Drage moje, da vam javim i da je test jutros pokazao negativno, tako da nista od moje bebice cini mi se, otici cu jos gin. Ali mislim da nema smisla jer bi testic vec pokazao pozitivno, ne znam kako su onda ona dva uspjela pokazati pozitivno, uzasno sam tuzna, ali valjda ce proc i doci neka nova prilika 😞
Tina zao mi je, drzi se, mozda je bila biokemijska, pa ce sad sa mengom sve izaci. 😘Odi do dr, da cujes njegovo misljenje 🤷♀️
Tina_Anit - žao mi je, ali probaj provjeriti sa ginekologom makar jednom betu. Želim vam svu sreću i da uskoro vidite veliki plusić i visoku betu!
Cure ja prijavljujem jedan dobar pregled. Bilo me strah nakon krvarenja, ali doktor je rekao da se oko takvih malih krvarenja bez ikakvih bolova ne uzrujavam, vjerojatno samo neka žilica od ugnježđivanja. I ne trebam strogo mirovati više.
Napokon sam dobila trudničku i termin, jeeej Termin nam je 28.03. - Vaki uvrsti me molim te u sljedeći popis. Napravili mjerenja nuhalnog, sve dobro, sada samo čekamo Nifty rezultate za tjedan dana. Iako puno mi je lakše, i sada vjerujem da će sve biti ok
Ja sam +1,5 od početka. Stanem još u svu robu, ujutro trbuh malen, a navečer izgledam baš trudno od napuhanosti
Drage moje, da vam javim i da je test jutros pokazao negativno, tako da nista od moje bebice cini mi se, otici cu jos gin. Ali mislim da nema smisla jer bi testic vec pokazao pozitivno, ne znam kako su onda ona dva uspjela pokazati pozitivno, uzasno sam tuzna, ali valjda ce proc i doci neka nova prilika 😞
Žao mi je, odi do doktora da vidi što je bilo.. nadam se da ćeš nam se uskoro opet pridružiti
Cure koje vi tablete pijete nakon ulaska u drugo tromjesečje?
ja imam još 10tak kom folacina i nakon što to popijem mislila sam uzeti neke druge vitamine koji se koriste..
imate preporuke?
Žao mi je Tina, vjerojatno je riječ o biokemijskoj trudnoći. Tu ti beta bude negdje do 100 pa počne padati. Iako, kako su cure rekle, najbolje provjeriti sa svojim ginekologom, nikad ne znaš. Sretno😘🍀
Žao mi je, odi do doktora da vidi što je bilo.. nadam se da ćeš nam se uskoro opet pridružiti
Cure koje vi tablete pijete nakon ulaska u drugo tromjesečje?
ja imam još 10tak kom folacina i nakon što to popijem mislila sam uzeti neke druge vitamine koji se koriste..
imate preporuke?
Ja san uzela Elebaby. Buduci da imam hipo/hashi, dr mi je rekla da uzmem neke u kojima ima joda pa sam odabrala te. Malo sam proucavala taj dan kad sam kupovala i mislim da je to sve vise-manje isto.
Jel postoje neke tablete koje imaju sve, znači folnu, kalcij, vitamin d, željezo itd itd. Ja sad sve pijem zasebno, ko neki težak narkoman imam tableta 🤣
Meni danas neki obilan iscjedak, bijeli, al je malo i grudičast, ništa me ne pecka pa sad ne znam da li da odem kod ginekologice.
Ja pijem Prenatas od početka, jer ima puno folne pa mi je to bolje, i uz to omegu. A kada potrošim jos dvije kutije onda cu ga pitati jel da predem na elebaby.
Ja sam sa kilama napokon na 0. Sad kad dodem s mora bas me zanima jesam sto dobila
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji