Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    07. Rujan 2019. 19:00

mamasita05

Ima li itko od vas problem s urinom, stalno poviseni leukociti, a urinokultura u redu?

Ja sam imala povišene leukocite i nakon tjedan dana urinokultura uredna..kad je došao nalaz urinokulture više mi ništa nije rekao za leukocite 🤷 ja sam jela brusnicu nekih 2-3 dana i nakon toga mi se smanjilo mokrenje po noći..znala sam ići po 8x..užas..sad je to pod kontrolom max 2x.. što su tebi rekli za leukocite? 

Lemon
    07. Rujan 2019. 19:16

Karla super za nalaz, sad mirno na Nifty i otkrivanje spola 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

skoljka
    07. Rujan 2019. 19:18

ILoveCats

https://www.coolinarika.com/recept/pirovi-trokutici-starinske-kiflice-marije-m/

:)

Jesi ovo ti postavila recept na cool ili samo radis po tom receptu 

ILoveCats
    07. Rujan 2019. 19:34

skoljka

ILoveCats

https://www.coolinarika.com/recept/pirovi-trokutici-starinske-kiflice-marije-m/

:)

Jesi ovo ti postavila recept na cool ili samo radis po tom receptu

ja sam taj postala :)

ILoveCats
    07. Rujan 2019. 19:35

Složila sam si burek , najela sam se i sad sam sretna :)

• luli2911
    07. Rujan 2019. 19:43

Pozdrav cure :) evo da se i ja javim. Trudna sam9 tjedana a termin bi mi trebao biti u 4. mjesecu :) da li netko mozda zna - imam dermatitis u kosi i imam osjecaj da je podivljao otkako sam trudna. Da li znate neke prirodne pripravke za to? Prije trudnoce sam znala koristiti belosalic losion (mislim da se tako zove), ali on u sebi ima kortikosteroide. Svakako cu otici i dernatologu, ali ako tko zna nesto na prirodnoj bazi neka napise. Hvala :)

skoljka
    07. Rujan 2019. 20:25

ILoveCats

Ma ti prava kuharica 😅👍

ILoveCats
    07. Rujan 2019. 20:33

skoljka

ILoveCats

Ma ti prava kuharica 😅👍

To volim :)
    Jesu ok kiflice?

skoljka
    07. Rujan 2019. 20:43

ILoveCats

skoljka

ILoveCats

Ma ti prava kuharica 😅👍

To volim :)
    Jesu ok kiflice?

Super su evo nesmijem se pomjerit koliko sam se prejela, ove sa Linom su ludilo... Ma i ja volim kuhati, al sam sr uljenila u zadnje vrijeme, mozda me sad primi 😅

Boa35
    07. Rujan 2019. 20:51

I tako..uzela ja mob u ruke i da ću vas nešto pitati..ali se ne mogu sjetiti što sam htjela pitati 🙈 muž mi govori da sam postala lulasta u zadnje vrijeme..fakat zaboravljam užasno i ne mogu se sjetiti..neki dan se nisam mogla sjetiti koji je gl.grad Makedonije 😂😂 pa sam poludila nakon nekog vremena i išla guglati 🙊🙊 sramim se, ali jednostavno si ne mogu pomoći..prestrašno..imate i vi te probleme?? 😜 Il sam jedino ja lulasta 😜🤪😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.