Evo da se javim da sam bila kod gin. Nije me cak ni pregledavao nego samo rekao ako je sad pokazalo da je negativno onda je negativno. Da se vjerojatno nesto dogodilo ali nije uspjelo, ako ne dobijem kao do iduceg tjedna da dodjem na pregled. 🤷🏼♀️😞
Evo da se javim da sam bila kod gin. Nije me cak ni pregledavao nego samo rekao ako je sad pokazalo da je negativno onda je negativno. Da se vjerojatno nesto dogodilo ali nije uspjelo, ako ne dobijem kao do iduceg tjedna da dodjem na pregled. 🤷🏼♀️😞
Steta da ti je tako zavrsilo, vjerojatno biokemijska. Mozda iduci mjesec bude dobitan 🤗🥰
Joj baš mi je žao, al drugi mjesec odmah u akciju, nemoj biti jako tužna, pvaj put još nije bilo vrijeme da se desi
Ja sam danas kuhala varivo od povrća sa kvinojom. Većinom se borim s time šta bi kuhala, nemam ideja, a morala nešto nabrzinu zbog posla. Sad kako sam doma moći ću i nešto novo raditi
Lignke i krumpir u pecnici se krckaju. Meni mrsko.kuhat uffff.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Graz a ti?? Koje vitamine pijes 😘
Klagenfurt ☺️🙌
Ja uzimam Velnatal Plus Folsäure ☺️
Kod mene šufnudle i saft, salata. Imala sam čak nekako apetita i umakala samo kruh u saft, bilo mi je fino - a sad opet mučnina. Kao da kamen imam u želudcu.
Kćer se otišla igrati kod prijateljice pa sam malo legla i čekam da mi dr odgovori za jučerašnji ogtt. Baš me zanima
Sortiraj odgovore
Najstariji