Sta mi jucer niste rekle za Singapure post🙉
.
Skoljka kako si sterilizirala izdajalicu? U vrucu vodu ili?
Bas mi je drago da vam sve lijepo ide😊
.
Netko je pitao za link izdajalice, ja sam s ovog uzela#Aliexpress HRK 150.37 40%OFF | Emon Double Electric Breast Pump Powerful Intelligent Automatic Baby Breast Feeding Milk Extractor Accessories With USB BPA free
https://a.aliexpress.com/_dSGemdZ
Sve rastavila, sve one cjevcice, bocice, ma sve dijelove ugl, stavila u vodu i iskuhala oko 5 minuta.
Hvala, nadam se da ce se ovak i nastaviti ☺️
mumtobe i ja nosim curku , ako uspijes odslusati tecaj u vinogradskoj budes podijelila s nama korisne informacije
.
karla opisala si tocno kako je i meni i dok nisi spomeula kontrakcije mislila sam da me to beba gura a desava mi se ako duze stojim ili sjedim nekak blesavo, a isto me nista ne boli
Sta mi jucer niste rekle za Singapure post🙉
.
Skoljka kako si sterilizirala izdajalicu? U vrucu vodu ili?
Bas mi je drago da vam sve lijepo ide😊
.
Netko je pitao za link izdajalice, ja sam s ovog uzela#Aliexpress HRK 150.37 40%OFF | Emon Double Electric Breast Pump Powerful Intelligent Automatic Baby Breast Feeding Milk Extractor Accessories With USB BPA free
https://a.aliexpress.com/_dSGemdZ
Sve rastavila, sve one cjevcice, bocice, ma sve dijelove ugl, stavila u vodu i iskuhala oko 5 minuta.
Hvala, nadam se da ce se ovak i nastaviti ☺️
Duda varalica i boce za mlijeko se isto tako steriliziraju?
Tipa bočicu cijeli mogu i čep onaj u kojem dudica stoji?
Evo me curke.
Nisam imala mobitel dugo pa nisam mogla pisati.
Rodio se naš Kai, 3200; 50 cm..Najcrnje i najčupavije kose ikad. 🤣
Na žalost nismo ništa uspjeli dojiti (ostale 3 u intenzivnoj jesu) pa se nadam da će sutra biti bolje.
Sve je prošlo super, malo sam vise krvi i?gubila ali OK. Donose nam stalno bebe.. i daju ljekove kada previse boli.
Nisam uopce spavala sinoc pa sad osjecam posljedice..
Sve koje planirate u Vinogradskoj rodit, slobodno pitajte jer sam ja kao streberica sve izvidila sto se tiče carskog reza i sl.
Da Karla, tako sam ja bocice i dude. Bocicu sam cijelu rastavila i stavila kuhati. Al nisam znala za izdajalicu zbog onih cjevcica.
Evo me curke.
Nisam imala mobitel dugo pa nisam mogla pisati.
Rodio se naš Kai, 3200; 50 cm..Najcrnje i najčupavije kose ikad. 🤣
Na žalost nismo ništa uspjeli dojiti (ostale 3 u intenzivnoj jesu) pa se nadam da će sutra biti bolje.
Sve je prošlo super, malo sam vise krvi i?gubila ali OK. Donose nam stalno bebe.. i daju ljekove kada previse boli.
Nisam uopce spavala sinoc pa sad osjecam posljedice..
Sve koje planirate u Vinogradskoj rodit, slobodno pitajte jer sam ja kao streberica sve izvidila sto se tiče carskog reza i sl.
💪👶💙 cestitke 🥰
Cestitam lunina mama rodio se na dan rodendana moje kceri 🤗 dobrodosao Kai
Cestitam Lunina mama ( i Kaieva- valjda sam dobro napisala🙈) 😍🥳
It’s a baby boy💙
Lunina_mama - čestitke draga! Želim ti brz oporavak i da ubrzo počnete s cicanjem. 🥰
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji