Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Listopad 2019. 22:11

TatjanaB

Frau_Mund6

Tatjana, meni je ovaj tvoj krevetic super praktican! I niti najmanje skup… ja sam platila preko 100eura kinderbet i jos 250 kn madrac. Malena ce ga koristiti 2 g do drugog djeteta i onda drugo dijete preuzima a njoj uzimamo nesto novo. Moj izbor je uvijek nesto moderno, pa mi ove klasnicne ladice nisu bas najdraze, ali to je vec stvar dizajna i onoga sta volis. 😉

Slazem se… Ja sam odlucila za neki Boho stil, sa kombinacijom iz Ikeje stvari, tako da ce se uklapati… Mada ni meni ladice nisu favoriti, mogu se one menjati, vec sam model kao model mi se svidja:) A sve smo mi razlicite naravno. :)

https://pin.it/ifosihvw4qipea... Nesto na taj fazon... Tj mi smo u tom fazonu za bebinu sobu 😁

01. Listopad 2019. 22:12

TatjanaB

TatjanaB

Frau_Mund6

Tatjana, meni je ovaj tvoj krevetic super praktican! I niti najmanje skup… ja sam platila preko 100eura kinderbet i jos 250 kn madrac. Malena ce ga koristiti 2 g do drugog djeteta i onda drugo dijete preuzima a njoj uzimamo nesto novo. Moj izbor je uvijek nesto moderno, pa mi ove klasnicne ladice nisu bas najdraze, ali to je vec stvar dizajna i onoga sta volis. 😉

Slazem se… Ja sam odlucila za neki Boho stil, sa kombinacijom iz Ikeje stvari, tako da ce se uklapati… Mada ni meni ladice nisu favoriti, mogu se one menjati, vec sam model kao model mi se svidja:) A sve smo mi razlicite naravno. :)

https://pin.it/ifosihvw4qipea… Nesto na taj fazon… Tj mi smo u tom fazonu za bebinu sobu 😁

Nije dobar link :/ 

skoljka
    01. Listopad 2019. 22:13

TatjanaB

skoljka

Ja jos istrazujem, mislim ma sve i na proljece i cijelo ljeto da nekupim neka kolica zimska, pa na to sto primjetim vecina djecu sa 6 mjeseci prebacuju u kisobran kolica, ma mislim na svasta nesto, jos nemam neka na koja sam odlijepila samo zbog izgleda jer mislim i na druge stvari. Da taj krevetic je praktican, i kod nas putno kupuju taj model, ali ja imam ogromnu sobu pa zelim sve odvojeno, krevetic, komodu za previjanje sa ladicarem, ormar 🤷‍♀️

Slazem se, i mi bas imamo prostora, isto cemo posebno sve, samo sto mi ovo neko deluje prakticno dodatno :) Ja sam vise za neki Boho stil, ugl iz Ikeje, to mi se svidja za bebinu sobu… Ima dana naravno, ali mi smo odlucili svaki mesec nesto da kupimo, tako da treba poceti od neceg 😁

Meni je lijep onaj sivi krevetic iz Ikeje, ali steta da nema pripadajucu komodu, to bi mi bas odgovaralo u mojoj sobi, jer mi je sve sivo crno

Grizli
    01. Listopad 2019. 22:13

Skoljka evo tu cu ti odgovoriti da ne moras traziti odgovor za kolica sto si pitala. Da na ta kolica mislim maclaren daytripper sto si stavila link. Ta kolica imaju sportsko sjedalo koje se pretvori u kosaru za novorođenče. Tu kosaru ne mozes ono klasicno uzet u ruke i nosat bebu, al na kolicima ima funkciju kosare. I ta kosara je nesto duza od klasičnih kosara. A na kolica mozes montirat jaje isto, onu AS sa ruckom al moras kupiti adaptere. Ako bas zelis imat kosaru u kojoj nosis bebu i recimo kad ju skines s kolica da beba ostane u njoj spavat ili lezat negdje onda kupis kosaru bas za ta kolica mislim da dodje nekih 700 kn dodatno. Ako nemas namjeru skidat kosaru s kolica i nosat okolo bebu u tome onda je dovoljna ta sto ja kazem montazna kosara od sportskog sjedala

Lavica27
    01. Listopad 2019. 22:17

skoljka

Lavica27

skoljka

Ja jos istrazujem, mislim ma sve i na proljece i cijelo ljeto da nekupim neka kolica zimska, pa na to sto primjetim vecina djecu sa 6 mjeseci prebacuju u kisobran kolica, ma mislim na svasta nesto, jos nemam neka na koja sam odlijepila samo zbog izgleda jer mislim i na druge stvari. Da taj krevetic je praktican, i kod nas putno kupuju taj model, ali ja imam ogromnu sobu pa zelim sve odvojeno, krevetic, komodu za previjanje sa ladicarem, ormar 🤷‍♀️

Sorry šta upadam al nikako da pitam,kakva su to "zimska" kolica??

😂😂😂😂 To ja tako zovem, nevjerukem da je to neko sluzbeno ime, evo pogledaj ta Bebetto Luca Pro, pa ces vidjeti na sta mislim, model mi se avidja a iizgledaju mi nekako pre topla, bas kao da su za hladno vrijeme

Hahah jesi me nasmijala... ja si mislim, treća trudnoća i još uvijek ne znam šta su zimska kolica🙈 Guglala sam ih. Nisam stručnjak ali mislim da ne postoje "toplija" i manje topla kolica već samo glomaznija i manje glomazna. Možda grjesim...🤷‍♀️ Generalno nisam bebetto kolica jer su mi preogromna (kosara pogotovo) i mislila sam da su povoljna jer doslovce svi guraju ta kolica al uopće nisu povoljna..vjerojatno većina voli glomazna kolica,drugog objašnjenja nemam... A Anex koja spominjete mi bacaju malo na bebetto🙈 

skoljka
    01. Listopad 2019. 22:27

Grizli

Skoljka evo tu cu ti odgovoriti da ne moras traziti odgovor za kolica sto si pitala. Da na ta kolica mislim maclaren daytripper sto si stavila link. Ta kolica imaju sportsko sjedalo koje se pretvori u kosaru za novorođenče. Tu kosaru ne mozes ono klasicno uzet u ruke i nosat bebu, al na kolicima ima funkciju kosare. I ta kosara je nesto duza od klasičnih kosara. A na kolica mozes montirat jaje isto, onu AS sa ruckom al moras kupiti adaptere. Ako bas zelis imat kosaru u kojoj nosis bebu i recimo kad ju skines s kolica da beba ostane u njoj spavat ili lezat negdje onda kupis kosaru bas za ta kolica mislim da dodje nekih 700 kn dodatno. Ako nemas namjeru skidat kosaru s kolica i nosat okolo bebu u tome onda je dovoljna ta sto ja kazem montazna kosara od sportskog sjedala

A jel se tebi ne cini malo to sportsko sjedalo recimo kad djete malo izraste,nisam vidjela dimenzije sjedista, vidim da si ih ti dobro istrazila, i meni se svidjaju jer mogu za novorodjence, nekako su izmedju kosobran i ovih pocetnih kolica

Grizli
    01. Listopad 2019. 22:33

Skoljka ja sam proucila valjda sva dostupna kolica na trzistu. U jednoj lesnini prodavacica me zamolila da napustim trgovinu jer sam sva kolica rastavila i sastavila. Tako da meni se to sportsko cini dosta veliko i za vece dijete. Mogu do tezine djeteta od 25 kg sta ih zapravo svrsta i u kisobran kolica. Uglavnom dijete stane jer onaj donji dio tog sjedala kad djetetu narastu noge da ih ne drzi skvrcene onda njega mozes saviti ispod pa dijete drzi noge na onoj crnoj precki naravno onda ga moras voziti u smjeru prema van ne prema sebi. Ne znam dal kuzis sto mislim. 

skoljka
    01. Listopad 2019. 22:34

Lavica27

skoljka

Lavica27

skoljka

Sorry šta upadam al nikako da pitam,kakva su to "zimska" kolica??

😂😂😂😂 To ja tako zovem, nevjerukem da je to neko sluzbeno ime, evo pogledaj ta Bebetto Luca Pro, pa ces vidjeti na sta mislim, model mi se avidja a iizgledaju mi nekako pre topla, bas kao da su za hladno vrijeme

Hahah jesi me nasmijala… ja si mislim, treća trudnoća i još uvijek ne znam šta su zimska kolica🙈 Guglala sam ih. Nisam stručnjak ali mislim da ne postoje "toplija" i manje topla kolica već samo glomaznija i manje glomazna. Možda grjesim…🤷‍♀️ Generalno nisam bebetto kolica jer su mi preogromna (kosara pogotovo) i mislila sam da su povoljna jer doslovce svi guraju ta kolica al uopće nisu povoljna..vjerojatno većina voli glomazna kolica,drugog objašnjenja nemam… A Anex koja spominjete mi bacaju malo na bebetto🙈

Joj daj anex su jajasta 😂 Zato si ti tu da ispravis neznalice, meni je prvo i pojma nemam niocemu🤷‍♀️ znam sta mi treba al neznam sto je prakticno, a ne zelim pretjerivat ni sa stvarima ni sa troskovima. 
    Vidis i necak mi je prijw par dana rekao, "sto manja kolica i ato laksa to bolje" on je kupo stoke, veli prva dva mjeseca koristena, ne prakticna totalno

skoljka
    01. Listopad 2019. 22:39

Grizli

Skoljka ja sam proucila valjda sva dostupna kolica na trzistu. U jednoj lesnini prodavacica me zamolila da napustim trgovinu jer sam sva kolica rastavila i sastavila. Tako da meni se to sportsko cini dosta veliko i za vece dijete. Mogu do tezine djeteta od 25 kg sta ih zapravo svrsta i u kisobran kolica. Uglavnom dijete stane jer onaj donji dio tog sjedala kad djetetu narastu noge da ih ne drzi skvrcene onda njega mozes saviti ispod pa dijete drzi noge na onoj crnoj precki naravno onda ga moras voziti u smjeru prema van ne prema sebi. Ne znam dal kuzis sto mislim.

Nemogu zamisliti tu scenu da te moli van dok si ti demolirala sve 😂😂 i ja sam u Lesnini gledala ta kolica, i svidjela mi se izgledom i boja ali sva okolo su bila sa kosarama i ogromna pa mi se ta ucinila malim. 
    Kuzim, nisam znala da se moze saviti, bas ih moram i ja prouciti svidjaju mi se sto idu do te tezine a i model

Grizli
    01. Listopad 2019. 22:41

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.