Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Rujan 2019. 11:53

Evo da se javim da sam bila kod gin. Nije me cak ni pregledavao nego samo rekao ako je sad pokazalo da je negativno onda je negativno. Da se vjerojatno nesto dogodilo ali nije uspjelo, ako ne dobijem kao do iduceg tjedna da dodjem na pregled. 🤷🏼‍♀️😞

skoljka
    11. Rujan 2019. 13:03

Tina_Anit

Evo da se javim da sam bila kod gin. Nije me cak ni pregledavao nego samo rekao ako je sad pokazalo da je negativno onda je negativno. Da se vjerojatno nesto dogodilo ali nije uspjelo, ako ne dobijem kao do iduceg tjedna da dodjem na pregled. 🤷🏼‍♀️😞

Steta da ti je tako zavrsilo, vjerojatno biokemijska. Mozda iduci mjesec bude dobitan 🤗🥰

Smiley
    11. Rujan 2019. 13:06

Tina_Anit

Joj baš mi je žao, al drugi mjesec odmah u akciju, nemoj biti jako tužna, pvaj put još nije bilo vrijeme da se desi

ILoveCats
    11. Rujan 2019. 13:18

hello :)
    kako ste?
    što ste finog kuhale danas?

Smiley
    11. Rujan 2019. 14:04

Ja sam danas kuhala varivo od povrća sa kvinojom. Većinom se borim s time šta bi kuhala, nemam ideja, a morala nešto nabrzinu zbog posla. Sad kako sam doma moći ću i nešto novo raditi

• Luce55
    11. Rujan 2019. 14:11

Graz a ti?? Koje vitamine pijes 😘

Točkica37
    11. Rujan 2019. 14:15

Lignke i krumpir u pecnici se krckaju. Meni mrsko.kuhat uffff. 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

MAmica21
    11. Rujan 2019. 14:16

Luce55

Klagenfurt ☺️🙌

MAmica21
    11. Rujan 2019. 14:17

MAmica21

Luce55

Klagenfurt ☺️🙌

Ja uzimam Velnatal Plus Folsäure ☺️

11. Rujan 2019. 14:18

Kod mene šufnudle i saft, salata. Imala sam čak nekako apetita i umakala samo kruh u saft, bilo mi je fino - a sad opet mučnina. Kao da kamen imam u želudcu. 
    Kćer se otišla igrati kod prijateljice pa sam malo legla i čekam da mi dr odgovori za jučerašnji ogtt. Baš me zanima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.