Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ema_04
    04. Ožujak 2020. 19:47

My baby

Ema_04 zar to nije povezano sa kolestazom?( nek me ispravi netko ako grijesim),Ella Dvornik ti je imala video oko toga ali i oko simptoma znam da je govorila da se javi svrbez koze.jostalom sutra ce ti valjda reci ako su ti poviseni dosta.

Pogledala sam, a tih simptoma nemam. Tako da mi je bas nejasno, ali kao sto kazes vidjet cu sutra :)

Vucica
    04. Ožujak 2020. 20:04

Ema_04

Vucica

Ema_04

Hej drage moje. Imam jedno pitanje koje mi trenutno stvara toliki stres. Da li je neka od vas imala iskustvo sa povisenim jetrenim enzimima u trudnoci? ( ALT i AST). Meni su vrijednosti dosta poviseni, iako sutra tek idem doktoru ne mogu a da ne pitam :/ trenutno sam 35+2

Evo ja prije cca 2 tjedna, bas sam sad pretrazivala teme da nadjem nesto slicno :) . 4x veci od gornje granice. Poslali me u bolnicu kod specijaliste, ona odmah s vrata rekla da je od Prenatala. Napravili mi uzv abdomena, stavili na zucnu dijetu strogo bez suplemenata, I nakon 10 dana sve uredno.
    Pijes li Prenatal?

Jao ako vjerujes pomislila sam da bi moglo biti od toga. Pijem Novalac vec jako dugo :/ Nemam nikakvih drugih simptoma poput svrbeza ili oteklina. Svasta stvarno cudno.

Nadam se da je samo to, niti ja nisam imala nikakvih drugih simptoma a kad sam googlala te povisene enzime samo sam nalazila clanke o kolestazi. Ne znam zasto je bas Prenatal tako los za jetru, sad uzimam odvojeno zeljezo s c vitaminom i magnezij i to bi trebalo prema njima biti u redu. Makar ja si planiram na svoju ruku opet provjerit enzime kroz kojih tjedan dana za svaki slucaj. Javi sto kazu sutra, drzim fige!! 

• Ema_04
    04. Ožujak 2020. 20:16

Ma da, ni meni zaista nije jasno. U sustini zar ne bi te tablete trebale da pomognu? Uzas.  Hvala ti, javim sutra sta je bilo :* :*

• Ema_04
    04. Ožujak 2020. 20:24

Vucica

Ema_04

Vucica

Ema_04

Hej drage moje. Imam jedno pitanje koje mi trenutno stvara toliki stres. Da li je neka od vas imala iskustvo sa povisenim jetrenim enzimima u trudnoci? ( ALT i AST). Meni su vrijednosti dosta poviseni, iako sutra tek idem doktoru ne mogu a da ne pitam :/ trenutno sam 35+2

Evo ja prije cca 2 tjedna, bas sam sad pretrazivala teme da nadjem nesto slicno :) . 4x veci od gornje granice. Poslali me u bolnicu kod specijaliste, ona odmah s vrata rekla da je od Prenatala. Napravili mi uzv abdomena, stavili na zucnu dijetu strogo bez suplemenata, I nakon 10 dana sve uredno.
    Pijes li Prenatal?

Jao ako vjerujes pomislila sam da bi moglo biti od toga. Pijem Novalac vec jako dugo :/ Nemam nikakvih drugih simptoma poput svrbeza ili oteklina. Svasta stvarno cudno.

Nadam se da je samo to, niti ja nisam imala nikakvih drugih simptoma a kad sam googlala te povisene enzime samo sam nalazila clanke o kolestazi. Ne znam zasto je bas Prenatal tako los za jetru, sad uzimam odvojeno zeljezo s c vitaminom i magnezij i to bi trebalo prema njima biti u redu. Makar ja si planiram na svoju ruku opet provjerit enzime kroz kojih tjedan dana za svaki slucaj. Javi sto kazu sutra, drzim fige!!

Ma da, ni meni zaista nije jasno. U sustini zar ne bi te tablete trebale da pomognu? Uzas. Hvala ti, javim sutra sta je bilo :* :*

• Minnie255
    04. Ožujak 2020. 21:02

Ja pijem elevit prenatal te tablete al ja svako drugi dan popijem cak nekad i treci mislim kad popijem ovo sto mi je ostalo da necu ni kupovati vise...stvarno jedem doata voca,povrca,svasta zdravoga i pijem to cijelu trudnocu ...tko nam sutra onda ima pregled?
    Meni je u utorak 10.3.eg:)

• Minnie255
    04. Ožujak 2020. 21:06

Ee da btw zaboravih napisati da sam danas sestru poslala u zagrebu u baby centar da mi kupi baby bjorn jer je bilo 15 posto na sav asortiman u city west zbog zute srijede...
    Al danas me par puta dolje isto probolo,jedva cekam utorak da vidim stanje...malo me sad isto stalno strah kad sam tako blizu voljela bi bar do 37 tjedna da izguram,u utorak sam tocno 36 kad me na pregled...

• Ema_04
    04. Ožujak 2020. 21:48

Minnie255

Ee da btw zaboravih napisati da sam danas sestru poslala u zagrebu u baby centar da mi kupi baby bjorn jer je bilo 15 posto na sav asortiman u city west zbog zute srijede…
    Al danas me par puta dolje isto probolo,jedva cekam utorak da vidim stanje…malo me sad isto stalno strah kad sam tako blizu voljela bi bar do 37 tjedna da izguram,u utorak sam tocno 36 kad me na pregled…

Ja u subotu ulazim u 36tu, ali me isto tako zna zaboljeti kao da mi bebac neki zivac pritegne pa me bas probode. Valjda je to sve normalno, tijelo se priprema za porod :)

bejb2
    04. Ožujak 2020. 21:49

Tina1803

Karla89

Tina1803

Curke, pliz nabacite mi par ideja za zdravu i finu večericu..više ne znam što bih jela i nemam nikakvu ideju 🤔 što vi najčešće spremite za večericu? Da se spremi brzo i da je ukusno i zdravo🙂

Ja sam danas za večeru spremila lungić na grill tavi i batat narezan kao za pomfrit, ali pečen u pećnici na papiru 😊 salata uz to zelena+rotkvice.

Njamiii, ovo bih mogla sutra za ručak! 😋😋 Pale su mi na pamet bruskete sa zelenim pestom, mozzarelom i cherry rajcicama s maslinovim. To za cas napravim 🤩

Tocno te brusketice i ja inace cesto radim, a sad vec dugo nisam. Obozavamo ih :) bas bi ih sutra mogla! Njama

• Pupi30
    05. Ožujak 2020. 00:01

Cure namjerava li koja od vas koristiti organsku kozmetiku za bebu?Konkretno za pocetak mislim na kremu za guzu? Ne mogu nikako naci odgovarajucu,sve su sa cinkom pa se tesko razmazuju,za sad mi se weleda cini najbolja ali i dalje mi to nije to.Ili eventualno neko hladno presano ulje...mix badema,jojobe? 

Fever
    05. Ožujak 2020. 07:12

Ja planiram pavlovicevu koristiti, i imam sudocrem za slucaj nekog crvenila. 

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.