Karlada, osjetim bas svaki trud i boli ful i sve mi se zategne…na zadnjem pregledu sam bila otvorena 2 prsta. Svaki dan me boli i imam grceve i trudiće..nadam se da to znači da se otvaram i da bih u sub.mogla biti više otvorena? Što vi mislite?🤔
Ma otvaras se sigurno, jeai pocela sa datuuljma, ti bi trebala cijeli paketic u danu pojesti 😉
.
Ata li je sa LuninaMama, sigurno je pod opcom bila, ko zna koja je po redu, pa dok se razbudi, pa dodje sebi.... Cekat cemo je jos sigurno 🙄🙄
Ja isto narucila s alija izdajalicu, cekam ju
I babyphone cekam, isto preko singapure post, birala sam sellera koji naplacuje shipping jer onda sam sigurna da salje okolnim putevima zbog corone, i poslao je u roku dva dana, mislim da je 3,5$ bio shipping.
Jeste se raspisale danas🤪
It’s a baby boy💙
Ja cekam trece i izdajalicu nisam nikad koristila.Ni kad idemo vani nit se izdajala nocu.Moje bebe su jedno dojenje imale navecer i nisu trazile vise.No to nisam nikad koristila,sad cu ju dobit besplatno mada sam vec rekla da mi ne treba,inace ju nikad ne bi kupila
mumtobe ja cu roditi u Vinogradskoj ali ti nemam sto pametno za reci…nesto malo sto sam po internetu vidila i to je to.Nitko od mojih nije u Vinogradskoj rodio. U svakom slucaju ja sam stajalista da je u interesu doktora i babica da se dijete rodi i da sve prodje u redu bez obzira u kojoj bolnici a sad gdje su cisci wc-i i gdje je hrana bolja kao i ljubaznost sestara…sve je to vise manje slicno ali mislim da je mami najbitnije da je rodila zivu zdravu bebu i da te nije briga previse oko hrane i tus kade. 🤷♀️
Ja ću isto roditi u vinogradskoj 😊
Dvoumila sam se između sv.duha i vinogradske i ipak odlučila za vinogradsku.
E sad kako će biti, vidjet ćemo. Bitno mi je da je muž sa mnom na porodu, pa se mislim da će mi tako biti puno lakše. Nekoliko cura koje znam su rodile tamo i zadovoljne su. Tih nekoliko dana ćemo izdržati, samo da porod prođe u redu i da nam bebice budu žive i zdrave, drugo ništa nije bitno! 🤗
Ajme pa ovo je strašno! Znači dvije stvari želim komentirati..jednu napišem i nemam pojma koja je druga 🙈 mozak baj baj.. doslovno!
Izdajalica!!
Ja je isto ne bi kupovala prije nego zatreba.. puno vam je bolja električna, ali je i duplo skuplja nego ručna.. pisale su cure na zimskim da od ručne te bole ruke nakon nekog vremena, na el.se samo prišteka i to je to..
Al po meni je nepotrebno bacati 1000kn a možda vam neće trebati.. ako je baš želite možda je bolje da je posudite od nekog ili kupite preko njuškala..
Ja ću je posudit od prijateljice, da imam za svaki slučaj..
Eda, ili narucite s Aliexpresa kao nas nekoliko s foruma, 150 kn je, tih novaca mi nije zao uvijek mogu prodati, jos je i dupla za obje dojke :-)
It’s a baby boy💙
Jahanara ja sam nabadala po phoneovima dok nisam našla Sinagapore Post 😂
Naljepnice su mi China Post i to nije poslano veće mjesec dana.
Da, nakupovala pelena, i ovih vatica, podloga, za sebe uloške i ostalo. Još mi fali jedna spavaćica i bebi za njegu pupka i mislim da imam sve s popisa za bolnicu.
Ja ću izdajalicu posuditi isto. Prvo mi bilo glupo to posuđivali a onda se mislim, zašto ne. Kolegica je i. A, ne treba joj trenutno, ponudila se, pa zašto ne.
Električne su navodno bolje da.
Htjela sam vas pitati za to kad kažete da imate kontrakcije, da vas ubijaju kontrakcije i tako, ja ne znam na što mislite? Bi li mi koja mogla točno slikovito opisati to da znam na šta mislite? Ja jedino što mi se nekako nakratko kao zgrči neki dio trbuha (obično gornji dio trbuha) i to je to. Ništa ne boli ni da se presavijam ili ne znam šta. Zbilja rijetko da me nešto strecne ali to traje max 2 sec.
pupi ja sam se isto dvoumila oko sv duha i vinogradske i mislim da cu ipak ici u vinogradsku, a i vidim da imamo isti termin pa se onda mozda i vidimo . A sto se tice tecaja u bolnici pitala sam ih za informaciju o terminima odrzavanja ali mi nisu znali reci zbog nekih radova, tako da sam slusala u baruna filipovica
Sortiraj odgovore
Najstariji