Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    08. Rujan 2019. 09:20

Jutro cure, izgleda da malo koja od nas dobro spava. 
    Skoljka stvarno imaš alarm za utric? 😂

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Sheena
    08. Rujan 2019. 09:27

Ja sam danas zadnji utrić stavila🎊🎊🎊 Isto sam imala alarm😁

Lemon
    08. Rujan 2019. 09:30

Jutro, ja nikako nisam spavala, pola noći sam čitala knjigu jer mi je dosta okretanja i zurenja u zid. Ja sam ostala na jednom utricu ujutro i jednom navečer i sad se sjetim sama, ali dok sam stavljala dva i pila duphaston i progynovu imala sam 8 alarma u danu 😂

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Luca87
    08. Rujan 2019. 09:55

Lilypie jesu ti dali kakvu terapiju za hipertireozu?

Lilypie
    08. Rujan 2019. 10:43

Luca87

Lilypie jesu ti dali kakvu terapiju za hipertireozu?

Sutra idem s nalazima opet u Vinogradsku pa ću vidjet. A po svemu sudeći vjerojatno će mi dati neku terapiju. 
    A poslijepodne pregled kod ginekologa 😍 Bas sam uzbudjena!

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• mamasita05
    08. Rujan 2019. 11:02

skoljka

mamasita05

skoljka

Jutro cure, kako ste vi spavale? Ja sam se probudula u 3°° ko da je 10 ujutro, uzas, pa grmljavina, pljuskovi, ma nema sanse zaspat. I nekad sam uspjela zaspat, i probudi me alarm za utric😬
    Nove cure dobro dosle 😍🥰
    Koji Leukociti su vam poviseni, iz krvi ili iz urina? Ako su iz urina, normalno je da budu malo poviseni u trudnoci, sve dok je CRP u krvi u granicama normale sve je to ok.

U urinu. Sedimentacija u krvi je u redu, a crp mi nitko nije spominjao da izvadim.

CPR - C reaktivni protein to vidis u nalazu krvne slike

Nema tog, bas sam detaljno pogledala. Jedino proteini u urinu-negativno. 

• mamasita05
    08. Rujan 2019. 11:03

Frau_Mund6

Jutro cure, mene nocas drzao san cijelu noc. A srecom i malenu pa sam mogla odspavati.
    Jel zna koja za one interne uputnice sto nam salju u laboratorij za vadit krv, koliko traju? Bila sam kod ginicke u pon i poslala me vadit krv, naravno da nisam stigla otici ovaj tjedan kad mi je mala bila na privikavanju.. a u pon opet imam svega i svacega za odradit…

Vrijedi mjesec dana. 

Chappie
    08. Rujan 2019. 11:07

Školjkić, crp spada pod biokemiju, posebno se vadi, nema veze sa krvnom slikom. Cak je i posebna epruveta. Tako da tko treba vaditi neka kaze dr da napise na uputnicu kks+crp. 

🧔39
    👧31

Boa35
    08. Rujan 2019. 11:34

Frau_Mund6

Jutro cure, mene nocas drzao san cijelu noc. A srecom i malenu pa sam mogla odspavati.
    Jel zna koja za one interne uputnice sto nam salju u laboratorij za vadit krv, koliko traju? Bila sam kod ginicke u pon i poslala me vadit krv, naravno da nisam stigla otici ovaj tjedan kad mi je mala bila na privikavanju.. a u pon opet imam svega i svacega za odradit…

Meni je dr poslao kad sam bila na godišnjem..i kad sam se vratila, a prošlo je više od 2tj sam otišla vaditi.. .sad ne znam koliko je maximum al evo kod mene je  bila poslana  skoro 3 tj prije i nitko mi nije ništa rekao. 

Chappie
    08. Rujan 2019. 11:41

Uputnica za labos vrijedi 3 mjeseca. 

🧔39
    👧31

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.