Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    01. Listopad 2019. 14:19

Lemon

Lilypie mogu misliti da je trošak ali kad vam je teško sjetite se da su mogle biti i tri bebe 😁 samo neka su one zdrave,nekako cemo svi to izgurati i nece im nista faliti.
    Je li netko zna do koje godine se realno djeca voze u kolicima?
    Mislim da za kolica i autosjedalicu 5.000 kn nije previše, ionako su stalno neki popusti. A daj Bože pa će se i drugo voziti u njima

Mislim da to sve ovisi o djetetu, a i roditeljima.. moja frendica ima malog od 2,5g i još uvijek ga vozi u pegperego kolicima, u sportskom dijelu, kad idu malo dalje od stana.. kišobran kolica nisu nikad koristili..
    Dok opet susjeda je imala blizanke (one su sad 4god) i prije druge godine ih je maknula iz kolica jer joj je bilo muka s velikim kolicima.. naučila ih je sve na noge i jednostavno ih prestala koristiti..
    A ovo se slažem s tobom.. i meni je ok do 5000kn dati za kolica.. za koja vjerujem da ću ih koristiti i za drugo dijete..

PatyDi
    01. Listopad 2019. 14:20

Lemon

Mislim da za kolica i autosjedalicu 5.000 kn nije previše, ionako su stalno neki popusti. A daj Bože pa će se i drugo voziti u njima

Realno? Čim prohodaju, van iz kolica! Ne doslovno, ali ne treba ih se stalno vozati. Možda razmišljam na taj način jer sam odgajateljica i kad mi u jaslice dođe dvogodišnjak koji ne može izdržati u šetnji 10ak min jer je cijelo vrijeme vožen, dođe mi mrak pred oči. Djeci je potrebno čim više kretanja, a roditeljima se ne da trčati za njima. Ili pak si olakšaju s kolicima kad idu u šetnju jer dijete ne može hodati nakon nekog vremena. No čim dijete vidi da su kolica sa njima, naravno da će tražiti vožnju. Evo meni je zgodna opcija umjesto trpanje u kolica, jednom kad napune god dana, guralice sa pedalama. Ima više varijanti, tako da se po potrebi ako dijete zaspe može spustiti. Mislim, svaki roditelj odlučuje za svoje dijete, ali većina radi od djece "invalide" samo da sebi olakšaju....  

01. Listopad 2019. 14:29

Skoljka, ja prvo gledam na engleskom, i onda gledam da li to ima u Srbiji ili u Turskoj. Yoyko je dosta zastupljen u Turskoj, model hot mom, podseca me malo na te Mima modele. Kazemcti, za sad jedini konkretan model je Uppbaby Cruz 2u1, mozda ima i 3u1, od tih laganih, e sad trazimo i neke teza, pa cemo odluciticna kraju, sta nam je zlatna sredina. Inglesina je stari brend, uglavnom su skupa, ali u Turskoj mogu da se nadju dobri popusti. U Srbiji su ticmodeli sto sam gledala oko 750e...tamo bude za manje. Anex je skuplji brend, ali isto budu snizenja pa se moze naci i za neku normalnu cenu. Sve zavisi od toga, koliki je budzet. Sa kumom il bez😂 planirali smo da uzmemo bolja kolica, jer bice jos dece ako Bog da :)) Imam drugarice koje su kupile bas povoljna kolica, i nista im ne fali... Tako da zavisi ko sta trazi... 

Lavica27
    01. Listopad 2019. 14:30

DijMar

Lemon

Realno? Čim prohodaju, van iz kolica! Ne doslovno, ali ne treba ih se stalno vozati. Možda razmišljam na taj način jer sam odgajateljica i kad mi u jaslice dođe dvogodišnjak koji ne može izdržati u šetnji 10ak min jer je cijelo vrijeme vožen, dođe mi mrak pred oči. Djeci je potrebno čim više kretanja, a roditeljima se ne da trčati za njima. Ili pak si olakšaju s kolicima kad idu u šetnju jer dijete ne može hodati nakon nekog vremena. No čim dijete vidi da su kolica sa njima, naravno da će tražiti vožnju. Evo meni je zgodna opcija umjesto trpanje u kolica, jednom kad napune god dana, guralice sa pedalama. Ima više varijanti, tako da se po potrebi ako dijete zaspe može spustiti. Mislim, svaki roditelj odlučuje za svoje dijete, ali većina radi od djece "invalide" samo da sebi olakšaju….

Slažem se,ali djelomično... moja se vozila u kolicima do 2.godine i to je sama odbila kolica tj vise nije htjela u njih jer joj je zanimljivije hodati, ici na romobil, bicikl ili guralicu. Prohodala je sa 13 mjeseci,al realno jos mj dva teturaju i nisu tolko sigurni na nogama i još mjesecima nemogu neke udaljenosti prehodati. Imamo smart trike guralicu i one u principu nemaju mogućnost naginjanja pa nam to nije bilo za duže šetnje a i do druge godine je spavala dva puta na dan pa bi zaspala u šetnji.. nije baš crno bijelo...primjerice mi do parka imamo 15ak min uz glavnu cestu,jednu od najprometnijih u HR, probaj objasnit dvogodišnjem djetetu da nemože samo i da te mora držat za ruku cijelo vrijeme...teško. hoće se istrgnuti pa za 2min ne želi hodati jer nemože više pa ga ti nosi ili gledaj u protestu🙈
    A ovo za "invalide" popis je podulji...od spavanja s roditeljima, vožnje u kolicima, prestanka dojenja, hranjenja, mobitela...name it. 
    P.s. Školjka jesi vidjela peg perego ona nova kolica,najlaksa su mislim?

• Frau_Mund6
    01. Listopad 2019. 14:48

Mi imamo i kolica i smart trike i jos hodamo i trcimo pjesice.... mala ima 19 mjeseci i nije sposobna napravit krug oko kvarta s nasim pesom. Sa kolicima i hodom odraslog covjeka nam treba cca 40 min. A isto toliko nam treba s njom pjesice do parka iza nase zgrade 😂😂😂😂 
    Za one koji misle kupovat samo kisobran koluca ina yoyo izvrstan model. https://male-stvari.hr/proizvod/babyzen-yoyo-djecja-kolica/
    Meni su super! Ali mi ne pokrivaju svako vrijeme... sad bi za curku bila idealna 🤔 al nju vise ne mislim vozit u kolicima 😁 dobila je onaj nastavak za kolica pa ce sjedit ili stajat na tome. 

url=https://lilypie.com]

Lemon
    01. Listopad 2019. 14:54

Hvala curke na savjetima, nekako i ja mislim da ih ne treba dugo vozati, ima tih biciklica i svega ostalog pa kolica ne moraju biti dugo u igri

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Fever
    01. Listopad 2019. 15:06

Bugaboo nisu skupa, njih bas zelim, 2 u 1. Oko 7000 cameleon, jos s nekim popusticem...
    Svakako sam prvo mislila pogledati njuskalo okolica mog grada da ih mogu otici vidjeti.
    Dosta ljudi prodaje skoro nova jer se dijete nije htjelo voziti ili je taman zimski period pa nisu skoro ni koristena.
    Nisam vjerovala da se dijete ne voli voziti u kolicima dok nisam vidjela dvije bliske prijateljice u setnji s njihovom djecom🙈
    Ako netko voli stokke ima grupa na fb- stokke prodaja rabljenih kolica i opreme.

Mene zanima ima li koja iskustva s onim coocona madracem, skup je ko vrag i novrodence moze biti samo do 3 mj u njemu al kao svi ga hvale

It’s a baby boy💙

01. Listopad 2019. 15:39

https://strollerly.co/maxi-cosi-zelia-vs-uppababy-cruz/. .. Neko je napisao Maxi Cosi, a nasla sam poredjenje sa ovima sto su mi se svidela... Pa ako mozda mogu da pomognem 😁

neverland
    01. Listopad 2019. 16:41

Tatjana, Ja sam našla Anex  i kod nas u Bigbaby trgovinama. Sad su na sniženju 5500kn.

MiniMe01
    01. Listopad 2019. 16:51

Karla89

Hvala vam! MiniMe01 kod mene je problem jer ja uvijek imam prekrižene noge.. izgubljena sam ako su mi raširene ili nekako drugačije.. znam da nije dobro ni zdravo tako, ali si ne mogu pomoći.. jedno vrijeme sam baš pazila da ih ne prekrižim, al čim skrenem misli na nešto drugo, ode to i nesvjesno završe jedna na drugoj, katastrofa ljuta sam zbog toga sama na sebe, ali ne mogu si pomoći..

Ma kuzim da, ja imam lose drzanje, nikako ga se rijesiti, a sad mi pogotovo ne ide u prilog :D Nista, moramo si napisati podsjetnike I ostaviti na stolu, tako da cim sjedemo u ured ujutro, blejimo u njega 

Makar mislim da za dva dana ga nebi vise ni primjetila I da naljepim na cijeli monitor 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.