Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    01. Listopad 2019. 22:44

Uh stisla slanje prije nego sam napisala. Znaci taj narancasti dio vidis sa strane ima kao gumb. To kad stisnes se savije prema naprijed ili natrag. Za vece dijete savis za natrag i ne smeta. A noge onda dijete drzi tu di je plava strelica. Uglavnom najbolje ti je otic uzivo isprobat sve opcije i prouciti. Mene su odusevila, al svakako vidi sto je tebi bitno. Meni je bilo jako vazno da nemam hrpu dodataka jer ih nemam di drzat i drugo da su lagana jer ce stajat u autu i to bez da ih sklapam mi ova stanu kada spustim u lezeci polozaj sjedalo. A kolica su cvrsta i prostrana. Pojasi se ne mogu maknut van iz kosare, al ih se stavi sa strane i gore kad stavis jastuk ili postoji cak za kupiti umetak anatomski bebi ne smetaju uopce. 

skoljka
    01. Listopad 2019. 22:47

Grizli znaci lad se polegne sportsko sjedalo to bude kao na ovoj zadnjoj slici, a ona druga dodatna kosara je nesto drugacija. https://www.amazon.com/Maclaren-WD1G251362-Daytripper-Travel-System/dp/B07K89W1BX

skoljka
    01. Listopad 2019. 22:49

Grizli

To sam shvatila sto si htjela reci. 

Grizli
    01. Listopad 2019. 22:57

Tocno tako izgleda kad se spusti sportsko sjedalo u kosaru. Ako hoces bas kosaru onda kupis ovo https://www.magicbaby.hr/maclaren-kosara-za-daytripper.html i imas klasicnu kosaru koju mozes nositi. 

Lavica27
    01. Listopad 2019. 22:58

skoljka

Lavica27

skoljka

Lavica27

Sorry šta upadam al nikako da pitam,kakva su to "zimska" kolica??

😂😂😂😂 To ja tako zovem, nevjerukem da je to neko sluzbeno ime, evo pogledaj ta Bebetto Luca Pro, pa ces vidjeti na sta mislim, model mi se avidja a iizgledaju mi nekako pre topla, bas kao da su za hladno vrijeme

Hahah jesi me nasmijala… ja si mislim, treća trudnoća i još uvijek ne znam šta su zimska kolica🙈 Guglala sam ih. Nisam stručnjak ali mislim da ne postoje "toplija" i manje topla kolica već samo glomaznija i manje glomazna. Možda grjesim…🤷‍♀️ Generalno nisam bebetto kolica jer su mi preogromna (kosara pogotovo) i mislila sam da su povoljna jer doslovce svi guraju ta kolica al uopće nisu povoljna..vjerojatno većina voli glomazna kolica,drugog objašnjenja nemam… A Anex koja spominjete mi bacaju malo na bebetto🙈

Joj daj anex su jajasta 😂 Zato si ti tu da ispravis neznalice, meni je prvo i pojma nemam niocemu🤷‍♀️ znam sta mi treba al neznam sto je prakticno, a ne zelim pretjerivat ni sa stvarima ni sa troskovima.
    Vidis i necak mi je prijw par dana rekao, "sto manja kolica i ato laksa to bolje" on je kupo stoke, veli prva dva mjeseca koristena, ne prakticna totalno

Iskreno,ja kad sam birala kolica zaljubila se u ona najljepša okom i da imaju dobre recenzije (Ja sam uzela u Sloveniji Silver Cross Wave u sable boji). A kao kilaza ma budem ja to...srećom ostavljam ih u jednoj prostoriji doma u prizemlju, iskreno teška su mi bila za  u auto i van (cca 12kg sve zajedno...) ali smo s godinu dana kupili kišobran kolica koja su nam stalno u autu stajala a  ova 2u1 su nam za po gradu. Daleko kvalitetnija nego kišobran, znala sam se u ducanu u setnji natovariti itekako,to mi je isto bilo bitno. 
    Iskreno ova Daytripper su pp meni stvarno valja for money. Nemoras razmišljati gdje ćeš pohraniti košaru (koju koristiš cca 5mj) a nisu teska. Osobno nisam za kišobran kolica od rođenja makar su 0+. P.s. po meni je nepotrebno kupovati dodatno košaru jer ne nosakas nigdje dijete u toj kosari jer je nezgodno i teško. 

Lavica27
    01. Listopad 2019. 22:59

*value for money 🙈😂

skoljka
    01. Listopad 2019. 23:00

Grizli

Tocno tako izgleda kad se spusti sportsko sjedalo u kosaru. Ako hoces bas kosaru onda kupis ovohttps://www.magicbaby.hr/maclaren-kosara-za-daytripper.html i imas klasicnu kosaru koju mozes nositi.

Ma netreba mi kosara kud cu je nositi 😂 ovo mi je sve ok, samo ih moram jos u zivo prouciti.
    Kako si ti, jesi ozdravila? Sad procitah na tvojoj temi da jos neznas spol, a ja se jadna nadam da cu surtra saznat, znaci da se nenadam, sta je kod tebe svaki put krivo okrenula? 

Grizli
    01. Listopad 2019. 23:18

Najbolje je sama da ih proucis. Ovo sto kaze Lavica definitivno value for monay a meni se jos k tome svidjaju. Nemam di poslije s onim glomaznim kosarama, a kod nas i nije takva zima da ce bebi bit hladno ako lezi u toj kosari u jastuku za noesenje ili sa dekom + onaj dodatak gore za zimu. 
    Ozdravila jesam hvala bogu antibiotik odradio svoje. Kasalje me jedino muci al to je do moje astme pa sam vec navikla. A spol da jos ne znamo beba je jako zivahna i na uzv nikako da stane malo na miru sa nogicama pa da uspiju skuzit sto je. Tokom istog uzv malo vise musko malo zensko. Tako da sam odustala i pitat vise, ako ne prije na porodu cemo sigurno saznat. Neki curama su zbilja rano uspjeli utvrditi spol tako da to dosta ovisi i o tome kako beba stoji i koliko je nemirna. A ova moja beba je zivi skakavac. 

Grizli
    01. Listopad 2019. 23:19

*malo vide musko malo zensko

skoljka
    01. Listopad 2019. 23:23

Grizli

Najbolje je sama da ih proucis. Ovo sto kaze Lavica definitivno value for monay a meni se jos k tome svidjaju. Nemam di poslije s onim glomaznim kosarama, a kod nas i nije takva zima da ce bebi bit hladno ako lezi u toj kosari u jastuku za noesenje ili sa dekom + onaj dodatak gore za zimu.
    Ozdravila jesam hvala bogu antibiotik odradio svoje. Kasalje me jedino muci al to je do moje astme pa sam vec navikla. A spol da jos ne znamo beba je jako zivahna i na uzv nikako da stane malo na miru sa nogicama pa da uspiju skuzit sto je. Tokom istog uzv malo vise musko malo zensko. Tako da sam odustala i pitat vise, ako ne prije na porodu cemo sigurno saznat. Neki curama su zbilja rano uspjeli utvrditi spol tako da to dosta ovisi i o tome kako beba stoji i koliko je nemirna. A ova moja beba je zivi skakavac.

😃 Slatko, i moja je na svakom pregledu do ssad bila jako nemirna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.