Ima li itko od vas problem s urinom, stalno poviseni leukociti, a urinokultura u redu?
Ja sam imala povišene leukocite i nakon tjedan dana urinokultura uredna..kad je došao nalaz urinokulture više mi ništa nije rekao za leukocite 🤷 ja sam jela brusnicu nekih 2-3 dana i nakon toga mi se smanjilo mokrenje po noći..znala sam ići po 8x..užas..sad je to pod kontrolom max 2x.. što su tebi rekli za leukocite?
Karla super za nalaz, sad mirno na Nifty i otkrivanje spola
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
https://www.coolinarika.com/recept/pirovi-trokutici-starinske-kiflice-marije-m/
:)
Jesi ovo ti postavila recept na cool ili samo radis po tom receptu
https://www.coolinarika.com/recept/pirovi-trokutici-starinske-kiflice-marije-m/
:)
Jesi ovo ti postavila recept na cool ili samo radis po tom receptu
ja sam taj postala :)
Pozdrav cure :) evo da se i ja javim. Trudna sam9 tjedana a termin bi mi trebao biti u 4. mjesecu :) da li netko mozda zna - imam dermatitis u kosi i imam osjecaj da je podivljao otkako sam trudna. Da li znate neke prirodne pripravke za to? Prije trudnoce sam znala koristiti belosalic losion (mislim da se tako zove), ali on u sebi ima kortikosteroide. Svakako cu otici i dernatologu, ali ako tko zna nesto na prirodnoj bazi neka napise. Hvala :)
Složila sam si burek , najela sam se i sad sam sretna :)
Ma ti prava kuharica 😅👍
Ma ti prava kuharica 😅👍
To volim :)
Jesu ok kiflice?
Ma ti prava kuharica 😅👍
To volim :)
Jesu ok kiflice?
Super su evo nesmijem se pomjerit koliko sam se prejela, ove sa Linom su ludilo... Ma i ja volim kuhati, al sam sr uljenila u zadnje vrijeme, mozda me sad primi 😅
I tako..uzela ja mob u ruke i da ću vas nešto pitati..ali se ne mogu sjetiti što sam htjela pitati 🙈 muž mi govori da sam postala lulasta u zadnje vrijeme..fakat zaboravljam užasno i ne mogu se sjetiti..neki dan se nisam mogla sjetiti koji je gl.grad Makedonije 😂😂 pa sam poludila nakon nekog vremena i išla guglati 🙊🙊 sramim se, ali jednostavno si ne mogu pomoći..prestrašno..imate i vi te probleme?? 😜 Il sam jedino ja lulasta 😜🤪😜
Sortiraj odgovore
Najstariji