Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    05. Ožujak 2020. 19:43

Jahanara

Sta mi jucer niste rekle za Singapure post🙉
    .
    Skoljka kako si sterilizirala izdajalicu? U vrucu vodu ili?
    Bas mi je drago da vam sve lijepo ide😊
    .
    Netko je pitao za link izdajalice, ja sam s ovog uzela#Aliexpress HRK 150.37 40%OFF | Emon Double Electric Breast Pump Powerful Intelligent Automatic Baby Breast Feeding Milk Extractor Accessories With USB BPA free

https://a.aliexpress.com/_dSGemdZ

Sve rastavila, sve one cjevcice, bocice, ma sve dijelove ugl, stavila u vodu i iskuhala oko 5  minuta.
    Hvala, nadam se da ce se ovak i nastaviti ☺️

• Anita91
    05. Ožujak 2020. 19:49

mumtobe i ja nosim curku , ako uspijes odslusati tecaj u vinogradskoj budes podijelila s nama korisne informacije .
    karla opisala si tocno kako je i meni i dok nisi spomeula kontrakcije mislila sam da me to beba gura  a desava mi se ako duze stojim ili sjedim nekak blesavo, a isto me nista ne boli

Boa35
    05. Ožujak 2020. 19:55

skoljka

Jahanara

Sta mi jucer niste rekle za Singapure post🙉
    .
    Skoljka kako si sterilizirala izdajalicu? U vrucu vodu ili?
    Bas mi je drago da vam sve lijepo ide😊
    .
    Netko je pitao za link izdajalice, ja sam s ovog uzela#Aliexpress HRK 150.37 40%OFF | Emon Double Electric Breast Pump Powerful Intelligent Automatic Baby Breast Feeding Milk Extractor Accessories With USB BPA free

https://a.aliexpress.com/_dSGemdZ

Sve rastavila, sve one cjevcice, bocice, ma sve dijelove ugl, stavila u vodu i iskuhala oko 5 minuta.
    Hvala, nadam se da ce se ovak i nastaviti ☺️

Duda varalica i boce za mlijeko se isto tako steriliziraju? 
    Tipa bočicu cijeli mogu i čep onaj u kojem dudica stoji? 

Lunina_mama
    05. Ožujak 2020. 20:04

Evo me curke.
    Nisam imala mobitel dugo pa nisam mogla pisati.
    Rodio se naš Kai, 3200; 50 cm..Najcrnje i najčupavije kose ikad. 🤣
    Na žalost nismo ništa uspjeli dojiti (ostale 3 u intenzivnoj jesu) pa se nadam da će sutra biti bolje. 
    Sve je prošlo super, malo sam vise krvi i?gubila ali OK. Donose nam stalno bebe.. i daju ljekove kada previse boli.
    Nisam uopce spavala sinoc pa sad osjecam posljedice..
    Sve koje planirate u Vinogradskoj rodit, slobodno pitajte jer sam ja kao streberica sve izvidila sto se tiče carskog reza i sl. 

Jahanara
    05. Ožujak 2020. 20:06

Da Karla, tako sam ja bocice i dude. Bocicu sam cijelu rastavila  i stavila kuhati. Al nisam znala za izdajalicu zbog onih cjevcica.

Jahanara
    05. Ožujak 2020. 20:08

Cestitam Lunina mama🥰pravi frajer💙 tebi zelim brz oporavak!

brankica09
    05. Ožujak 2020. 20:10

Lunina_mama

Evo me curke.
    Nisam imala mobitel dugo pa nisam mogla pisati.
    Rodio se naš Kai, 3200; 50 cm..Najcrnje i najčupavije kose ikad. 🤣
    Na žalost nismo ništa uspjeli dojiti (ostale 3 u intenzivnoj jesu) pa se nadam da će sutra biti bolje.
    Sve je prošlo super, malo sam vise krvi i?gubila ali OK. Donose nam stalno bebe.. i daju ljekove kada previse boli.
    Nisam uopce spavala sinoc pa sad osjecam posljedice..
    Sve koje planirate u Vinogradskoj rodit, slobodno pitajte jer sam ja kao streberica sve izvidila sto se tiče carskog reza i sl.

💪👶💙 cestitke 🥰 

My baby
    05. Ožujak 2020. 20:24

Cestitam lunina mama rodio se na dan rodendana moje kceri 🤗 dobrodosao Kai

Fever
    05. Ožujak 2020. 20:26

Cestitam Lunina mama ( i Kaieva- valjda sam dobro napisala🙈) 😍🥳

It’s a baby boy💙

Vaki
    05. Ožujak 2020. 20:26

Lunina_mama - čestitke draga! Želim ti brz oporavak i da ubrzo počnete s cicanjem. 🥰

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.