Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    02. Listopad 2019. 16:55

Chappie

Školjka čestitammm :) eto nista od moje prorocke karijere 😅
    Fever da 2 u 1 su. 6000 kn su ali dobije se jos popust 15 posto u baby centru :)

E da zaboravoh ti napisat, mogla si se obogatiti od proricanja al fulala si 😂😂

skoljka
    02. Listopad 2019. 16:57

Chappie

Danas sam odlucila naruciti kod šivalica platnene pelene za novorodjence. Ne znam koliko ste upucene i da li ce koja koristiti.. meni su super :)

Ja neznam sta je to?
    Ja sam danaa po baby ducanima pitala za ove ppopuste sto slijede dani beba, crni petak itd, u svima max 15%, jedino u baby centru ce ici do 30% ali ne na sve

02. Listopad 2019. 17:01

Chappie

Danas sam odlucila naruciti kod šivalica platnene pelene za novorodjence. Ne znam koliko ste upucene i da li ce koja koristiti.. meni su super :)

Mi to i dalje zovemo Svedske pelene... Prvo idu redovne, pa onda te, "bebi zbog kukova", ako mislimo na iste... Doktori su podeljeni oko misljenja, da li to koristiti ili ne, ali i meni se to svidja (ako mislimo na isto) :) 

Chappie
    02. Listopad 2019. 17:04

http://www.roditelji.hr/beba/njega-i-oprema/sto-treba-znati-o-platnenim-pelenama/

One na gumbiće.. :) 

🧔39
    👧31

02. Listopad 2019. 17:05

Skoljka- videces sl put hoce li reci 100% da je decak, mada ako sad kaze, ne znam da li moze pogresiti... Ja bas nemam nikakv osecaj, vec sam na netu procitala, da veliki procenat ako je beba sa desne strane, da je decak😂 a moja je sa desne strane... Tako da eto jedini predosecaj mi je to😂 kad procitam. Meni je svejedno, ne navijam ni za jedan pol zaista, jedino sto sam rekla da mi je sladja robica za devojcice, nego za decake. Muz i dalje navija za decaka, mozda eto njemu da bi se ispunila zelja... Volela bih da imam i musko i zensko danas, sutra, da se moze naruciti😂... Ima vremena za imena, ali makr ce ti biti olaksano kad znas pol. Ja sam totalno odustala dok ne cujem sta je😂 Verujem da cemo znati krajem oktobra kad odem,tako da eto toga... Kako se osecas ovako? Raste li stomak😁

02. Listopad 2019. 17:14

Chappie

http://www.roditelji.hr/beba/njega-i-oprema/sto-treba-znati-o-platnenim-pelenama/

One na gumbiće.. :)

Aaa, znam i ove 😁 i one su super... Ja sam gledala ovaj tip isto  https://www.e-bebek.com/babyneo-baliklar-yikanabilir-mayo-bebek-bezi-p-genbanumyo001-nc

Chappie
    02. Listopad 2019. 17:28

Ma postoji cijela nauka o njima, ima ih vise vrsta.. i coveri nepropusni koji se gore stavljaju na njih. Moram sve prouciti prije rodjenja, sad sam narucila osnovni paketic od 8 komada, sebi isto dnevne platnene uloske. Pa cu do rodjenja nadopunjavati kad im dođe više uzoraka tkanine.

🧔39
    👧31

skoljka
    02. Listopad 2019. 18:11

Chappie

Ma postoji cijela nauka o njima, ima ih vise vrsta.. i coveri nepropusni koji se gore stavljaju na njih. Moram sve prouciti prije rodjenja, sad sam narucila osnovni paketic od 8 komada, sebi isto dnevne platnene uloske. Pa cu do rodjenja nadopunjavati kad im dođe više uzoraka tkanine.

Cekaj kako se to koristi, jel kao prije sto su nas motali samo u platnene pelene pa poslije peri, nista se ne baca, znaci direktnonu tu plelenu piski ili kaka pa onda normalno peres, jesam dobro shvatila? 

skoljka
    02. Listopad 2019. 18:16

TatjanaB

Skoljka- videces sl put hoce li reci 100% da je decak, mada ako sad kaze, ne znam da li moze pogresiti… Ja bas nemam nikakv osecaj, vec sam na netu procitala, da veliki procenat ako je beba sa desne strane, da je decak😂 a moja je sa desne strane… Tako da eto jedini predosecaj mi je to😂 kad procitam. Meni je svejedno, ne navijam ni za jedan pol zaista, jedino sto sam rekla da mi je sladja robica za devojcice, nego za decake. Muz i dalje navija za decaka, mozda eto njemu da bi se ispunila zelja… Volela bih da imam i musko i zensko danas, sutra, da se moze naruciti😂… Ima vremena za imena, ali makr ce ti biti olaksano kad znas pol. Ja sam totalno odustala dok ne cujem sta je😂 Verujem da cemo znati krajem oktobra kad odem,tako da eto toga… Kako se osecas ovako? Raste li stomak😁

Dobro se osjecam, puno sam smirenija od kako mogu da napipam cijelu maternicu, i bas danas kad me dr pregledavala tocno ondje gdje sam ja napipala, pa sam joj rekla ona se smije, kao pa moras osjecati raste, pa mi je bas lakse od kako to osjecam, znam da je tu, i kako raste osjeti se razlika. Da raste stomak, u subotu idem na svadbu, sa 14tt sam kupila haljinu, a ovih dana je nisam isprobala, nadam se da ce mi moci jer je uska, htjela sam da mi se stomak vidi😂

Maja 3
    02. Listopad 2019. 18:34

Hejj cure..vidim da ste se bas raspisale! Ja procitam..onda zaboravim ko je sto napisao..pa ni ne komentiram nista.
    Mi smo za malu kupili kunert silver kolica,vozila se u njima dok nije dosao braco,a on se do sad vozao.
    Netko je napisao da ih treba vaditi van cim prohodaju..ja se ne slazem s tim. Meni su kolica bila spas! Stavili smo iza obaj nastavak na kojem starije dijete stoji..i tako smo se vozali..to sam mogla sama,a 2 biciklica nemogu gurat.
    Kolica ostaju i za 3 bebu,jedino cemo as mjenjat.
    Super za preglede!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.