Bila na pregledu, jos je nejasno u kojem sam tjednu, pošto je plod jako mali za 7+0, ali vidljivi su otkucaji srca. Rekla je gin da ili je greška u trudnoći ili je pogrešno izračunat datum…. Ima li tko iskustva sa greškama u računanju i slično….
Kad ti je bio prvi dan zadnje M?
18.07….ciklusi inace oko 29/30 dana… Hvala na bilo kojem iskustvu i znanju
Iskreno se nadam da je pogresno izracunato odnosno da ti je ovulacija ovaj put bila dosta kasnije, sta je rekla koliki je plod, a vidis i na slici uzv. Meni je sa 6tt bio 2mm
Bila na pregledu, jos je nejasno u kojem sam tjednu, pošto je plod jako mali za 7+0, ali vidljivi su otkucaji srca. Rekla je gin da ili je greška u trudnoći ili je pogrešno izračunat datum…. Ima li tko iskustva sa greškama u računanju i slično….
Iskreno se nadam da je pogresno izracunato odnosno da ti je ovulacija ovaj put bila dosta kasnije, sta je rekla koliki je plod, a vidis i na slici uzv. Meni je sa 6tt bio 2mm
Procitaj na slici s UZVa sto pise, koliki ti je CRL. To je velicina ploda. Ja sam isla sa 6+3 i bio je 6mm
Ja upravo jedem žitarice s jogurtom kaj nikad prije nisam baš voljela. A ujutro sendvič iz jedne posebne pekare jer mi nikakav drugi ne paše Za ručak bude piletina i krumpir (ak budem u stanju kuhati, prvo si moram malo zadrijemati) i još koju smokvu kasnije. Mislim da je to sve od danas..
Vagala sam se i imam 1.5kg manje nego na prošlom pregledu, a nisam povraćala..samo jedem količinski manje.
Sutra mi je pregled i uzbuđenje raste, al bogme i strah zbog svih tužnih priča
Procitaj na slici s UZVa sto pise, koliki ti je CRL. To je velicina ploda. Ja sam isla sa 6+3 i bio je 6mm
0.41cm znaci 4mm....vjerojatno je krivo izračunato. Posto se vidi da srce kuca. Moguce je da je 6., a ne 7. Tjedan!! Hvala cure❤️
Ja sam ujutro isto zob i suho voce sa mlijekom,kasnije crno grozdje 😅 i maloprije sam malo svjezeg posnog sira i mini konzervu tune. Tu kombinaciju obozavam. Kasnije cu rucak oko 5.. neki rizoto sa mesom i povrcem..
🧔39
👧31
0.41cm znaci 4mm….vjerojatno je krivo izračunato. Posto se vidi da srce kuca. Moguce je da je 6., a ne 7. Tjedan!! Hvala cure❤️
Od 2 do 4mm naraste do kraja 6tt, a tebi je bilo tocno 7 bilo 4mm, pa to odgovara pocetku7og tjedna jer ni oni tocno ne ulove bas to mi ke objasnjavala dr,moze bit da je sa 7+2 narasla do 6 mm razumijes, neraste svaki dan isto
A moze bit da ti je ovulacija bila 2 ili 3 dana kasnije nego sto ti mislis
0.41cm znaci 4mm….vjerojatno je krivo izračunato. Posto se vidi da srce kuca. Moguce je da je 6., a ne 7. Tjedan!! Hvala cure❤️
Od 2 do 4mm naraste do kraja 6tt, a tebi je bilo tocno 7 bilo 4mm, pa to odgovara pocetku7og tjedna jer ni oni tocno ne ulove bas to mi ke objasnjavala dr,moze bit da je sa 7+2 narasla do 6 mm razumijes, neraste svaki dan isto
A moze bit da ti je ovulacija bila 2 ili 3 dana kasnije nego sto ti mislis
Da, meni isto nije jasno cemu panika :) Mozda bi dan kasnije bila milimetar i pol veca, a i ako ti je ovulacija bila koji dan kasnije onda je ustvari bebica taman velika.
Mrvicak,nadam se da je krenulo samo.
Nove cure dobrodosle!
Ja jedem sve,sto sam i prije jela,mislim da nista nije problem ako je raznoliko i u normalnim kolicinama.
Netko je spomenuo bijelo grozdje,nisam cula da ima stetno djelovanje..ali me u prvoj trudnoci doktorica upozorila da je puno secera..i da pripazim jer od njega bebe bujaju🤣
Meni je danas koma,tako mi je mucno da sam jos uvijek u krevetu,uzas.
Evo od jutros crna krv, sada cista crvena, bas toci, bole me leđa i imam menstrualna bolove. Ispale su dvije male krpe
Vaki, sretno danas i samo polako. Vjerujem da će sve biti OK, prije ili kasnije se svi oni prilagode :-)
Tatjana, ja sam čula sa 6+5, tako sam bila naručena, ali do 9og tjedna se sve tolerira :) Sretno i javi nam se!
Školjka, vidiš ja sam čula da je dobro jesti i med, gljive i kikiriki i takve stvari, jer onda beba stječe "imunitet" na njih, kao i kad dojimo, pa su poslije rijeđe rekacije. Uglavnom, jela sam sve to jela i jedem i sada. A prva curka nema nikakve alergije, hvala Bogu…
Mrvičak, sreetno! nadam se da će prirodno krenuti! Mojoj mrvi prije ove je srce stalo sa 8 tjedana. Cijelo vrijeme sam smeđarila i išli komadići.. No, to je trajalo 3 tjedna i nije bilo pomaka :-/ Nikako da krene kako treba… Na zadnjem pregledu su skužili da se ti komadići kreću raspršivati/širiti tijelom i da postoji opasnost od sepse i drugi dan ujutro sam već bila na kiretaži. Tako da je važno samo kontrolirati se, a doktori će pustiti dok god je "sigurno".. Sretno svakako i javljaj nam se <3 <3 < 3
Ja se tek ujutro idem narucit na čišćenje jer nisam mogla prije buduci da sam anesteziologa dobila tek u ponedjeljak. Ne znam sto da radim nastavi li ovako lagano sve do iduceg tjedna. Pretpostavljam da ce mi vec u utorak dat termin kiretaze
Vaki, sretno danas i samo polako. Vjerujem da će sve biti OK, prije ili kasnije se svi oni prilagode :-)
Tatjana, ja sam čula sa 6+5, tako sam bila naručena, ali do 9og tjedna se sve tolerira :) Sretno i javi nam se!
Školjka, vidiš ja sam čula da je dobro jesti i med, gljive i kikiriki i takve stvari, jer onda beba stječe "imunitet" na njih, kao i kad dojimo, pa su poslije rijeđe rekacije. Uglavnom, jela sam sve to jela i jedem i sada. A prva curka nema nikakve alergije, hvala Bogu…
Mrvičak, sreetno! nadam se da će prirodno krenuti! Mojoj mrvi prije ove je srce stalo sa 8 tjedana. Cijelo vrijeme sam smeđarila i išli komadići.. No, to je trajalo 3 tjedna i nije bilo pomaka :-/ Nikako da krene kako treba… Na zadnjem pregledu su skužili da se ti komadići kreću raspršivati/širiti tijelom i da postoji opasnost od sepse i drugi dan ujutro sam već bila na kiretaži. Tako da je važno samo kontrolirati se, a doktori će pustiti dok god je "sigurno".. Sretno svakako i javljaj nam se &lt;3 &lt;3 &lt; 3
Ja se tek ujutro idem narucit na čišćenje jer nisam mogla prije buduci da sam anesteziologa dobila tek u ponedjeljak. Ne znam sto da radim nastavi li ovako lagano sve do iduceg tjedna. Pretpostavljam da ce mi vec u utorak dat termin kiretaze
Nemoj se bojati kiretaze. Nije bas toliko strasna kao sto se pricalo po medijima. Neces nista osjetiti...
Sortiraj odgovore
Najstariji