Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ILoveCats
    07. Rujan 2019. 20:54

Ja zaboravim kaj sam htela reći/napraviti :)
    A vele da su trudnice i friške mame zaboravljive pa mi je to opravdanje :) i svima nama.

skoljka
    07. Rujan 2019. 21:19

Karla89

I tako..uzela ja mob u ruke i da ću vas nešto pitati..ali se ne mogu sjetiti što sam htjela pitati 🙈 muž mi govori da sam postala lulasta u zadnje vrijeme..fakat zaboravljam užasno i ne mogu se sjetiti..neki dan se nisam mogla sjetiti koji je gl.grad Makedonije 😂😂 pa sam poludila nakon nekog vremena i išla guglati 🙊🙊 sramim se, ali jednostavno si ne mogu pomoći..prestrašno..imate i vi te probleme?? 😜 Il sam jedino ja lulasta 😜🤪😜

😂😂😂 Nisi jedina, pa ja vam vec odavno govorim da dost zaboravljam 🤷‍♀️

• mamasita05
    07. Rujan 2019. 21:32

Karla89

mamasita05

Ima li itko od vas problem s urinom, stalno poviseni leukociti, a urinokultura u redu?

Ja sam imala povišene leukocite i nakon tjedan dana urinokultura uredna..kad je došao nalaz urinokulture više mi ništa nije rekao za leukocite 🤷 ja sam jela brusnicu nekih 2-3 dana i nakon toga mi se smanjilo mokrenje po noći..znala sam ići po 8x..užas..sad je to pod kontrolom max 2x.. što su tebi rekli za leukocite?

Na pocetku trudnoce mi je isto bilo, poviseni leukociti i eritrociti, a urinokultura uredna. Dr mi je rekla samo da povecam unos tekucine i ostalo je na tom. Nekad stvarno premalo pijem, zaboravim, a organizam mi ne trazi. Ovaj tjedan sam opet isla napraviti krvnu sliku i urin, krva slika odlicna, a u urinu opet leukociti pa mi je opet rekla da napravim urinokulturu. Cekam nalaz par dana. 

• Sheena
    08. Rujan 2019. 06:57

Pozdrav svima😊 Termin mi je 12.3., znam da nije još proljeće, ali vidim da su se cure s tim terminima uključivale u ovu grupu.
    Malo kasnim s uključivanjem, sad smo na 13 tjedana, dugo smo čekali bebu pa sam sva bila prestrašena hoće li sve biti ok. Sad se lagano opuštam i pokušavam uživati u trudnoći koliko je to moguće s obzirom na mučnine🤪

Chappie
    08. Rujan 2019. 07:29

Dobrodosle luli i sheena :)
    Ilovecats kiflice su odlične 🤗 danas ću ih još raditi jer dolaze od dragog starci na dva tjedna kod nas. Pa kao za dobrodoslicu ;) 

🧔39
    👧31

skoljka
    08. Rujan 2019. 07:47

Jutro cure, kako ste vi spavale? Ja sam se probudula u 3°° ko da je 10 ujutro, uzas, pa grmljavina, pljuskovi, ma nema sanse zaspat. I nekad sam uspjela zaspat, i probudi me alarm za utric😬
    Nove cure dobro dosle 😍🥰
    Koji Leukociti su vam poviseni, iz krvi ili iz urina? Ako su iz urina, normalno je da budu malo poviseni u trudnoci, sve dok je CRP u krvi u granicama normale sve je to ok.

• mamasita05
    08. Rujan 2019. 08:36

skoljka

Jutro cure, kako ste vi spavale? Ja sam se probudula u 3°° ko da je 10 ujutro, uzas, pa grmljavina, pljuskovi, ma nema sanse zaspat. I nekad sam uspjela zaspat, i probudi me alarm za utric😬
    Nove cure dobro dosle 😍🥰
    Koji Leukociti su vam poviseni, iz krvi ili iz urina? Ako su iz urina, normalno je da budu malo poviseni u trudnoci, sve dok je CRP u krvi u granicama normale sve je to ok.

U urinu. Sedimentacija u krvi je u redu, a crp mi nitko nije spominjao da izvadim.

Smiley
    08. Rujan 2019. 08:36

Dobrodošle cure. Sve nas više ima. 
    I ja sam loše spavala i isto me kiša i grmljavina probudila i poslije se još 3 put budila. Leđa me ubijaju pa i ne mogu dugo ležati

skoljka
    08. Rujan 2019. 08:43

mamasita05

skoljka

Nove cure dobro dosle 😍🥰

U urinu. Sedimentacija u krvi je u redu, a crp mi nitko nije spominjao da izvadim.

CPR - C reaktivni protein to vidis u nalazu krvne slike

• Frau_Mund6
    08. Rujan 2019. 09:03

Jutro cure, mene nocas drzao san cijelu noc. A srecom i malenu pa sam mogla odspavati. 
    Jel zna koja za one interne uputnice sto nam salju u laboratorij za vadit krv,  koliko traju? Bila sam kod ginicke u pon i poslala me vadit krv, naravno da nisam stigla otici ovaj tjedan kad mi je mala bila na privikavanju..  a u pon opet imam svega i svacega za odradit...

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.