Danas mi se TSH vratio u normalu, u referentnim je vrijednostima 0.46. Baš sam sretna zbog toga. Izgleda da je to ipak kod mene bilo fiziološki jer nisam uzimala nikakvu th. Lilypie jesi ti kontrolirala svoj, kakva ti je situacija?
Mogu uleti ti sa pitanjem za bademovo ulje. Ostaje li na robi?
Ja imam ruzino ulje I namazem se navecer prije pizdame, tako da nisam bas primjetila da puno ostaje, ali cu isto uzeti bademovo, cula sam od mnogih da je odlicno. Naravno ulja su daleko efikasnije od krema jer prodiru dublje u kozu od krema
Vidim da ste već neke u traženju kolica..ja sam skoro sve našla za bebuvjerojatno znate da je zadnji petak u 11.mjesecu black friday.. svake godine do sada je bilo 30% do podne u bubamari, pa se popust smanjuje prema kraju dana.. u ostalim dućanima su isto lijepi popusti.. tako da mi planiramo to iskoristiti za kolica, hranilicu i babyphone.. možda do tad još nešto stavim na popis
30% na 6000kn koliko dođu kolica i nije malo, pa planiram to definitivno iskoristiti..
Da I ja cekam crni petak. Imaju odlicna kolica za kupiti koja su ujedno I autosjedalica, I nakon sta beba poraste moze se taj nastavak cijeli skinuti I imas normalna kolica za vece dijete.. Ja bas gledam dosta vlogova o tome sto je nuzno kupiti na samom pocetku I vidjela sam da hrpa stvari koje mislimo uzeti je uopce bespotrebno
Tatjana, Ja sam našla Anex i kod nas u Bigbaby trgovinama. Sad su na sniženju 5500kn.
I kod nas je sad snizenje... Manje vise isto bude. Ali u Tr bude jos povoljnije. Anex znam da je kvalitetan, imaju ga moje drugarice ali meni je i tezina jako bitna, ne kazem da su teska sad nenormalno, ali ova Uppababy Cruz su laksa. Medjutim njih jos nisam viela, moram otici da vidim svakako. Inglesina ima svakakvih modela, tako da je u opticaju i dalje. Ukucam model nekih kolica i onda napisem VS neki drugi model pa poredim... Ziveo internet😁Nije mi bitan izgled kolica, ali tezina i udobnost jesu. Slazem se sa ostalim mama da ne treba deca da budu zavisna od kolica, ali isto tako su meni bitna da znam da je bebici udobno, a mami lako da ih koristi 😁
Mi ćemo sigurno PegPerego,a dvoumimo se između ovih:
http://www.mojabeba.hr/hrvatski/proizvod_3/peg-perego-futura-3u1-kolica-cinder_2038/
http://www.mojabeba.hr/hrvatski/proizvod_3/peg-perego-book-51-polo-djecja-kolica-3u1-special-edition_2243/
To su jedina kolica koja mi se sviđaju a da nisu teška u pm.. inače živimo na 2.katu i nemamo lift, pa moram uglavnom težinu kolica smanjit na najmanju..
Prije sam gledala i ja bebeto, lijepa su mi.. al kad sam vidjela u dućanu koliko su glomazna i teška, odustala sam istog trena.. teža su za 4kg od pegperego kolica.. još i beba unutra, pa nema šanse da to nosim na drugi kat..
Bazu za autosjedalicu ne moram kupovat, dobit ćemo je od kumova, pa mi je to trošak manje..
PegPerego jesu skuplja, al gledam da uz ovaj popust od 30% mi dođe na prihvatljivu cijenu..opet planiramo i drugo dijete, pa sigurno neću za drugo kupovat nova kolica..
E da, i ovu hranilicu ćemo uzeti:
https://www.bubamara.in/hranjenje/hranilice/peg-perego-hranilica-prima-pappa-follow-me-ice/315838005475388549
imaju je svi naši prijatelji i prezadovoljni su s njom.. super je što od rođenja beba može u nju, ima 0ti položaj, pa beba lijepo leži..mislim da će mi bit lakše kad kuham, peglam, čistim da je beba uz mene u njoj, nego da mi leži na drugom kraju stana na podu ili kauču.. a kasnije će nam služiti za papanjeŠkoljka vidim da pitaš za sobu za bebu.. mi imamo dvije sobe u stanu od 9,5kvadrata .. baš su male..al samo ih koristimo za spavanje..tako da će beba bit u svojoj sobi od početka, jer nemamo mjesta za kinderbet u njezinoj sobi..a nekako ćemo se snaći.. valjda
Nemogu vjerovati da je tolika cijena kolica, trebas dignuti kredit da bi opremio sve za dijete.. Ja sam bas u Irskoj, I vrlo slicna kolica za 200e
Moja frendica je kupila cybex, vani su skoro 2.000kn jeftinija nego kod nas, i prezadovoljna je. U Njemackoj ih je platila oko 3.500kn i navodno imaju najbolju autosjedalicu, beba skroz lijepo drzi glavu u njoj, ne nakrivljuje se. Kolica lijepo i izgledaju. Ja sam isto gledala bugaboo, ali ne znam koliko se isplati dati toliko novaca.
Je li netko zna do koje godine se realno djeca voze u kolicima?
Mislim da za kolica i autosjedalicu 5.000 kn nije previše, ionako su stalno neki popusti. A daj Bože pa će se i drugo voziti u njima
Realno? Čim prohodaju, van iz kolica! Ne doslovno, ali ne treba ih se stalno vozati. Možda razmišljam na taj način jer sam odgajateljica i kad mi u jaslice dođe dvogodišnjak koji ne može izdržati u šetnji 10ak min jer je cijelo vrijeme vožen, dođe mi mrak pred oči. Djeci je potrebno čim više kretanja, a roditeljima se ne da trčati za njima. Ili pak si olakšaju s kolicima kad idu u šetnju jer dijete ne može hodati nakon nekog vremena. No čim dijete vidi da su kolica sa njima, naravno da će tražiti vožnju. Evo meni je zgodna opcija umjesto trpanje u kolica, jednom kad napune god dana, guralice sa pedalama. Ima više varijanti, tako da se po potrebi ako dijete zaspe može spustiti. Mislim, svaki roditelj odlučuje za svoje dijete, ali većina radi od djece "invalide" samo da sebi olakšaju….
Ovo mi se svidja, dobar savjet!!
Tatjana, Ja sam našla Anex i kod nas u Bigbaby trgovinama. Sad su na sniženju 5500kn.
I kod nas je sad snizenje… Manje vise isto bude. Ali u Tr bude jos povoljnije. Anex znam da je kvalitetan, imaju ga moje drugarice ali meni je i tezina jako bitna, ne kazem da su teska sad nenormalno, ali ova Uppababy Cruz su laksa. Medjutim njih jos nisam viela, moram otici da vidim svakako. Inglesina ima svakakvih modela, tako da je u opticaju i dalje. Ukucam model nekih kolica i onda napisem VS neki drugi model pa poredim… Ziveo internet😁Nije mi bitan izgled kolica, ali tezina i udobnost jesu. Slazem se sa ostalim mama da ne treba deca da budu zavisna od kolica, ali isto tako su meni bitna da znam da je bebici udobno, a mami lako da ih koristi 😁
Bože pa nije mi na palo na pamet da gledam jesu li teška 😭😭😭 pa ja ću poludjeti od svih tih stvari, sve manje znam što više gledam 😂😂😂
Vidim da komentirate često TSH, ja sam sada dobila nalaz od krvi i urina i piše mi TSH Tireotropni hormon 3.04
Je li to to o čemu pričate i je li onrw to visoko ako vi imate 0.nesto
I kod nas je sad snizenje… Manje vise isto bude. Ali u Tr bude jos povoljnije. Anex znam da je kvalitetan, imaju ga moje drugarice ali meni je i tezina jako bitna, ne kazem da su teska sad nenormalno, ali ova Uppababy Cruz su laksa. Medjutim njih jos nisam viela, moram otici da vidim svakako. Inglesina ima svakakvih modela, tako da je u opticaju i dalje. Ukucam model nekih kolica i onda napisem VS neki drugi model pa poredim… Ziveo internet😁Nije mi bitan izgled kolica, ali tezina i udobnost jesu. Slazem se sa ostalim mama da ne treba deca da budu zavisna od kolica, ali isto tako su meni bitna da znam da je bebici udobno, a mami lako da ih koristi 😁
Bože pa nije mi na palo na pamet da gledam jesu li teška 😭😭😭 pa ja ću poludjeti od svih tih stvari, sve manje znam što više gledam 😂😂😂
Nisam ni ja iskusna, vec eto gledam po youtube😂... Ali i cula sam od drugatica kojebsu platile mnogo para, a kolica teska, na kraju uzela neka povoljnija i dobro... Zato treba dobro razmisliti, jer smatram da nisu male pare u pitanju, bar po mom misljenju...zaista dolazak prvog deteta kosta, tako da treba voditi racunicu, za sta treba dati i koliko para... Osim kolica, nemam nameru da kupujem neke nepotrebne stvari, vec gledam tako na netu, sta je zaista bas potrebno. Kako pocne beba da raste, tako ce se stvari i kupovati, u nasem slucaju. A da li si gledala krevetac? Kakve su cene kod vas?
Sortiraj odgovore
Najstariji