Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    01. Listopad 2019. 17:26

Luca87 super 👏 super vijest! Ja ću u utorak najvjerojatnije ići dati nove nalaze jer mi je kontrola 11.10. kod endo.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

neverland
    01. Listopad 2019. 17:26

TatjanaB

neverland

TatjanaB

neverland

Tatjana, Ja sam našla Anex i kod nas u Bigbaby trgovinama. Sad su na sniženju 5500kn.

I kod nas je sad snizenje… Manje vise isto bude. Ali u Tr bude jos povoljnije. Anex znam da je kvalitetan, imaju ga moje drugarice ali meni je i tezina jako bitna, ne kazem da su teska sad nenormalno, ali ova Uppababy Cruz su laksa. Medjutim njih jos nisam viela, moram otici da vidim svakako. Inglesina ima svakakvih modela, tako da je u opticaju i dalje. Ukucam model nekih kolica i onda napisem VS neki drugi model pa poredim… Ziveo internet😁Nije mi bitan izgled kolica, ali tezina i udobnost jesu. Slazem se sa ostalim mama da ne treba deca da budu zavisna od kolica, ali isto tako su meni bitna da znam da je bebici udobno, a mami lako da ih koristi 😁

Bože pa nije mi na palo na pamet da gledam jesu li teška 😭😭😭 pa ja ću poludjeti od svih tih stvari, sve manje znam što više gledam 😂😂😂

Nisam ni ja iskusna, vec eto gledam po youtube😂… Ali i cula sam od drugatica kojebsu platile mnogo para, a kolica teska, na kraju uzela neka povoljnija i dobro… Zato treba dobro razmisliti, jer smatram da nisu male pare u pitanju, bar po mom misljenju…zaista dolazak prvog deteta kosta, tako da treba voditi racunicu, za sta treba dati i koliko para… Osim kolica, nemam nameru da kupujem neke nepotrebne stvari, vec gledam tako na netu, sta je zaista bas potrebno. Kako pocne beba da raste, tako ce se stvari i kupovati, u nasem slucaju. A da li si gledala krevetac? Kakve su cene kod vas?

Pa morat ću se i ja baciti na gledanje videa.. u ova kolica sam se zaljubila slučajno. Pokušala sam ucitati sliku ali ne ide.
    Inače sam streber pa ću baš sjesti i tako kao ti uspoređivati, pa vjerojatno čak i nakon što kupim tražiti i gledati jesam li odabrala najbolje hahah
    Krevetic ni ne mislimo uzimati jer imamo od sogorice, ali j najradije bih uzela jer što ako i njima uskoro zatreba,ionako ću morati kupiti onda. Sad sam malo guglala i našla neke za 2000 onako na prvu.. s madracom

01. Listopad 2019. 17:46

neverland

TatjanaB

neverland

TatjanaB

neverland

Tatjana, Ja sam našla Anex i kod nas u Bigbaby trgovinama. Sad su na sniženju 5500kn.

I kod nas je sad snizenje… Manje vise isto bude. Ali u Tr bude jos povoljnije. Anex znam da je kvalitetan, imaju ga moje drugarice ali meni je i tezina jako bitna, ne kazem da su teska sad nenormalno, ali ova Uppababy Cruz su laksa. Medjutim njih jos nisam viela, moram otici da vidim svakako. Inglesina ima svakakvih modela, tako da je u opticaju i dalje. Ukucam model nekih kolica i onda napisem VS neki drugi model pa poredim… Ziveo internet😁Nije mi bitan izgled kolica, ali tezina i udobnost jesu. Slazem se sa ostalim mama da ne treba deca da budu zavisna od kolica, ali isto tako su meni bitna da znam da je bebici udobno, a mami lako da ih koristi 😁

Bože pa nije mi na palo na pamet da gledam jesu li teška 😭😭😭 pa ja ću poludjeti od svih tih stvari, sve manje znam što više gledam 😂😂😂

Nisam ni ja iskusna, vec eto gledam po youtube😂… Ali i cula sam od drugatica kojebsu platile mnogo para, a kolica teska, na kraju uzela neka povoljnija i dobro… Zato treba dobro razmisliti, jer smatram da nisu male pare u pitanju, bar po mom misljenju…zaista dolazak prvog deteta kosta, tako da treba voditi racunicu, za sta treba dati i koliko para… Osim kolica, nemam nameru da kupujem neke nepotrebne stvari, vec gledam tako na netu, sta je zaista bas potrebno. Kako pocne beba da raste, tako ce se stvari i kupovati, u nasem slucaju. A da li si gledala krevetac? Kakve su cene kod vas?

Pa morat ću se i ja baciti na gledanje videa.. u ova kolica sam se zaljubila slučajno. Pokušala sam ucitati sliku ali ne ide.
    Inače sam streber pa ću baš sjesti i tako kao ti uspoređivati, pa vjerojatno čak i nakon što kupim tražiti i gledati jesam li odabrala najbolje hahah
    Krevetic ni ne mislimo uzimati jer imamo od sogorice, ali j najradije bih uzela jer što ako i njima uskoro zatreba,ionako ću morati kupiti onda. Sad sam malo guglala i našla neke za 2000 onako na prvu.. s madracom

Mozes da kopiras link :)) Mi moramo kupiti, jer i zaova je opet trudna, pa tako da nemamo od koga da nasledim :) Ne znam da li je puno 200e za ovo? U Srbiji nema nista ispod 300e. Mada na ovom sajtu kosta vise, ali je cena oko 200e. https://www.hepsiburada.com/baby-darling-lisa-buyuyen-besik-mese-mdf-asansorlu-p-HBV00000H8J46?magaza=AfilliBebek

• Luca87
    01. Listopad 2019. 17:52

Lilypie

Luca87 super 👏 super vijest! Ja ću u utorak najvjerojatnije ići dati nove nalaze jer mi je kontrola 11.10. kod endo.

Mene je doktorica naručivala jednom tjedno na kontrole i svaki put se malo popravljao, evo tek sad je ok. Iako zbog hashimota mogla bi očekivati i koju epizodu hipo, stvarno me stalno kontroliraju pa sam nekako mirnija. Držim fige i za tebe da smo završile epizodu s tim vražjim hiperom.
    Netko je pitao jrl TSH 3 visok, prije trudnoće u mpo vodama uvijek ga nastoje spustiti ispod dva, inače u referentnim vrijednostima je do 4.2
    Mislim da 3 u trudnoći nije ništa strašno ni loše, ne brini

Vaki
    01. Listopad 2019. 18:28

Meni je TSH bio blizu 3 u početku trudnoće pa sam dobila terapiju. Neki dan sam ponavljala nalaze i sad je 0.50. Mislim da mi je prejaka terapija.
    Što se tiće kolica, moj sin se nikako nije htio voziti u njima. Plakao je čim bih ga spustila u njih. Vozio se valjda 3 puta, uzaludno bačen novac. Kišobran kolica su već druga priča jer se tu sve fino vidi i može mlatarit koliko hoće. No, ni ta faza vožnje nije baš dugo trajala, možda 2 mjeseca. Od kada je prohodao više se nije dao u kolica. Tako da sad imam očuvanja kolica za ovu bebu i ne trebam ništa kupovati. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    01. Listopad 2019. 18:32

I nemojte griješiti kao ja. Meni je sin spavao u krevetiću do našeg i kad se prvi put budio za podoj ja bih ga prebacila na naš krevet i tako bismo zaspali. Tako mi je bilo lakše jer se nisam trebala dizati. E, sad već ima skoro 5 godina i ne želi spavati sam. Moram s njim leći i čekati da zaspe kako bih se prebacila u svoju sobu, no otkako sam trudna zaspim valjda prije njega i uopće ne spavam u svojoj sobi. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

neverland
    01. Listopad 2019. 19:14

http://bigbaby.hr/proizvod/anex-m-type-djecja-kolica-3u1/
    Krevetic je kao iz bajke 😍🤩😍🤩😍 ja bih dala za to 200e bez razmišljanja, ali to sam samo ja, inače sam rastrosna 🙄

Hvala curke. Za TSH sam sada čitala i baš sam se zabrinula. Jer većina toga je negativno za sve iznad 3. Prijateljica mi je dr i rekla je da je u redu, a kod svog ginija idem za 3 tjedna pa ću vidjeti.. nalaz je kod nje, valjda bi mi javila da nešto nije u redu 🤔

01. Listopad 2019. 19:27

neverland

Krevetic je kao iz bajke 😍🤩😍🤩😍 ja bih dala za to 200e bez razmišljanja, ali to sam samo ja, inače sam rastrosna 🙄

Hvala curke. Za TSH sam sada čitala i baš sam se zabrinula. Jer većina toga je negativno za sve iznad 3. Prijateljica mi je dr i rekla je da je u redu, a kod svog ginija idem za 3 tjedna pa ću vidjeti.. nalaz je kod nje, valjda bi mi javila da nešto nije u redu 🤔

I kod nas je samo ta boja na popustu uvek, lepa mi je narandzasta... 😁😁😁... Super su bas... Ta su nam u top 2 :) ...a mislim da cemo ga uzeti, 90% :) Lepo mi je, pa i ne trazim dalje...Ja inace nisam neka stipsa, ali nisam ni neko ko trosi mnogo... Muzu se svideo isto taj krevetac, to je onda znak da ne moram dalje traziti 😁

neverland
    01. Listopad 2019. 19:35

TatjanaB

neverland

I kod nas je samo ta boja na popustu uvek, lepa mi je narandzasta… 😁😁😁… Super su bas… Ta su nam u top 2 :) …a mislim da cemo ga uzeti, 90% :) Lepo mi je, pa i ne trazim dalje…Ja inace nisam neka stipsa, ali nisam ni neko ko trosi mnogo… Muzu se svideo isto taj krevetac, to je onda znak da ne moram dalje traziti 😁

Sve su boje na sniženju, a meni se sviđaju samo cijela crna.
    Pa to nije samo krevetic, to je i krevet za kasnije, nisam znala da to postoji uopće, odlična stvar!

skoljka
    01. Listopad 2019. 19:36

A to su anex kolica, a joj sad znam joj meni je taj model antipatican totalno jos od prije kad god sam ga vidjela uvijek sam imala komentar da mi se ne svidjaju.
    Tatjana taj krevetic nije uopce skupi model je prekrasan kome odgpvara taj stil, jer se to sve poslije razdvoji i onda ga djete moze koristiti jako dugo do skole mozda i duze

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.