Bila na pregledu, jos je nejasno u kojem sam tjednu, pošto je plod jako mali za 7+0, ali vidljivi su otkucaji srca. Rekla je gin da ili je greška u trudnoći ili je pogrešno izračunat datum…. Ima li tko iskustva sa greškama u računanju i slično….
Kad ti je bio prvi dan zadnje M?
18.07….ciklusi inace oko 29/30 dana… Hvala na bilo kojem iskustvu i znanju
Iskreno se nadam da je pogresno izracunato odnosno da ti je ovulacija ovaj put bila dosta kasnije, sta je rekla koliki je plod, a vidis i na slici uzv. Meni je sa 6tt bio 2mm

Bila na pregledu, jos je nejasno u kojem sam tjednu, pošto je plod jako mali za 7+0, ali vidljivi su otkucaji srca. Rekla je gin da ili je greška u trudnoći ili je pogrešno izračunat datum…. Ima li tko iskustva sa greškama u računanju i slično….
Iskreno se nadam da je pogresno izracunato odnosno da ti je ovulacija ovaj put bila dosta kasnije, sta je rekla koliki je plod, a vidis i na slici uzv. Meni je sa 6tt bio 2mm
Procitaj na slici s UZVa sto pise, koliki ti je CRL. To je velicina ploda. Ja sam isla sa 6+3 i bio je 6mm

Ja upravo jedem žitarice s jogurtom kaj nikad prije nisam baš voljela. A ujutro sendvič iz jedne posebne pekare jer mi nikakav drugi ne paše Za ručak bude piletina i krumpir (ak budem u stanju kuhati, prvo si moram malo zadrijemati) i još koju smokvu kasnije. Mislim da je to sve od danas..
Vagala sam se i imam 1.5kg manje nego na prošlom pregledu, a nisam povraćala..samo jedem količinski manje.
Sutra mi je pregled i uzbuđenje raste, al bogme i strah zbog svih tužnih priča

Procitaj na slici s UZVa sto pise, koliki ti je CRL. To je velicina ploda. Ja sam isla sa 6+3 i bio je 6mm
0.41cm znaci 4mm....vjerojatno je krivo izračunato. Posto se vidi da srce kuca. Moguce je da je 6., a ne 7. Tjedan!! Hvala cure❤️
Ja sam ujutro isto zob i suho voce sa mlijekom,kasnije crno grozdje 😅 i maloprije sam malo svjezeg posnog sira i mini konzervu tune. Tu kombinaciju obozavam. Kasnije cu rucak oko 5.. neki rizoto sa mesom i povrcem..

🧔39
👧31
0.41cm znaci 4mm….vjerojatno je krivo izračunato. Posto se vidi da srce kuca. Moguce je da je 6., a ne 7. Tjedan!! Hvala cure❤️
Od 2 do 4mm naraste do kraja 6tt, a tebi je bilo tocno 7 bilo 4mm, pa to odgovara pocetku7og tjedna jer ni oni tocno ne ulove bas to mi ke objasnjavala dr,moze bit da je sa 7+2 narasla do 6 mm razumijes, neraste svaki dan isto
A moze bit da ti je ovulacija bila 2 ili 3 dana kasnije nego sto ti mislis

0.41cm znaci 4mm….vjerojatno je krivo izračunato. Posto se vidi da srce kuca. Moguce je da je 6., a ne 7. Tjedan!! Hvala cure❤️
Od 2 do 4mm naraste do kraja 6tt, a tebi je bilo tocno 7 bilo 4mm, pa to odgovara pocetku7og tjedna jer ni oni tocno ne ulove bas to mi ke objasnjavala dr,moze bit da je sa 7+2 narasla do 6 mm razumijes, neraste svaki dan isto
A moze bit da ti je ovulacija bila 2 ili 3 dana kasnije nego sto ti mislis
Da, meni isto nije jasno cemu panika :) Mozda bi dan kasnije bila milimetar i pol veca, a i ako ti je ovulacija bila koji dan kasnije onda je ustvari bebica taman velika.

Mrvicak,nadam se da je krenulo samo.
Nove cure dobrodosle!
Ja jedem sve,sto sam i prije jela,mislim da nista nije problem ako je raznoliko i u normalnim kolicinama.
Netko je spomenuo bijelo grozdje,nisam cula da ima stetno djelovanje..ali me u prvoj trudnoci doktorica upozorila da je puno secera..i da pripazim jer od njega bebe bujaju🤣
Meni je danas koma,tako mi je mucno da sam jos uvijek u krevetu,uzas.
Evo od jutros crna krv, sada cista crvena, bas toci, bole me leđa i imam menstrualna bolove. Ispale su dvije male krpe
Vaki, sretno danas i samo polako. Vjerujem da će sve biti OK, prije ili kasnije se svi oni prilagode :-)
Tatjana, ja sam čula sa 6+5, tako sam bila naručena, ali do 9og tjedna se sve tolerira :) Sretno i javi nam se!
Školjka, vidiš ja sam čula da je dobro jesti i med, gljive i kikiriki i takve stvari, jer onda beba stječe "imunitet" na njih, kao i kad dojimo, pa su poslije rijeđe rekacije. Uglavnom, jela sam sve to jela i jedem i sada. A prva curka nema nikakve alergije, hvala Bogu…
Mrvičak, sreetno! nadam se da će prirodno krenuti! Mojoj mrvi prije ove je srce stalo sa 8 tjedana. Cijelo vrijeme sam smeđarila i išli komadići.. No, to je trajalo 3 tjedna i nije bilo pomaka :-/ Nikako da krene kako treba… Na zadnjem pregledu su skužili da se ti komadići kreću raspršivati/širiti tijelom i da postoji opasnost od sepse i drugi dan ujutro sam već bila na kiretaži. Tako da je važno samo kontrolirati se, a doktori će pustiti dok god je "sigurno".. Sretno svakako i javljaj nam se <3 <3 < 3
Ja se tek ujutro idem narucit na čišćenje jer nisam mogla prije buduci da sam anesteziologa dobila tek u ponedjeljak. Ne znam sto da radim nastavi li ovako lagano sve do iduceg tjedna. Pretpostavljam da ce mi vec u utorak dat termin kiretaze
Vaki, sretno danas i samo polako. Vjerujem da će sve biti OK, prije ili kasnije se svi oni prilagode :-)
Tatjana, ja sam čula sa 6+5, tako sam bila naručena, ali do 9og tjedna se sve tolerira :) Sretno i javi nam se!
Školjka, vidiš ja sam čula da je dobro jesti i med, gljive i kikiriki i takve stvari, jer onda beba stječe "imunitet" na njih, kao i kad dojimo, pa su poslije rijeđe rekacije. Uglavnom, jela sam sve to jela i jedem i sada. A prva curka nema nikakve alergije, hvala Bogu…
Mrvičak, sreetno! nadam se da će prirodno krenuti! Mojoj mrvi prije ove je srce stalo sa 8 tjedana. Cijelo vrijeme sam smeđarila i išli komadići.. No, to je trajalo 3 tjedna i nije bilo pomaka :-/ Nikako da krene kako treba… Na zadnjem pregledu su skužili da se ti komadići kreću raspršivati/širiti tijelom i da postoji opasnost od sepse i drugi dan ujutro sam već bila na kiretaži. Tako da je važno samo kontrolirati se, a doktori će pustiti dok god je "sigurno".. Sretno svakako i javljaj nam se &lt;3 &lt;3 &lt; 3
Ja se tek ujutro idem narucit na čišćenje jer nisam mogla prije buduci da sam anesteziologa dobila tek u ponedjeljak. Ne znam sto da radim nastavi li ovako lagano sve do iduceg tjedna. Pretpostavljam da ce mi vec u utorak dat termin kiretaze
Nemoj se bojati kiretaze. Nije bas toliko strasna kao sto se pricalo po medijima. Neces nista osjetiti...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji