Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    05. Ožujak 2020. 11:30

Meni je zadnji dana baš loše pa vas teško pratim.
    Uglavnom, Lunina_mama - sretno danas i javi nam se s lijepim vijestima.
    Mužić je u ZG-u kupio datulje, kod nas ih baš nigdje nema... Još malo pa počinjem s njima... 
    Ostatak ekipice - sretno! Čuvajte se i bez forsiranja... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    05. Ožujak 2020. 11:32

Anita91

Ja cu isto samo pavlovicevu koristiti, tako su i na tecaju rekli da je dovoljna samo ona :).
    Sutra idem kupiti pelene od tete violete, koji br ste uzele? Dal mozda bolje odmah dvojku?

Ja sam za rodilište uzela jedinicu i jedan manji paket za kod kuće, a jumbo pakiranje dvojku jer mi je prvi sin prerastao jedinicu za par dana. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

sagi
    05. Ožujak 2020. 12:10

Stvarno je lijepo vani, bila sam u parkiću s nećacima i baš uživala na suncu.
    .
    Ja sam kupila 2 ona mala paketa ppc 1, onda 3 velka paketa ppc 2, i u pripremi su 2 paketa ppc 3 već 😂 a i Violetu imam po paket 3 i 4. 
    Necu kupovat više pelene do bebač ne krene koristiti 😁
    .
    Skoljka pampers 2+1 su ti samo u city west do sutra, da muž ne ode u drugi dm 😁

sagi
    05. Ožujak 2020. 12:16

Jahanara Meni je danas stigao monitor preko Alija, brzo je došo, ali je išao preko Singapore Post. Prvo sam naručila iz Kine i dugo ga nisu slali pa sam otkazala.
    Stoji mi već i preko mjesec narudžba za neke naljepnice pa nikako da pošalju.

• MiniMa
    05. Ožujak 2020. 12:22

Pozz
    Da se i ja javim dok masina pere  🙈
    Lunina mama sretno danas, nadam se da je vec sve gotovo i da se mazite i pazite 🥰

Ja jucer bila hrabra, pa otisla u dm u City i to onako u 6 navecer, al svakako se isplatilo.... Racun sa 550kn pao na 380kn... Poharala usput i Muller, oni imali 10%na ukupnu kupnju 
    Uzela sam pelene ppc dva velika paketa 1 i jedan veliki paket 2... Sad citam i msm si da sam se mozda preracunala s jedinicom😲
    Skoljka, nezz jel sam propustila.. Koliko otprilike pelena trosis dnevno? 

Od kozmetike sam uzela jedino onu uriage prvu torbu + sto imam neke testere hippa, sudocrema, bwpantena, ona mast od adria laba... Msm da ce mi to biti dovoljno u pocetku....

Danas je lijep dan, a i relativno se dobro osjecam pa se bacila u pranje kolica.... Rastavila sam ih max sta sam mogla 😂😂😂, iako pise da nije za pranje, stavila u masinu na onaj program rucnog pranja na 30° i automatski je centrifuga tu na 400,al kad je zavrsila sam ponovila ispiranje i centrifugu na 1000 jer su bila pune vode, a kad sam ih probala cijedit jos je i sapunica malo izlazila.... Ugl, nista im nije, sad samo pitanje kolko ce se susit dugo 🙄

Tina1803
    05. Ožujak 2020. 12:25

Hej curke, evo nas s ctg-a. Otkucaji oke, dva truda samo, doma i ctg opet u sub... mislim da ce tad i pregled da se vidi jesam li se jos otvorila🤞
    Školjka i ja sam ljubomorna, sve zvuci divno, bas uzivate sa svojom srećicom 🥰

• Anita91
    05. Ožujak 2020. 12:42

Sagi ti si se bas opremila pelenama 😂.
    Gledala sam malo izdajalice i cula sam da je dobra od aventa ali je dosta skupa, koje vi imate? Nisam uopce pametna da li da ju kupim prije ili da cekam dok beba dodje, ko zna kako ce mi ici dojenje.

Bas je lijep dan danas 😊

• meddleO407
    05. Ožujak 2020. 12:47

Ja sam kupila po jedan paket pampers premium care i new baby, baby love i lupilu, sve veličina 1. To nisu veliki paketi, onako za probu, violetu nisam vidjela taj najmanji pa nisam uzela, probat ću kad ovo potrošim violetu. Inače sad na zadnjem pregledu mi je dr rekao da mjeri da je beba 3100, kako može sa 2700 u tjedan dana na 3100 nemam pojma, a ja onda kad je rekao da će biti mala brže bolje kupila neko mini odijelce br. 50 haha. Onda se "ispravio" pa kaže 3000 🙄 ma baš me zanima koliko će ta mala vragolanka na kraju težiti🤩🙏  tako su mi i za stariju rekli bit će 3 kile pa je bila 3 i pol, u odijelcu 56 bila je taj dan kad je izlazila iz rodilišta i kasnije malo
    Školjka baš vam lijepo ide, činiš mi se opuštena i zadovoljna mama.

Hany92
    05. Ožujak 2020. 12:53

skoljka

Karla89

Školjka hvala za info 😊 ja sam različitih uzela pa da imamo za isprobati.. danas idem opet do citija da uzmem pampers još.. jel ti bebač po danu spava u boravku i ne zamračuješ a po noći normalno u sobi? Ima li smisla tako raditi, pa kao da skuže dan i noć ili jednostavno od početka tako lijepo spava po noći po par sati? Po danu je ipak budniji više? Sorry što te tlačim, uopće ne znam kako to ide 😆

Ma samo pitaj, ne tlacis 🤗😘
    E i moja je ta krema, super je, i u dodiru sa kozom se rastapa. Cekaj jesu li i danas pampers pc na snizenju, ici ce mi muz, mislila sam da su samo violeta 2+1 i pampers maramice.
    .
    Najnormalnije se ponasamo sa bebom kao i prije, normalnim tonom govprimo, tv upaljen, spava u boravku u kolijevci ili na ljulji pored prozora da je na svjetlu, a nekad i u sobi u kreveticu bez zamracivanja. Navecer ostavimo lampu upaljenu do nekih 12 ili 1 jer se do tad budi svako sat cicat, onda sam skontala da duze odspava poslije pa ugasimo svijetlo, tako da i mi normalno spavamo, oko 3 ili 4 se budi presvucem ga jer mi je zao da bude cijelu noc popisan ili ukakan, nahranim i opet odspava do 6 ili 7.
    .
    Recimo jutros je jeo oko 7, zaspao mozda pola sata i probudio se, pa kao gundja nesto igra se sa dudom, pljuje je i tak, trazi mene, ja mu pjevam, pricam dok nesto pospremam, pa sam ga "okupala" sredila, sad gcica i zaspat ce sigurno 2 sata, taman dok patronazna dodjw a ja imam vremena sebe dovesti u red. I navecer otprilike od 7 do 9 bude budniji pa ga mazimo i tak, i onda ide to cicanje i budjenje na sat vremena, pa onda odvali preko noci. Eto 🤷🏻‍♀️😊
    Za sad 

👍👍👍🤗🤗🤗🤗

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    05. Ožujak 2020. 12:58

Lunina_mama

Pozdrav curke.
    Samo da se javim. Danas sam imala zakazan pregled u Vinogradskoj i evo sutra je carski 😁. Držite fige.

Sretnooooo🙏🤞🤞🤞🤞🤞javii

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.