Cure koje imate preglede sretno danas!!Školjka držimo palčeve da saznaš spol
baš me zanima hoće li više biti dječaka ili curica.. mislim da na zimskim bebama dečki debelo vode
Aria12 moram priznat da je meni to čekanje niftya jako brzo prošlo, još uvijek radim, pa sam zaokupljena po cijele dane raznim stvarima.. a i vjerovala sam da je sve u redu, jedino nas je spol totalno iznenadio
Mene su opet počele bolit sise.. bole one cijelo vrijeme lagano, ali jučer popodne krenulo ludilo..nisam cijelu noć mogla normalno na boku spavati, jer ako ih pritisnem, bole me užasno..
I sinoć mi se nešto čudno dogodilo.. ležala sam na kauču i jela linoladu.. nakon nekih 10min osjetila sam nešto jaaako čudno ispod pupka u trbuhu..nisam sigurna da li su to bila crijeva ili naša curka..nekako mi je prebrzo da sam je osjetila.. rekli mi dr da od 20tj dalje bi mogla..možda su ipak bila crijeva, ali na totano neki drugačiji način..tko će ga znati
Karla89 i ja sam to osjetila tocno prije tjedan dan, isto sam lezala i jela lino ladu onako samu sa zlicom. Kao da me nesto poskakljalo i prestalo. Poslije tog nisam ni jela lino ladu, a nisam ni imala taj osjecaj nikako. Bilo mi je precudno s 15 tjedana da se osjeti, al mozda ih slatko razigra. 😊
Pozdrav cure. One koje ste radile Nifty, koji paket ste uzimale? Ja sam jučer bila na pregledu, sve je super, beba je 49mm odgovara za 11+5,nuhalni je 1,2. Doktorica mi je savjetovala da napravim Nifty/Harmony zbog 2 spontana koja sam imala a i u graničnim sam godinama pa bi bilo bolje da to napravim.
Onda sa 15tt budemo jele lino ladu/nutellu pa cemo osluškivati 😂
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Pozdrav cure. One koje ste radile Nifty, koji paket ste uzimale? Ja sam jučer bila na pregledu, sve je super, beba je 49mm odgovara za 11+5,nuhalni je 1,2. Doktorica mi je savjetovala da napravim Nifty/Harmony zbog 2 spontana koja sam imala a i u graničnim sam godinama pa bi bilo bolje da to napravim.
Ja sam uzela najopsežniji paket, kad vec radim onda mi ta razlika u kn nije igrala veliku ulogu.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ja jos istrazujem, mislim ma sve i na proljece i cijelo ljeto da nekupim neka kolica zimska, pa na to sto primjetim vecina djecu sa 6 mjeseci prebacuju u kisobran kolica, ma mislim na svasta nesto, jos nemam neka na koja sam odlijepila samo zbog izgleda jer mislim i na druge stvari. Da taj krevetic je praktican, i kod nas putno kupuju taj model, ali ja imam ogromnu sobu pa zelim sve odvojeno, krevetic, komodu za previjanje sa ladicarem, ormar 🤷♀️
Sorry šta upadam al nikako da pitam,kakva su to "zimska" kolica??
😂😂😂😂 To ja tako zovem, nevjerukem da je to neko sluzbeno ime, evo pogledaj ta Bebetto Luca Pro, pa ces vidjeti na sta mislim, model mi se avidja a iizgledaju mi nekako pre topla, bas kao da su za hladno vrijeme
Skoljka, nisam sigurna jel sam te dobro razumijela, ali mislim da mislis na onaj nastavak u obliku kade koji se prvi koristi, koji ima potpuno ravnu podlogu. Taj nastavak je za novorodjence, a s cca. 6 mjeseci se prelazi na "sjedalicu", znaci samo se izvadi ta "kada" i postavi "sjedalica".
A proći će, samo se trebam zaokupiti sa nečim.
Ja sam uzela najopsežniji nifty plus :)
Vidim da se aktivnost vratila na forum ovih dana i to mi se svidja🤩 Srecno svima koje imaju pregled🥳... Meni je def Uppababy Cruz 2u1 favorit, mislim da cu ostati dosledna njima...Danas sam videla kod drugarice Uppababy ali msm da je Vista model, i on mi se svideo, medjutim Cruz mi deluje bolji, pogledacu bas ovih dana u prodavnicama... Htela sam da vas pitam, da li vam se desava da vas svrbi stomak ili ledja? Meni uvece malo, imam osecaj kao kad se spalis na Suncu pa ne mozed da izdrzis... I onda prodje posle par minuta. 🙄
Chappie ta icandy kolica su odlična, imaju prijatelji i baš su zadovoljni a još su i lijepa. Da ne naslijeđujem kolica ta bi mi bila top izbor
Smiley ja sam odabrala Nifty najopsežniji ali ciljano zbog slučaja u obitelji, da nije toga doktor mi je preporučivao onaj srednji standard.
Cure koje imate preglede sretno danas!!Školjka držimo palčeve da saznaš spol
baš me zanima hoće li više biti dječaka ili curica.. mislim da na zimskim bebama dečki debelo vode
Aria12 moram priznat da je meni to čekanje niftya jako brzo prošlo, još uvijek radim, pa sam zaokupljena po cijele dane raznim stvarima.. a i vjerovala sam da je sve u redu, jedino nas je spol totalno iznenadio
Mene su opet počele bolit sise.. bole one cijelo vrijeme lagano, ali jučer popodne krenulo ludilo..nisam cijelu noć mogla normalno na boku spavati, jer ako ih pritisnem, bole me užasno..
I sinoć mi se nešto čudno dogodilo.. ležala sam na kauču i jela linoladu.. nakon nekih 10min osjetila sam nešto jaaako čudno ispod pupka u trbuhu..nisam sigurna da li su to bila crijeva ili naša curka..nekako mi je prebrzo da sam je osjetila.. rekli mi dr da od 20tj dalje bi mogla..možda su ipak bila crijeva, ali na totano neki drugačiji način..tko će ga znati
Karla89 i ja sam to osjetila tocno prije tjedan dan, isto sam lezala i jela lino ladu onako samu sa zlicom. Kao da me nesto poskakljalo i prestalo. Poslije tog nisam ni jela lino ladu, a nisam ni imala taj osjecaj nikako. Bilo mi je precudno s 15 tjedana da se osjeti, al mozda ih slatko razigra. 😊
Cure, bebe od slatkog polude pa nije cudo da ih tada osjetite. U kasnijoj trudnoci se cesto dogodi da se bebe ne osjete koji dan pa mame iz straha pojedu cokoladu i legnu a beba se javi 😉
url=https://lilypie.com]
Hvala vam cure, ja mislim da ću izabrati srednji paket.
Za kolica nismo gledali, trebali bi ih također dobit od moje sestrične pa ajde jedan trošak manje. Al ima puno lijepih i kvalitetnih.
Sortiraj odgovore
Najstariji