Cure moje, veliki pozdrav… Nova sam tu, prebacila se s teme lh trakice… Danas sam 7+1, sa 6+3 sam bila na prvom pregledu gdje se vidila GV 12mm I CRL 3mm I srce nam je kucalo :) Doktor kaze da je malo al da je to sve u redu I narucio me za 4 tjedna… Da li je itko jos imao manji CRL a da je sve bilo ok? Molim vas iskustva, poludit cu…
Meni je sa 6+2 crl bio 2mm. Provrti malo temu od početka pa ces naci jos koju inf.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Zene, je ovo okej nalaz?https://ibb.co/rGCYcsX
Super je nalaz. ❤️
Frau_mund - hvala ti draga! Proučit ću malo...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure moje, veliki pozdrav… Nova sam tu, prebacila se s teme lh trakice… Danas sam 7+1, sa 6+3 sam bila na prvom pregledu gdje se vidila GV 12mm I CRL 3mm I srce nam je kucalo :) Doktor kaze da je malo al da je to sve u redu I narucio me za 4 tjedna… Da li je itko jos imao manji CRL a da je sve bilo ok? Molim vas iskustva, poludit cu…
I ja sam bila sa 6+3 i crl je bio 0.37 šta je odgovaralo za točno 6tt i doktorica mi je rekla da je to ok, na sljedećem uzv je bila za dan veća nego po tjednima trudnoće a na zadnjem je čak za 5dana veća. Tako da uopće ne trebaš brinuti,ne raste mrvica svaki dan isto
Hvala curke ❤️
Karla89 da puno je lakse, odmah sam danas isla kupit pokloncic malom posulincu
Mamino dobro dosla, urednu trudnocu ti zelim, meni je crl bio 2mm sa tocno 6tt
TatjanaB nista od Diona, muzu se nesvidja, jos smo u trazenje, sve amo okolo angazirali da predlazu imena, al njemu niti jedno ne odgovara 😂, polako imamo jos vremena. Ma ja sam sve vrijeme mislila ma sigurno je cura, al ono u podsvjesti a mozda je ipak decko😂
Bome ako bude nemirno kao ovo moje onda tesko, svaki put kad krene uloviti, on se pomjeri, tako da me nista nebi iznenadilo da iduci put kaze da je cura 😂😂😂
Rekla mi je da mi je posteljica naprijed i da je beba okrenuta prema njoj, jel to znaci da cu je kasnije osjetiti?
Mislim da da, tako kazu, jer kad je naprijed onda ona amortizira udarce pa ce trebati biti jaci da ih osjetis.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Školjka čestitammm :) eto nista od moje prorocke karijere 😅
Fever da 2 u 1 su. 6000 kn su ali dobije se jos popust 15 posto u baby centru :)
🧔39
👧31
Danas sam odlucila naruciti kod šivalica platnene pelene za novorodjence. Ne znam koliko ste upucene i da li ce koja koristiti.. meni su super :)
🧔39
👧31
Sortiraj odgovore
Najstariji