Cure moje, nakon dugog gledanja sa svih strana, beba je pravi zvrk, nema mira, ko namjerno da se nije htjela primiriti, zakljucili smo da je 💙, prvo smo mislili da je cura, ali kad je ukljucila kolor onda smo zakljucili da je najvjerovatnije pisonja 😂
Tatjana, i mene tako nekad svrbi, mislim da je to zato jer trbuh počinje rasti i koža se napinje..
Super za dečka 😁 kaže moj muž pročitao sam da se spol saznaje od 12.tjedna, taman će ti sljedeći put reći.. da baš!! 😂😂😂 on jasan sve shvati doslovno
Skoljka pisanja stiže 😍 čestitam mila!
Kod mene nema vise krvi, samo jako smedje kad se obrišem. Nadam se da će u ponedjeljak na kontroli sve biti ok i da ću moći iz kreveta.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Ja sam isto uzela nifty plus. Čekam rezultate ovaj tjedan, mogli bi do petka, u petak sam prošli radila.
Ja idem u pon na pregled
Chappie odusevljena sam tim icandy kolicima i cijenom!!!
Jel to 2 u 1? Divna su
It’s a baby boy💙
Cure koje imate preglede sretno danas!!Školjka držimo palčeve da saznaš spol
baš me zanima hoće li više biti dječaka ili curica.. mislim da na zimskim bebama dečki debelo vode
Aria12 moram priznat da je meni to čekanje niftya jako brzo prošlo, još uvijek radim, pa sam zaokupljena po cijele dane raznim stvarima.. a i vjerovala sam da je sve u redu, jedino nas je spol totalno iznenadio
Mene su opet počele bolit sise.. bole one cijelo vrijeme lagano, ali jučer popodne krenulo ludilo..nisam cijelu noć mogla normalno na boku spavati, jer ako ih pritisnem, bole me užasno..
I sinoć mi se nešto čudno dogodilo.. ležala sam na kauču i jela linoladu.. nakon nekih 10min osjetila sam nešto jaaako čudno ispod pupka u trbuhu..nisam sigurna da li su to bila crijeva ili naša curka..nekako mi je prebrzo da sam je osjetila.. rekli mi dr da od 20tj dalje bi mogla..možda su ipak bila crijeva, ali na totano neki drugačiji način..tko će ga znati
Karla89 i ja sam to osjetila tocno prije tjedan dan, isto sam lezala i jela lino ladu onako samu sa zlicom. Kao da me nesto poskakljalo i prestalo. Poslije tog nisam ni jela lino ladu, a nisam ni imala taj osjecaj nikako. Bilo mi je precudno s 15 tjedana da se osjeti, al mozda ih slatko razigra. 😊
Pa ja ne znam što da kažem.. to je bio onako na na sec-dvije i prestalo.. i više se nije ponavljalo.. al onako neko čudno škakljanje, meni je ovo prva trudnoća i ne znam što da očekujem.. al mislim da mi se crijeva drugačije čuju.. ne znam.. možda stvarno umišljam..doktor mi je rekao da tek od 20tj bi trebala počet nešto osjećati.. ja sam tek 15..pa su možda bila ipak crijeva bila..
Da, čula sam da nakon što se pojede slatko se beba zna javiti.. možda jednostavno obožava linoladu kao mama, pa je tražila još A inače ne znam gdje je posteljica.. nitko mi nije na niti jednom pregledu rekao to..
Školjka čestitam na pišulincu sad barem znaš koju robicu gledati
Skoljka super za deckica 😃
Ja sam sad isto proučavala icandy kolica, super su, i boje su im krasne, jedino malo skuplje za 2u1
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure moje, veliki pozdrav... Nova sam tu, prebacila se s teme lh trakice... Danas sam 7+1, sa 6+3 sam bila na prvom pregledu gdje se vidila GV 12mm I CRL 3mm I srce nam je kucalo :) Doktor kaze da je malo al da je to sve u redu I narucio me za 4 tjedna... Da li je itko jos imao manji CRL a da je sve bilo ok? Molim vas iskustva, poludit cu...
Cure moje, nakon dugog gledanja sa svih strana, beba je pravi zvrk, nema mira, ko namjerno da se nije htjela primiriti, zakljucili smo da je💙, prvo smo mislili da je cura, ali kad je ukljucila kolor onda smo zakljucili da je najvjerovatnije pisonja 😂
Cestitam😇😇😇 Da li stize mali Dion😂😁... Da li je muz sad presrecan? 😁 Kako se ti osecas? Da li si imala nekakv predosecaj 🙈 Ja se nadam do kraja meseca da cemo znati... Tad ce biti 14 nedelja🙏
Tatjana, i mene tako nekad svrbi, mislim da je to zato jer trbuh počinje rasti i koža se napinje..
Super za dečka 😁 kaže moj muž pročitao sam da se spol saznaje od 12.tjedna, taman će ti sljedeći put reći.. da baš!! 😂😂😂 on jasan sve shvati doslovno
Evo citam i smejem se, jer je meni moj jutros poslao link nekog clanka, bas pise najranije 12 nedelja😂a ja imam zakazano tama za 2 nedelje... Ja reko ne nadaj se, ali bih volela da znamo do kraja meseca ce biti 14 nedelja, tad cu vec biti u Turskoj, verujem da cemo znati, jer je moja zaova znala sa 12 nedelje, na normalnom UZ, video se mali zvrkic kod decaka😂 i tako joj i sad u ovoj trudnoci odmah rekao...
Sortiraj odgovore
Najstariji