http://bigbaby.hr/proizvod/anex-m-type-djecja-kolica-3u1/
Krevetic je kao iz bajke 😍🤩😍🤩😍 ja bih dala za to 200e bez razmišljanja, ali to sam samo ja, inače sam rastrosna 🙄
Hvala curke. Za TSH sam sada čitala i baš sam se zabrinula. Jer većina toga je negativno za sve iznad 3. Prijateljica mi je dr i rekla je da je u redu, a kod svog ginija idem za 3 tjedna pa ću vidjeti.. nalaz je kod nje, valjda bi mi javila da nešto nije u redu 🤔
I kod nas je samo ta boja na popustu uvek, lepa mi je narandzasta… 😁😁😁… Super su bas… Ta su nam u top 2 :) …a mislim da cemo ga uzeti, 90% :) Lepo mi je, pa i ne trazim dalje…Ja inace nisam neka stipsa, ali nisam ni neko ko trosi mnogo… Muzu se svideo isto taj krevetac, to je onda znak da ne moram dalje traziti 😁
Sve su boje na sniženju, a meni se sviđaju samo cijela crna.
Pa to nije samo krevetic, to je i krevet za kasnije, nisam znala da to postoji uopće, odlična stvar!
Jeste, posle se razvoji kao krevet i ta mala komodica kao... Moze da se koristi par godina... Kod nas je ugl tako popularno, da bude prakticnije i za pelene i kozmetiku da su ti na dohvat ruke, a kupis i neki dusek pa na pult bebicu presvlacis, uglavnom je tako... Ostale sve stvari su mi nebitne... Sve ce to izrasti, iznosati, ne planiram nesto da bacam pare na nepotrebne stvari. Meni je dobro, sto i moji i njegovi insistiraju da kupe nesto vece, tako da nam je to pomoc velika... Iako nisam bas za to, ali necu da odbijem mamu ili svekrvu... Muz kaze, sve prihvatamo i hvala😂😂
A to su anex kolica, a joj sad znam joj meni je taj model antipatican totalno jos od prije kad god sam ga vidjela uvijek sam imala komentar da mi se ne svidjaju.
Tatjana taj krevetic nije uopce skupi model je prekrasan kome odgpvara taj stil, jer se to sve poslije razdvoji i onda ga djete moze koristiti jako dugo do skole mozda i duze
Nama se svidja, mislim da cemo ga na kraju uzeti jer je praktican. Da mi je sve na mestu. Neko to ne voli, voli onaj klasican, i to podrzavam :) A sto se tice kolica, meni se svidja model, ali mi se ne svidja sto je tezi od Uppababy Cruz, tako da jos uvek gledam, ali msm da cemo se na kraju vratiti na Uppababy Cruz, il Inglesina ima slican model. Ja smatram kad mi se nesto bas svidi, ne trazim dalje, jer uvek moze bolje, lepse... Tako da neka zlatna sredina 😁 Da li se trbi neki model svidja?
Tatjana, meni je ovaj tvoj krevetic super praktican! I niti najmanje skup... ja sam platila preko 100eura kinderbet i jos 250 kn madrac. Malena ce ga koristiti 2 g do drugog djeteta i onda drugo dijete preuzima a njoj uzimamo nesto novo. Moj izbor je uvijek nesto moderno, pa mi ove klasnicne ladice nisu bas najdraze, ali to je vec stvar dizajna i onoga sta volis. 😉
url=https://lilypie.com]
I nemojte griješiti kao ja. Meni je sin spavao u krevetiću do našeg i kad se prvi put budio za podoj ja bih ga prebacila na naš krevet i tako bismo zaspali. Tako mi je bilo lakše jer se nisam trebala dizati. E, sad već ima skoro 5 godina i ne želi spavati sam. Moram s njim leći i čekati da zaspe kako bih se prebacila u svoju sobu, no otkako sam trudna zaspim valjda prije njega i uopće ne spavam u svojoj sobi.
Joj Vaki, ovo bas zvuci tesko. Ja bi na tvom mjestu to sto prije probala dovest u red, da mali ne bude ljubomoran i ne osjeti da je ostao bez neke tvoje paznje kad dode druga beba... prebaci na tatu uspavljivanje. Ako si cula za knjigu svako dijete moze nauciti spavati. Imam ju doma. Nas je nekoliko odradilo tretman po toj knjizi i svima nam je uspjelo 😉 ako ce ti trebati, javi, dogovorimo se!
url=https://lilypie.com]
Ja jos istrazujem, mislim ma sve i na proljece i cijelo ljeto da nekupim neka kolica zimska, pa na to sto primjetim vecina djecu sa 6 mjeseci prebacuju u kisobran kolica, ma mislim na svasta nesto, jos nemam neka na koja sam odlijepila samo zbog izgleda jer mislim i na druge stvari. Da taj krevetic je praktican, i kod nas putno kupuju taj model, ali ja imam ogromnu sobu pa zelim sve odvojeno, krevetic, komodu za previjanje sa ladicarem, ormar 🤷♀️
Ja jos istrazujem, mislim ma sve i na proljece i cijelo ljeto da nekupim neka kolica zimska, pa na to sto primjetim vecina djecu sa 6 mjeseci prebacuju u kisobran kolica, ma mislim na svasta nesto, jos nemam neka na koja sam odlijepila samo zbog izgleda jer mislim i na druge stvari. Da taj krevetic je praktican, i kod nas putno kupuju taj model, ali ja imam ogromnu sobu pa zelim sve odvojeno, krevetic, komodu za previjanje sa ladicarem, ormar 🤷♀️
Sorry šta upadam al nikako da pitam,kakva su to "zimska" kolica??
Sorry šta upadam al nikako da pitam,kakva su to "zimska" kolica??
😂😂😂😂 To ja tako zovem, nevjerukem da je to neko sluzbeno ime, evo pogledaj ta Bebetto Luca Pro, pa ces vidjeti na sta mislim, model mi se avidja a iizgledaju mi nekako pre topla, bas kao da su za hladno vrijeme
Daj mi napisite onu stranicu za stavljanje slikica ali ne onu sto se treba regiatrirati, nemogu se sjetiti
Slazem se, i mi bas imamo prostora, isto cemo posebno sve, samo sto mi ovo neko deluje prakticno dodatno :) Ja sam vise za neki Boho stil, ugl iz Ikeje, to mi se svidja za bebinu sobu... Ima dana naravno, ali mi smo odlucili svaki mesec nesto da kupimo, tako da treba poceti od neceg 😁
Tatjana, meni je ovaj tvoj krevetic super praktican! I niti najmanje skup… ja sam platila preko 100eura kinderbet i jos 250 kn madrac. Malena ce ga koristiti 2 g do drugog djeteta i onda drugo dijete preuzima a njoj uzimamo nesto novo. Moj izbor je uvijek nesto moderno, pa mi ove klasnicne ladice nisu bas najdraze, ali to je vec stvar dizajna i onoga sta volis. 😉
Slazem se... Ja sam odlucila za neki Boho stil, sa kombinacijom iz Ikeje stvari, tako da ce se uklapati... Mada ni meni ladice nisu favoriti, mogu se one menjati, vec sam model kao model mi se svidja:) A sve smo mi razlicite naravno. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji