Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    05. Ožujak 2020. 15:01

mmammaa mislim da ti to nije nista strasno kod nekih se zna desit pa prenesu trudnocu.ako je sve u redu s mjerama bebe i ostalo dr nije spominjao ne trebas se brinuti..meni je isto u drugoj trudnoci ranije starila al se ne sjecam u kojem tjednu...al sam rodila u 37 normalno

MickeyMouse
    05. Ožujak 2020. 15:29

Jahanara ja kupujem u Apoteci Smilje. Ja nisam davala dodatno D vitamin, bilo je ljetno doba i puno sunca, al planiram sada i sa ovom kćeri davati samo tu bio gaiu s D vitaminom.

• Minnie255
    05. Ožujak 2020. 16:31

Jahanara imas biogaiu bas u sebi  sa vitaminom d odmah da ne trebas dvoje kapi...oko 60 ak kuna je tako nesto stvarno povoljnije jer kod nas je preko 100 kuna...nikakva ljekarna posebno u svakoj je tako
    😍
    Tina ti malo po malo skoro do kraja😍

• mumtobe
    05. Ožujak 2020. 16:39

Cure ja sam citala da su najbolje izdajalice avent i medela kao medu najboljima, da li vi znate, koja je bolja, rucna,elektricna i slicno, i dal je bolje to kupiti prije poroda ili nakon?
    Ili mozda ako ima jos neka? I jel koja od vas misli rodit u vinogradskoj?

• Minnie255
    05. Ožujak 2020. 16:49

Uglavnom htjela sam napisati na baby centar web shop je do vikenda 15 % na sve pa ako nekome treba oprema isplati se😍

• Pupi30
    05. Ožujak 2020. 17:08

mumtobe ja cu roditi u  Vinogradskoj ali ti nemam sto pametno za reci...nesto malo sto sam po internetu vidila i to je to.Nitko od mojih nije u Vinogradskoj rodio. U svakom slucaju ja sam stajalista da je u interesu doktora i babica da se dijete rodi i da sve prodje u redu bez obzira u kojoj bolnici a sad gdje su cisci wc-i i gdje je hrana bolja kao i ljubaznost sestara...sve je to vise manje slicno ali mislim da je mami najbitnije da je rodila zivu zdravu bebu i da te nije briga previse oko hrane i tus kade. 🤷‍♀️ 

Vucica
    05. Ožujak 2020. 17:14

mumtobe

Cure ja sam citala da su najbolje izdajalice avent i medela kao medu najboljima, da li vi znate, koja je bolja, rucna,elektricna i slicno, i dal je bolje to kupiti prije poroda ili nakon?

Razmisljam je li to stvarno neophodno, izdajalica? Gledala sam neku rucnu od Aventa za 400 kn u DMu, ali radje bih pricekala pa ako mi bude stvarno trebala nakon poroda lako se skoci kupiti...

• mumtobe
    05. Ožujak 2020. 17:25

Vucica

mumtobe

Razmisljam je li to stvarno neophodno, izdajalica? Gledala sam neku rucnu od Aventa za 400 kn u DMu, ali radje bih pricekala pa ako mi bude stvarno trebala nakon poroda lako se skoci kupiti…

Ma ne znam ni ja, mislim prvorotkinja sam i onda kad citam sve, vise ne znam sta mi treba i sta ne treba, ne ocekujem hotel sa 5 zvijezdica, ali opet da i ne nosim hrpu nepotrebnih stvari, zato bi mi najdraze bilo otici na tecaj u vinogradsku pa da tamo sve kszu i pokazu sta treba jer je i svaka bolnica za sebe, ali ne znaju mi reci kad ce bit.

Tina1803
    05. Ožujak 2020. 17:25

Karla da, osjetim bas svaki trud i boli ful i sve mi se zategne...na zadnjem pregledu sam bila otvorena 2 prsta. Svaki dan me boli i imam grceve i trudiće..nadam se da to znači da se otvaram i da bih u sub.mogla biti više otvorena? Što vi mislite?🤔

skoljka
    05. Ožujak 2020. 17:26

Joj nemojte kupovati skupe izdajalice prije poroda, sta ako vam nebudu trebale. Medlea je najbolja koliko sam citala, ali to se iaplati ko ce se izdajati svaki dan iz nekog razloga. Mozda uspostavite dojenje pa nece niti trebati. Ili uradite kao i ja. Ja sam si narucila sa Alija za 150kn, rwko nek se nadje ako ce trebati, i super je vuce ko luda, a upotrijebila sam je samo jedanput, sto neznaci da necu opet,, hocu kad budem ostavila bebu doma na cuvanje, pa mi nije zao tih 150kn, al bome bi mi bilo zao skoro 1000 kn a da je upotrijebim jedan put.

Evo da se pohvalim, muz se vratio iz shopinga, ustedio preko 400kn i skupio 1100 bodova 😉, steta da ga jucer nisam poslala, 😂, vjerujem da bi se samo okrenuo i otisao, veli mi necakinja da su ljudi izlazili sa 20 paketa pelena 🙉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.