Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribi1234
    24. Rujan 2019. 08:49

Jahanara

Jutro cure!
    Jeste vi pocele na svoju ruku piti kakve vitamine ili ste cekale da vam ginekolog kaze?

Hej, ako si dobila plusic na testu, mozes odmah lijepo u ljekarnu po neke prenatalne tabletice. Folna kiselina + vitamini.  :)

Boa35
    24. Rujan 2019. 09:27

ribi1234

Jahanara

Jutro cure!
    Jeste vi pocele na svoju ruku piti kakve vitamine ili ste cekale da vam ginekolog kaze?

Hej, ako si dobila plusic na testu, mozes odmah lijepo u ljekarnu po neke prenatalne tabletice. Folna kiselina + vitamini. :)

Preporučam i magnezij da uzimaš.. ne moraš svaki dan, ali povremeno
    Meni puno pomaže kod bolova leđa i za grčeve.. skužila sam da ako ga ne popijem dva-tri dana, da se puno umornije osjećam i sve me boli jače.. tako da ja ga uzimam svaku večer prije spavanja.

Jahanara
    24. Rujan 2019. 09:31

Hvala cure na odgovorima. 
    Magnezij znam popit tu i tamo, mozda svaki 2-3 dan. Kako se sjetim. Najvise kad probava zasteka.
    A sto se tice folne i prenatalnih, nisam jos pocela. Trebala bi se zaletiti do ljekarne. U prosloj trudnoci mi je gin propisao, al sam tada bila dosta rano na pregledu. A sada idem sa 7tjedana pa me malo brinulo da ne kasnim sa folnom.

Mom
    24. Rujan 2019. 10:24

Ima li koja od vas povišen puls? Ja sam primijetila u zadnje vrijeme, oko 95 otkucaja i više u minuti. Čitam po netu, to je normalno u visokoj trudnoći. Pa se pitam je li kojoj tako, i da li je to normalno... Ustanem ujutro, mjerim tlak koji je ok ali puls pun gas. Kao da sam trčala a ne lezala. 

• Luca87
    24. Rujan 2019. 10:29

Mommy

Ima li koja od vas povišen puls? Ja sam primijetila u zadnje vrijeme, oko 95 otkucaja i više u minuti. Čitam po netu, to je normalno u visokoj trudnoći. Pa se pitam je li kojoj tako, i da li je to normalno… Ustanem ujutro, mjerim tlak koji je ok ali puls pun gas. Kao da sam trčala a ne lezala.

Provjeri TSH. Zna biti povišen puls kod hipertireoze. Neznam koliko si trudna

skoljka
    24. Rujan 2019. 10:50

Mommy

Ima li koja od vas povišen puls? Ja sam primijetila u zadnje vrijeme, oko 95 otkucaja i više u minuti. Čitam po netu, to je normalno u visokoj trudnoći. Pa se pitam je li kojoj tako, i da li je to normalno… Ustanem ujutro, mjerim tlak koji je ok ali puls pun gas. Kao da sam trčala a ne lezala.

😅 To je normalno, meni je oko 110. Kad je nizi tlak onda je puls povosen, kad je tlak visi onda je puls umanjen, to je povezano sa cirkučacijom jer nam je u trudnoci mnogo jaca i to je ubiti pozeljno radi razvoja ploda. Meni je inace normalan tlak do 120/70/75 a sad u trudnoci 90/60/110 i super se osjecam, ako mi ke preko 100 gornji onda mo glava hoce da pukne

Mom
    24. Rujan 2019. 10:54

Luca87

Mommy

Provjeri TSH. Zna biti povišen puls kod hipertireoze. Neznam koliko si trudna

Sad je 9+3...

Fever
    24. Rujan 2019. 11:00

Cure kako se oblacite ovih dana? Ja bih najradije cizme nosila😂
    + svatovi su mi za 20 ak dana, tada cu biti trudna 10-11 tjedana, imam sandale jer mi je vjencanica kraca. Hoce bit problem tih par sati dok sam vani ako bude 20ak stupnjeva

It’s a baby boy💙

Mom
    24. Rujan 2019. 11:04

Hvala na info 
    Ja sam u oxfordicama na poslu, dakle cipele, kolegica vidim u gleznjacama na petu. A živimo u Rijeci. 😁 

skoljka
    24. Rujan 2019. 11:43

Fever

Cure kako se oblacite ovih dana? Ja bih najradije cizme nosila😂
    + svatovi su mi za 20 ak dana, tada cu biti trudna 10-11 tjedana, imam sandale jer mi je vjencanica kraca. Hoce bit problem tih par sati dok sam vani ako bude 20ak stupnjeva

Uh nesmijemo zaboraviti da ti cestitamo, napomeni nas opet 😂
    Ja za desetak dana idem na  svadbu isto golisavih nogu na visokim stiklama, isto par sati vani, jos rade tradicionalno sve, kod mmalozenje, pa po mladu, pa u crkvu pa ce se to oduziti, mene vise muci da ce mi se noge oduzeti od silnog stajanja, joj sam gledala prognozu kisa cijeli dan, bas veselo. Samo da ne navucemo prehladu. 20ak stupnjeva nije bas nisko, samo da nije kisa da noge nebudu mokre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.