Sad sam i ja pocela razmišljati o maclaren, samo zbog toga sto idu do vece kilaze, iako su mi maxi cosi ljepša.
Grizli samo da te i ja pozdravim, citam tu i tamo i vas i ne mogu vjerovati da si vec u ovim tjednima, kako vrijeme leti kada napokon uspijemo 😊😊
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ja ne mogu spavati, pa da malo pisem... sinoc sam bila u west gateu da vidim sve uzivo, ono sto sam pricala maclaren kisobran kolica, izgledaju mi prenesigurno za novorodjence, tako da to otpada, ova moja frendica je bas bila hrabra kad je tako vozila klince.. nekako su mi nestabilna. Ali zato sam se zaljubila u Icandy lime žuta. I to nam je zasad broj 1. Sve sto ocekujemo od kolica ona imaju, nisu glomazna, lagana su, ok se sklapaju, nisu premali kotaci, meni su prelijepa, 2 u 1 su.
🧔39
👧31
https://cutiecloud.com/proizvod/icandy-lime-turmeric-zlatna/
🧔39
👧31
Lemon od kad sam saznala da sam trudna ja sam gledala ova maclaren. Pa onda vididim neka druga, pa se opet vratim na ova. Daj napisi opet kako se zovu ta sto se tebi svidjaju, imaju jedna koja podsjecaju na ova sad se vise nemogu sjetiti koja marka mozda su bas ta. Zadnja su mi se svidjela ona bebetto al evo cure me razuvjerise jer su glomazna i teska, al za cijenu do 5000kn dobijes bukvalno sve, zato se opet vracam na maclaren😂Dobro si rekla kako vrijeme leti i zaboravi se na sve ono prije kad se uspije🥰
Chappie a ja bi spavala jos, a moram se dici, i poslije kontrola, nadam se da je sve uredu 🙄
Ja sam ti bas jucer htjela napisati da bi mi bilo glupa bas u kisobran kolicima voziti novorodjence, a i ona su jako lagana da neki pas malo skoci prevrnula bi se. Da razliciti smo, svi pojimamomsve na drugaciji nacin a i imamo razlicite ukuse, sto je i dobro, kome bi se prodale one silne stvari i oprema kad bi smo svi isto htjeli😂😂😂😂
Školjka - u koliko ti je kontrola? Naravno da je sve u redu :) reci ce ti cestitam na curici 😄
🧔39
👧31
Lemon pozdrav i tebi. Bogami i tebi je vec 14tt vidim! Nadam se da trudnoca ide dobro! A vrijeme mi leti uzasno brzo posebno sa u ovim tjednima. Ponekad mislim da imam jos jako puno do kraja a onda shvatim da je sijecanj za cas ovdje. Samo da nam svima sve prodje u redu i da uzivamo sa bebama poslije.
Chappie slazem se obicna maclaren kisobram kolica iako tvrde da mogu i u nulti polozaj nisu bas za novorođenče po mojoj procjeni posebno ne za zimske bebe jer zapravo nisu zasticene nikakvim materijalom. A i dno je onako ko da je beba u vreci zapravo. Ustvari bilo koja kisoban kolica nisu dobra koliko god proizvodjaci tvdili da mogu. Lijepa su ti kolica koja si odabrala.
Školjka,Lemon jeste možda gledale još Peg Perego Ypsi i Maxi Cosi Adorra?
Mislim da su i jedna i druga 3u1 s kvalitetnim AS,povoljna i nisu teska (ypsi pogotovo).
Heej cure, evo mene na forumu nakon dugo vremena.
Napravila sam nifty jučer i sad čekamo 7 dana.
Kako ste preživjele to čekanje? Mislim da ću izluditi :D
Cure koje imate preglede sretno danas!!
Školjka držimo palčeve da saznaš spol baš me zanima hoće li više biti dječaka ili curica.. mislim da na zimskim bebama dečki debelo vode
Aria12 moram priznat da je meni to čekanje niftya jako brzo prošlo, još uvijek radim, pa sam zaokupljena po cijele dane raznim stvarima.. a i vjerovala sam da je sve u redu, jedino nas je spol totalno iznenadio
Mene su opet počele bolit sise.. bole one cijelo vrijeme lagano, ali jučer popodne krenulo ludilo..nisam cijelu noć mogla normalno na boku spavati, jer ako ih pritisnem, bole me užasno..
I sinoć mi se nešto čudno dogodilo.. ležala sam na kauču i jela linoladu.. nakon nekih 10min osjetila sam nešto jaaako čudno ispod pupka u trbuhu..nisam sigurna da li su to bila crijeva ili naša curka..nekako mi je prebrzo da sam je osjetila.. rekli mi dr da od 20tj dalje bi mogla..možda su ipak bila crijeva, ali na totano neki drugačiji način.. tko će ga znati
Skoljka sretno na pregledu, javi sta kazu!
Bas sam pricala sa mm, ako ce nam trebati kisobrsn kolica kupit cemo ih poslije. Ova 2u1 su mi ljepša i imaju pravu kosaru, radi se o maxi cosi adorra, a autosjedalicu cu uzeti cybex aton M. Ako se jos ne predomislim 😁
Grizli sve dobro napreduje hvala Bogu, Nifty je bio dobar i mini anomaly pa idem mirno dalje.
Aria ja sam inace jako nestrpljiva, ali bas mi nije bilo tesko cekati rezultate, a i dobila sam ih za 5 dana.
Karla ajme jel moguće da je bebica? Gdje ti je posteljica? Meni je straga, ali nezz od kad je moguće da osjetim baloncice
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji