Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    11. Rujan 2019. 16:41

❤️

Pozdrav svima 🙂 Nova sam,pa ne zamjerite ako sam fulala post na temu😔

U 7 mj.sam imala menstruaciju na vrijeme,trajala kao i inace 6 dana .7 dana je proslo od mens.imala sam odnos s muzom,stomak me tj.desni jajnik bas jako zabolio.Sutra dan sam primjetila sukrvicu na vesu. To je trajalo 3 dana.Uz to sam imala bolove stomaka i ledja,al nista neizdrživo.Dva dana nije bilo nista.Treci dan uvecer kad sam otisla u wc na gacama je bilo obilno krvi svijetle crvene boje.Otisla sam odma na hitnu jer me panika uhvatila,a narucena sam bila gin.tek za 10 dana.Doktor me pregledao,sve u redu,kaze moguca uranjena menstruacija..Trajalo je 6 dana .Obilno..Odem svom ginekologu,ispricam sve, pregleda sve ok,ukljuci mi vaginalete zbog povećanog bijelom pranja.Nakon trece vaginalete,opet sukrvica 3 dana.I nista..Od zadnjeg krvarenja dobijem mens. na vrijeme.Prestalo mi.U subotu smo muz i ja imali odnos,radili na bebi🙂 Sutra dan sam opet imala sukrvicu sa sluzavim iscjetkom.U toku dana na toalet papiru rozkasto.Ponedeljak isto,malo vise krvi al vise kao smedje sa crvenim.Jucer isto,nekad bude velicine kao 5 KM gvozdenih 😀 Danas isto,jutros mi je neki kao ugrusak velicine zrna graha bio.Stomak me podmuklo boli,i ledja .Papa test mi je uredan .Zaista sam zbunjena,i uznemirena,nikada mi se ovo nije desavalo.🙁 Moram naglasiti da sam sa sinom zatrudnila odma iz prvog pokusaja.Al me ovo bas brine .Oduzila sam,ne zamjerite..Ako neko ima slicno iskustvo da podijeli..💋

Meni je tako bilo kad sam imala ciste 🤨 Ja bih na tvom
    mjestu opet otišla ginekologu.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Sheena
    11. Rujan 2019. 16:50

Ne znam kako se tagga, ili samo podebljate tekst?😊
    Ugl., Lilypie bas mi je drago da je sve ok s obje bebice, to je uvijek lijepo cuti🤗
    Meddleo, meni je na zadnjem uzv bilo sve tocno u dan, a prije smo kaskali par dana. Ja sam vislja za zenu, a muz 2 m, beba zasad normalna😁 Doktor mi je na pregledu kad smo kaskali par dana rekao da je vezano za to sto smo bili na ivf-u, ali da je sve u redu dok god je rijec o danima, a ne tjednima. Uostalom zenama s kasnijom ovulacijom je normalno da nije tocno u dan.

• Luca87
    11. Rujan 2019. 16:56

Lilypie neizmjerno mi je drago da je sve kako treba . Meni je UZV u srijedu slijedeću, uh, tko če dočekati ....

ančica
    11. Rujan 2019. 17:09

hej curke, zanima me jos jedno, jel inace sve trudnice vade markere na hepatitis b i c?

Filip&Andrej
    27.03.2020

skoljka
    11. Rujan 2019. 17:17

Lilypie 🥳🥳🥳🥳🥳 jeeej ma super, sad si mirna. Ako ti je nuhali uredan i dr savjetovao da neradis Nifry pa onda ni nemoj, bas nema smisla, dat ces tolike novce a ko zna kakav ce nalaz doci kad nemogu izdvojiti tocno, pa ces onda biti pod stresom bez potrebe. Bitno da se bebe lijepo razvijaju i to ti je dovoljno za mir i srecu 🤗🥰
    Sheena kad hoces ova debela crna slova samo stisnes ovo slovo B, dok je roze boje pises zadebljano.
    Meddleo i kod mene je na uzv beba bila manja za dan, al to je normalno, mozda da si autradan dosla na uzv mozda bi bila veca za jedan dan, jer ne raste avaki dan isto. Ako imas Pragnency aplikaciju na njoj mozes pratiti koliko beba moze narasti koji tjedan, pa ces onda vidjeti da je u optimalnom mjerama

skoljka
    11. Rujan 2019. 17:18

ančica

hej curke, zanima me jos jedno, jel inace sve trudnice vade markere na hepatitis b i c?

Ja sam to vadila prije trudnoce, ali sve mi koje smo u mpo to smo vadile, neznam kako ide kod prirodnih 

11. Rujan 2019. 17:24

Školjka, koju app koristiš? Ima ih puno a ne da mi se sve isprobavat 😶

skoljka
    11. Rujan 2019. 17:30

meddle0407

Školjka, koju app koristiš? Ima ih puno a ne da mi se sve isprobavat 😶

Kad ukucas u Trg.Play pregnancy izact ce ti hrpa njih, sve su slicne, ali meni je najdraza ljubicasta kocka u njoj roze srce a u srcu bijela beba, nekako mi ima najvise info i jednostavna je

11. Rujan 2019. 17:31

Ok, hvala😉

Smiley
    11. Rujan 2019. 17:32

ančica

Ja to idem sutra vadit, mislim da sve trudnice to moraju za spolne bolesti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.