od mente? Ja ga popijem svaki dan…

Ja sam ga u drugoj trudnoci bas pila! Jedino on mi je smanjivao mucnine.
    Mislim da sam negdje nesto citala da kod trudnica koje su vec imale spontane,moze izazvati kontrakcije,ali da nije nigdje 100 posto dokazano to.

Mom
    04. Listopad 2019. 13:02

Jahanara

Hvala 🥰 ja ne znam imaju li veze, nekako mislim da ne, da su to bapske priče...
    Znsm da ne smiju naplaćivati ali evo naplaćuju. 

Smiley
    04. Listopad 2019. 14:18

Mommy

Jahanara

Hvala 🥰 ja ne znam imaju li veze, nekako mislim da ne, da su to bapske priče…
    Znsm da ne smiju naplaćivati ali evo naplaćuju.

Probaj drugi put pitat račun, jer ako ti naplati mora ti i račun dat. 

Lemon
    04. Listopad 2019. 15:31

Ja sam isto bas mislila pitati za mentu, imam domaću i cesto ju pijem
    Evo kad pricate o mucninama ja ih nisam jedno mjesec i pol imala, i danas dopodne mi se samo smucilo i jedva sam dosla do kupaone i sve ispovracala 😭 ali meni je to neki znak da je dobro sve jer ih do sad nikad nisam imala, a tri spontana 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Mikixy
    04. Listopad 2019. 15:58

https://ibb.co/0Gq2CmZ ako vam se mogu pridruzit 😊😊😊

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.