Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vanush
    11. Rujan 2019. 14:18

Maya20

Maya20

Vanish, bravo za pregled!! Supeeer <3 Jedino mislim da si fulala termin?! umjesto 28.03 možda 28.04. ? ;D (vidim da si manje trudna skoro 4 tjedna od mene, a meni je termin 05.03 :-))

Tina, jako mi je žo. Probaj betu izvaditi i provjeri svakako sa gin situaciju..

U prvoj trudnoći nisam uzimala nikakve vitamine, moja gin ne vjeruje u njih. Jedem puno voća i povrća i navečer magnezij, a provjeravam krv svaka 2,3 mjeseca, pa dok god je krvna slika OK - mislim da ni nema potrebe..
    Vidjet ću kako će biti sa ovom trudnoćom, obzirom da je zima, ali za sada ništa dodatno ne uzimam..

PS- baš ste sve mršave :D ja sam sa +2,5 kg u staroj odjeći, čak mi ni sise još nisu "narasle". jedino mi se navečer napuhne trbuh, za sada preko dana još nitko ne kuži da sam trudna :D a ja jedva čekam pravi, okrugli, trudnički trbuh :D

Vanish, zanemari :D Dobar ti je termin, glupi trudnički mozak :D :D :D ja sam zabrijala da je meni termin 05.04

Zbunila si me da sam isla provjerit 😂 ali da, tocan je 😁

11. Rujan 2019. 14:45

Cao cure :)) Dok sam sve procitala😂 Sto se tice kilaze, mislim da je rano za 7.nedelju da to krene, ali nikad se ne zna :) Jedem sve normalno kao i pre :) Visoka sam 168, i imam 52,5kg...tako da mi je doktor rekao da sam ispod proseka, ali da se ne brinem, da to ne moze uticati na bebu :)) Sto se tice trudnica koje su danas bile na pregledu, drago mi je da je sve u redu🥰Bas se nekako radujem kad cujem to🥰... Htela sam vas pitati, kada ste kupile prvu stvar za bebu? :) 

11. Rujan 2019. 14:49

Tina_Anit

Evo da se javim da sam bila kod gin. Nije me cak ni pregledavao nego samo rekao ako je sad pokazalo da je negativno onda je negativno. Da se vjerojatno nesto dogodilo ali nije uspjelo, ako ne dobijem kao do iduceg tjedna da dodjem na pregled. 🤷🏼‍♀️😞

Ako nije ovaj mesec, bice drugi🙏 ❤️ Znam da ti ni jedan savet nije sad '' najbolji'', ali znas i sama da sekiranjem neces postici nista... Sad lepo muzica pod ruku, pa da se nastavi"sa poslom"😁

Lilypie
    11. Rujan 2019. 15:05

Evo me s pregleda! Odahnula sam 🥳🥳🥳
    Obje bebe su dobro. Jedna je za 12+5 a druga za 12+4 😍
    Nuhalni nabor jedne 2 mm a druge 1,7 mm. Doktor kaže da je to sve odlicno! Napokon sam i ja to dočekala 🤗
    Rekao mi je da kombinirani probir kod blizanaca nema smisla a isto tako i Nifty. Još se začudio da ja to ne znam. 
    Ne mogu izdvojiti DNK, odnosno ne mogu znati čiji je tako da me neće slati. Možda odem samo na Nifty čisto onako. 
    Bitno je da su moje srećice dobro ❤️❤️❤️

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

11. Rujan 2019. 15:33

Lilypie

Evo me s pregleda! Odahnula sam 🥳🥳🥳
    Obje bebe su dobro. Jedna je za 12+5 a druga za 12+4 😍
    Nuhalni nabor jedne 2 mm a druge 1,7 mm. Doktor kaže da je to sve odlicno! Napokon sam i ja to dočekala 🤗
    Rekao mi je da kombinirani probir kod blizanaca nema smisla a isto tako i Nifty. Još se začudio da ja to ne znam.
    Ne mogu izdvojiti DNK, odnosno ne mogu znati čiji je tako da me neće slati. Možda odem samo na Nifty čisto onako.
    Bitno je da su moje srećice dobro ❤️❤️❤️

Superiska🥰🥰 Bas mi je drago to za cuti😁... Sad mozes lepo da budes opustenija☺️... 😇... 

❤️
    11. Rujan 2019. 15:47

Pozdrav svima 🙂 Nova sam,pa ne zamjerite ako sam fulala post na temu😔

U 7 mj.sam imala menstruaciju na vrijeme,trajala kao i inace 6 dana .7 dana je proslo od mens.imala sam odnos s muzom,stomak me tj.desni jajnik bas jako zabolio.Sutra dan sam primjetila sukrvicu na vesu. To je trajalo 3 dana.Uz to sam imala bolove stomaka i ledja,al nista neizdrživo.Dva dana nije bilo nista.Treci dan uvecer kad sam otisla u wc na gacama je bilo obilno krvi svijetle crvene boje.Otisla sam odma na hitnu jer me panika uhvatila,a narucena sam bila gin.tek za 10 dana.Doktor me pregledao,sve u redu,kaze moguca uranjena menstruacija..Trajalo je 6 dana .Obilno..Odem svom ginekologu,ispricam sve, pregleda sve ok,ukljuci mi vaginalete zbog povećanog bijelom pranja.Nakon trece vaginalete,opet sukrvica 3 dana.I nista..Od zadnjeg krvarenja dobijem mens. na vrijeme.Prestalo mi.U subotu smo muz i ja imali odnos,radili na bebi🙂 Sutra dan sam opet imala sukrvicu sa sluzavim iscjetkom.U toku dana na toalet papiru rozkasto.Ponedeljak isto,malo vise krvi al vise kao smedje sa crvenim.Jucer isto,nekad bude velicine kao 5 KM gvozdenih 😀 Danas isto,jutros mi je neki kao ugrusak velicine zrna graha bio.Stomak me podmuklo boli,i ledja .Papa test mi je uredan .Zaista sam zbunjena,i uznemirena,nikada mi se ovo nije desavalo.🙁 Moram naglasiti da sam sa sinom zatrudnila odma iz prvog pokusaja.Al me ovo bas brine .Oduzila sam,ne zamjerite..Ako neko ima slicno iskustvo da podijeli..💋

Fever
    11. Rujan 2019. 15:49

Ja pijem Biorela prenatal, dobila sam dvije kutije, pa pijem to do kontrole pa cu vidjeti s gin. Folacin sam pila dok nisam ostala trudna, popila sam dvije kutije

It’s a baby boy💙

11. Rujan 2019. 16:06

Baš su vam napredne bebice, pitam se zašto je moja bila manja za dva dana. Nadam se da to ne znači nešto loše. Možda će biti manja beba. Nismo ni muž ni ja neki ogromni. Ah brigo moja 😕

ILoveCats
    11. Rujan 2019. 16:19

❤️

Pozdrav svima 🙂 Nova sam,pa ne zamjerite ako sam fulala post na temu😔

U 7 mj.sam imala menstruaciju na vrijeme,trajala kao i inace 6 dana .7 dana je proslo od mens.imala sam odnos s muzom,stomak me tj.desni jajnik bas jako zabolio.Sutra dan sam primjetila sukrvicu na vesu. To je trajalo 3 dana.Uz to sam imala bolove stomaka i ledja,al nista neizdrživo.Dva dana nije bilo nista.Treci dan uvecer kad sam otisla u wc na gacama je bilo obilno krvi svijetle crvene boje.Otisla sam odma na hitnu jer me panika uhvatila,a narucena sam bila gin.tek za 10 dana.Doktor me pregledao,sve u redu,kaze moguca uranjena menstruacija..Trajalo je 6 dana .Obilno..Odem svom ginekologu,ispricam sve, pregleda sve ok,ukljuci mi vaginalete zbog povećanog bijelom pranja.Nakon trece vaginalete,opet sukrvica 3 dana.I nista..Od zadnjeg krvarenja dobijem mens. na vrijeme.Prestalo mi.U subotu smo muz i ja imali odnos,radili na bebi🙂 Sutra dan sam opet imala sukrvicu sa sluzavim iscjetkom.U toku dana na toalet papiru rozkasto.Ponedeljak isto,malo vise krvi al vise kao smedje sa crvenim.Jucer isto,nekad bude velicine kao 5 KM gvozdenih 😀 Danas isto,jutros mi je neki kao ugrusak velicine zrna graha bio.Stomak me podmuklo boli,i ledja .Papa test mi je uredan .Zaista sam zbunjena,i uznemirena,nikada mi se ovo nije desavalo.🙁 Moram naglasiti da sam sa sinom zatrudnila odma iz prvog pokusaja.Al me ovo bas brine .Oduzila sam,ne zamjerite..Ako neko ima slicno iskustvo da podijeli..💋

Da li ste napravili test?

11. Rujan 2019. 16:28

Ne znam što bih rekla, osim da sam i sama iskusila takva "čudna" krvarenja nakon što smo počeli raditi na bebi. Doslovno su mi ciklusi poludili, a dotad bili u dan točni. I puno žena koje znam su mi rekle istu stvar. Napravi test, odi kod ginekologa, tako ćeš biti najmirnija. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.