Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    02. Rujan 2019. 22:43

Ja danas zavrsila na hitnoj. Dosla doma na wc, krv, uzas. Rekli mi da je cerviks zatvoren i da ne zna otkud krv, kao mozda sirenje maternice i formiranje posteljice. Beba dobro, srce kuca. Jedino me muci kaj je velik 5.6mm kaj odgovara 6+3, a meni je danas 6+6, sutra ravno 7! Zakaj zaostaje? Na prvom uzv je razlika bila jedan dan, sad su tri. Jel ima koja od vas mjere sa 6+6? Ja sam odnos imala 27.7 i znam da nikako nebi trebala bit tolika odstupanta, na kaj to ukazuje? 

[/url

ribi1234
    02. Rujan 2019. 22:48

isabelagregorijan

Ja danas zavrsila na hitnoj. Dosla doma na wc, krv, uzas. Rekli mi da je cerviks zatvoren i da ne zna otkud krv, kao mozda sirenje maternice i formiranje posteljice. Beba dobro, srce kuca. Jedino me muci kaj je velik 5.6mm kaj odgovara 6+3, a meni je danas 6+6, sutra ravno 7! Zakaj zaostaje? Na prvom uzv je razlika bila jedan dan, sad su tri. Jel ima koja od vas mjere sa 6+6? Ja sam odnos imala 27.7 i znam da nikako nebi trebala bit tolika odstupanta, na kaj to ukazuje?

Nemoj se uzrujavati oko velicine. Bitno je da bebica odgovara tom tjednu. Svaki ultrazvuk ti drugacije mjeri, a i sve ti ovisi o polozaju bebice. Uostalom, bebice ti u ranoj trudnoci rastu milimetar/milimetar i pol dnevno, ovisno o danima. Sve ti je to ok.

Znaci nemas nikakav hematom?

• mamasita05
    03. Rujan 2019. 07:26

Ide li tko danas vadit rh faktor? Ceka li se dugo?

Točkica37
    03. Rujan 2019. 07:29

Izabela i.meni je u tvojim tjednima skoro tj dana bila manja beba , tek oko12 tjedna ti je mjerodavno to, tako mi rekla u Petrovoj na kombiniranom.  Takvih stvari ce biti jos more kroz sve uvz u trudnoci, da je nesto alarmantno rekla bi ti dr. A ti sad lijepo miruj ovo prvo tromjesecje i vjeruj u svoju malu mrvu. Cure sretno danas ako koja ide na pregled.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lilypie
    03. Rujan 2019. 07:50

Jutro cure 😊 Ja nikako ne mogu da spavam. Jutros sam se digla u 04:30 🤪 Ne snalazim se bas u ovom neradničkom odnosu. Nadam se da će se to promijeniti i da ću se makar malo naspavati prije nego sto dodju dva/ dvije ili koja god kombinacija drečavaca 😂😍
    Potajno navijam za dvije curke 💃💃

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

skoljka
    03. Rujan 2019. 07:56

Jutro curke, jeste dobro spavale uz kisu? Ja bi mogla jos, al me zezne Utric, kad se dignem da ga stavim pokvari mi san skroz😬 Jeste mozda propustile moj post od Kombiniranog probira, niste nista komentirale 😅a ja sva sretna dr potvrdila je je super nalaz🥰
    Dob trudnice 1:345
    Na downov sindrom 1:10000
    Na trisomiju 13 i 18 1:100000
    Odlucila sam da necu ici na Harmony, jer sta mi on znaci, jer da mi on nesto pokaze samo da se sekiram do kraja trudnoce kad svakako nebi se odlucila za pobacaj, ovako cu uzivati mirna do kraja bez stresa🥰 U 20tt slijedi 4D koji pokaze najtocnije sve vezano i za izgled i organe. 
    Karla89 kad na kraju ides na Kombinirani? 
    Isabelagregorijan meni je svaki put beba na uzv malo manja, jucer recimo na uzv za dan manja, a na probiru za 3 dana manja. Rekla mi je dr da je to nprmalno i ne rastu svaki dan jednako, pa mozda bas oduci dan naraste vise a iduci opet manje i tak, mozda nas bas potrefi da je vidimo svaki put kad je manja, vidis da ima cura kojima je dosta veca. Neznaci to da nesto nije uredu jer nisu odstupanja ogromna. Tek u 20tt ili mozda malo ranije najpravilnije ce se moci sve izmjeriti i rast i napredak i tocan datum poroda odredit... 
    Ti si stalno u grcu, daj malo opusti se, moras malo pozitivnije razmisljat, nemas nista od konstantnpg stresa i crnih misli ( sad sam ti malo pametovala 🤪) 😘🥰

skoljka
    03. Rujan 2019. 08:00

Lilypie

Jutro cure 😊 Ja nikako ne mogu da spavam. Jutros sam se digla u 04:30 🤪 Ne snalazim se bas u ovom neradničkom odnosu. Nadam se da će se to promijeniti i da ću se makar malo naspavati prije nego sto dodju dva/ dvije ili koja god kombinacija drečavaca 😂😍
    Potajno navijam za dvije curke 💃💃

😂😂😂😂💜💜, jesi se ti sta proruznjala ili proljepsala, ja sam jedno vrijeme koma izgledala, pa me muz zezao sigurno je cura krade ti ljepotu, kosa mi opadala uzas, dlake preostre, lice hrapavo, masna koza, upale oci, ma svasta, ali cini mi se da se vracam pomalo u normalu. A grudi nikako da pocnu rasti 😂😂😂😂

Boa35
    03. Rujan 2019. 08:00

isabelagregorijan

nemoj se opterečivati mjerama bebe.. neke su veće, a neke manje na početku.. ne rastu i razvijaju se sve na isti način i po ps-u.. moj je veći za 5 dana, a točno znamo kad smo imali FET blastica.. meni je rekao dr da će se to s vremenom sve posložiti i da ne brinem..bitno da je beba ok

Boa35
    03. Rujan 2019. 08:08

skoljka

Jutro curke, jeste dobro spavale uz kisu? Ja bi mogla jos, al me zezne Utric, kad se dignem da ga stavim pokvari mi san skroz😬 Jeste mozda propustile moj post od Kombiniranog probira, niste nista komentirale 😅a ja sva sretna dr potvrdila je je super nalaz🥰
    Odlucila sam da necu ici na Harmony, jer sta mi on znaci, jer da mi on nesto pokaze samo da se sekiram do kraja trudnoce kad svakako nebi se odlucila za pobacaj, ovako cu uzivati mirna do kraja bez stresa🥰 U 20tt slijedi 4D koji pokaze najtocnije sve vezano i za izgled i organe.
    Isabelagregorijan meni je svaki put beba na uzv malo manja, jucer recimo na uzv za dan manja, a na probiru za 3 dana manja. Rekla mi je dr da je to nprmalno i ne rastu svaki dan jednako, pa mozda bas oduci dan naraste vise a iduci opet manje i tak, mozda nas bas potrefi da je vidimo svaki put kad je manja, vidis da ima cura kojima je dosta veca. Neznaci to da nesto nije uredu jer nisu odstupanja ogromna. Tek u 20tt ili mozda malo ranije najpravilnije ce se moci sve izmjeriti i rast i napredak i tocan datum poroda odredit…
    Ti si stalno u grcu, daj malo opusti se, moras malo pozitivnije razmisljat, nemas nista od konstantnpg stresa i crnih misli ( sad sam ti malo pametovala 🤪) 😘🥰

ma naravno da smo sve vidjele tvoje super rezultate, čestitaaam!!
    al toliko nas je sve mrvičak šokirala svojim postom, da smo izgleda tvoj skroz zanemarile i fokusirale se na nju.. oprosti danas mi je 11tj, pa mislim da ću ići sljedeći petak ili četvrtak..ne znam još..planiram uzet go taj dan, onda ću možda spojiti s vikendom koliko sam čitala o tom glupom kombiniranom, sad se razmišljam uopće bi li njega išla raditi..
    što znači dob trudnice 1:345 ? koliki ti je nuhalni nabor?

skoljka
    03. Rujan 2019. 08:15

Karla89

skoljka

Isabelagregorijan meni je svaki put beba na uzv malo manja, jucer recimo na uzv za dan manja, a na probiru za 3 dana manja. Rekla mi je dr da je to nprmalno i ne rastu svaki dan jednako, pa mozda bas oduci dan naraste vise a iduci opet manje i tak, mozda nas bas potrefi da je vidimo svaki put kad je manja, vidis da ima cura kojima je dosta veca. Neznaci to da nesto nije uredu jer nisu odstupanja ogromna. Tek u 20tt ili mozda malo ranije najpravilnije ce se moci sve izmjeriti i rast i napredak i tocan datum poroda odredit…

ma naravno da smo sve vidjele tvoje super rezultate, čestitaaam!!
    al toliko nas je sve mrvičak šokirala svojim postom, da smo izgleda tvoj skroz zanemarile i fokusirale se na nju.. oprosti danas mi je 11tj, pa mislim da ću ići sljedeći petak ili četvrtak..ne znam još..planiram uzet go taj dan, onda ću možda spojiti s vikendom koliko sam čitala o tom glupom kombiniranom, sad se razmišljam uopće bi li njega išla raditi..
    što znači dob trudnice 1:345 ? koliki ti je nuhalni nabor?

To 1:345 je normalno jer je IVF nije prirodna trudnoca, mislim da nam je Grizli to jedanput objasnjavala.
    Nuhalni 1,2 ima nesto ispred toga NT. 0,87, neznam sta znaci al sve se poklapa sa mjerenjima i sa ispitivanjem iz krvi, i tjeme i trtica 57 sto odgovara 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.