Mommy pa to kad ti se stvrdne trbuh to su bh kontrakcije,kod nekog je to vise kodnekog manje,netko ima ucestalije netko ne.Evo ja npr imam jako puno kontrakcija u toku dana.
Lunina mama se jos nije javila ili sam preskocila?
pupija sam se isto dvoumila oko sv duha i vinogradske i mislim da cu ipak ici u vinogradsku, a i vidim da imamo isti termin pa se onda mozda i vidimo. A sto se tice tecaja u bolnici pitala sam ih za informaciju o terminima odrzavanja ali mi nisu znali reci zbog nekih radova, tako da sam slusala u baruna filipovica
Ja sam danas tocno 32 tjedan, sa curkom, pa su mi rekli da one dolaze prije, pa brze bolje gledam sta mi treba i sta ne🙈
Tako da se mozda vidimo sve u vinogradskoj😊
Zvat cu svaki tjedan vinograd dok mi ne kazu kad imaju tecaj😂
Mumtobe i Anita91 da sigurno ce se bar dvije od nas sresti,a Karla moze svaki tren roditi tako da cemo iz prve ruke saznati sto sve treba spakirati u torbu
Joj nemojte kupovati skupe izdajalice prije poroda, sta ako vam nebudu trebale. Medlea je najbolja koliko sam citala, ali to se iaplati ko ce se izdajati svaki dan iz nekog razloga. Mozda uspostavite dojenje pa nece niti trebati. Ili uradite kao i ja. Ja sam si narucila sa Alija za 150kn, rwko nek se nadje ako ce trebati, i super je vuce ko luda, a upotrijebila sam je samo jedanput, sto neznaci da necu opet,, hocu kad budem ostavila bebu doma na cuvanje, pa mi nije zao tih 150kn, al bome bi mi bilo zao skoro 1000 kn a da je upotrijebim jedan put.
.
Evo da se pohvalim, muz se vratio iz shopinga, ustedio preko 400kn i skupio 1100 bodova 😉, steta da ga jucer nisam poslala, 😂, vjerujem da bi se samo okrenuo i otisao, veli mi necakinja da su ljudi izlazili sa 20 paketa pelena 🙉
Jel mi možeš molim te staviti link za tu izdajalicu?
Volim tako čuti iz prve ruke za nešto da valja
url=https://lilypie.com]
Ja da kucnem vec par tjedana nemam kontrakcije zbog kojih sam i pocela pojacano piti mg, vec par dana ga sad ne pijem prije spavanja. Nadam se da ce i ostati tako, i ovako mi je dr rekla od 335 tj moram prestati sasvim prestati magnezijem jer on zna zacementirat onda
It’s a baby boy💙
Lista trudnica s terminima:
LaLuna – 23.2. CURA – (11.2. LEA)
ribi1234 – 3.3. Dečko
Maya20 – 5.3. CURA
Lilypie – 10.3. CURE – (14.2. SARA, NORA)
Sheena – 12.3. DEČKO
Skoljka - 13.3. DEČKO – (25.2. AARON)
MeddLeo407 - 16.3. CURA
Zinnia – 17.3. CURA
MiniMe01 – 17.3. CURA
mamasita05 – 18.3. DEČKO
Tina1803 – 18.3. DEČKO
Lunina_mama – 18.3. DEČKO
Martyns – 23.3.
Karla89 - 25.3. CURA
Mellorine – 27.3. CURA
Luce55 – 28.3. Cura
Vanush – 28.3. DEČKO
Twinkletwin – 20.3. blizanci
brankica09 – 2.4. CURA
Luca87 – 4.4. CURA
Vaki - 6.4. DEČKO
Poppy – 8.4.
Minnie255 – 8.4.
Frau_Mund6 – 11.4. DEČKO
Blizimama – 11.4. 2 CURE
Maja3 – 15.4.
MickeyMouse – 15.4. CURA
aria12 – 18.4.
sanrio – 22.4. CURA
Enigmaticnaa – 23.4.
Newmum – 23.4. CURA
Smiley – 23.4. CURA
Sanja89 – 24.4. DEČKO
Lady33 – 25.4. CURA
Mommy – 25.4. CURA
Pupi30 – 29.4. DEČKO
ančica – 29.4.
TatjanaB – 29.4.
Marinchy281 – 29.4.
mimmyx – 29.4. – CURA
Anita91 – 29.4.
momtobe – 30.4.
mmammaa – 30.4. CURA
bejb2 – 2.5. DEČKO
Fever – 3.5. DEČKO
Tea34 – 3.5. DEČKO
neverland – 5.5. CURA
Aaaaaee2eeeeeew2 – 5.5. DEČKO
maybaby – 7.5. CURA
happyivy – 8.5. CURA
Majuska – 8.5. CURA
MaSen – 10.5.
jagodica_bobica25 CURA
TeeaS – 15.5. – CURA
My baby – 15.5. - CURA
MiniMa – 15.5. -DEČKO
Molekula – 17.5.
malina08 – 18.5. DEČKO
sagi – 21.5. DEČKO
Jahanara – 21.5. DEČKO
Našamrvaprva – 22.5.
emama260212 – 23.5.
monalisa – 31.5. CURA
Corinne – 5. mj. DEČKO
Jom12 – 5. mjesec CURA
marti07
sirenita - DEČKO
Elenicaa20 - DEČKO
Mart1987
malagarava
Ellae – DEČKO
soeka22 – CURA
Vucica – 6. mjesec
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mumtobe i Anita91da sigurno ce se bar dvije od nas sresti,a Karlamoze svaki tren roditi tako da cemo iz prve ruke saznati sto sve treba spakirati u torbu
💪💪💪
Mommy točno to, zgrči mi se trbuh, traje par sec i popusti.. prije nisam znala jel beba ili kontrakcija..al sad kak je veća točno vidim kad se ona podigne, a kad bude kontrakcija..meni bude pritisak dolje na mjehur, ali ne boli me ništa.. dok opet moju frendicu su bolile 🤷 to valjda isto ovisi od žene do žene, ne znam..
Sta mi jucer niste rekle za Singapure post🙉
.
Skoljka kako si sterilizirala izdajalicu? U vrucu vodu ili?
Bas mi je drago da vam sve lijepo ide😊
.
Netko je pitao za link izdajalice, ja sam s ovog uzela #Aliexpress HRK 150.37 40%OFF | Emon Double Electric Breast Pump Powerful Intelligent Automatic Baby Breast Feeding Milk Extractor Accessories With USB BPA free
https://a.aliexpress.com/_dSGemdZ
Joj nemojte kupovati skupe izdajalice prije poroda, sta ako vam nebudu trebale. Medlea je najbolja koliko sam citala, ali to se iaplati ko ce se izdajati svaki dan iz nekog razloga. Mozda uspostavite dojenje pa nece niti trebati. Ili uradite kao i ja. Ja sam si narucila sa Alija za 150kn, rwko nek se nadje ako ce trebati, i super je vuce ko luda, a upotrijebila sam je samo jedanput, sto neznaci da necu opet,, hocu kad budem ostavila bebu doma na cuvanje, pa mi nije zao tih 150kn, al bome bi mi bilo zao skoro 1000 kn a da je upotrijebim jedan put.
.
Evo da se pohvalim, muz se vratio iz shopinga, ustedio preko 400kn i skupio 1100 bodova 😉, steta da ga jucer nisam poslala, 😂, vjerujem da bi se samo okrenuo i otisao, veli mi necakinja da su ljudi izlazili sa 20 paketa pelena 🙉
Jel mi možeš molim te staviti link za tu izdajalicu?
Volim tako čuti iz prve ruke za nešto da valja
#Aliexpress HRK 150.37 40%OFF | Emon Double Electric Breast Pump Powerful Intelligent Automatic Baby Breast Feeding Milk Extractor Accessories With USB BPA free
https://a.aliexpress.com/_dV6n3oj
Sortiraj odgovore
Najstariji