Jutro svima🙂
Ima li jos nesanica medju vama nocas? Ja sam nocas poludila, nikako zaspati...pa boli, pa grčevi, pa na wc 100 puta, pa pocnem razmisljati o porodu, pa me uhvati strah...grozna noc🤦♀️ uskoro krecem na ctg pa cemo vidit situaciju
Pupi možda Tiba? Oni imaju prirodne organske proizvode. Uzela sam od njih par kremica pa cu isprobati...
Jutro curke od nas dva 😃
Jucer nam je bio prvi dan sa d3k1 kapima. Kroz dan je bilo malo nekog kenjkanja i malo napinjanja, al je uredno imao dva kaknja i prduckanja na popisanim pelenama pa nisam davala espumisan. Noc uz jedno budjenje u 3 za hranjenje, kao i do sad, tako da sam zadovoljna do sad, osim ako reakcija tek treba da pocne. Danas dolazi patronazna, jedva cekam vidjeti jeli dobio koji gram. ☺️
.
Lunina mama🤞🏻 da sve prodje dobro, sretno 🤗, jedva cekamo novu bebicu da djelimo iskustva..
.
Ja koristim Vitaminsku kremu iz ljekarne, oni je bas prave, to je kao i Pavloviceva, evo od prvog dana je koriatimo i do sad nije bilo lose reakcije.
.
Sve hocu napisati pa zaboravim. Tosama krpice za pranje bebe, one sto izgledaju kao papir, ako imate bebu namjeru prati na pocetku na taj nacin a ne direkt u vodi, obavezno njih uzmite. To vam je super stvar, potopite ih u vodu, one omekane velike su, njezne, jako dobre, i puno prakticnije nego one vataste.
.
Pelene LupiLu meni se ne svidjaju, vec dva puta promocile sa strana, jucer taman ga okupalai sredila on se pokako popisao ja ga uzmen on sav mokar, pa sve ispocetka, sinoc isto tako.
.
Violetu moram pohvaliti, stvarno je dobra samo steta da nema onu trakicu da se vidi kad je pelena puna. Ppc jako dobar i meni nema onaj miris sto su mame na zimskim pisale.
.
Tko ima preggled 🤞🏻 i da sve bude uredu 😘
Cure namjerava li koja od vas koristiti organsku kozmetiku za bebu?Konkretno za pocetak mislim na kremu za guzu? Ne mogu nikako naci odgovarajucu,sve su sa cinkom pa se tesko razmazuju,za sad mi se weleda cini najbolja ali i dalje mi to nije to.Ili eventualno neko hladno presano ulje…mix badema,jojobe?
Također kao Fever vec imam Pavlovicevu za guzu u pripremi. A ako ce trebati za tijelo ili kod kupanja, onda hladno presano ulje slatkog badema koje i sama koristim za trbuh. Ulje je organsko, Melvita.
Lunina mama sreeeetno danas! Da što prije sve prođe, uskoro ćeš se maziti sa svojom štrucom malenom 🥰💞
Minnie255 i Ema_04 cure normalna su vam ta probadanja i boluckanja..tijelo se priprema, sve smo tu negdje blizu i imamo iste probleme 😊 još malo.. meni muž govori: izdrži Jakove 😆😆
Pupi30 ja sam uzela sudocrem i ljekarne zg imaju neku svoju (ista kao pavlovićeva, ali 10kn jeftinija), pa sam tu kupila..od ostale kozmetike ništa neću kupovati..zapravo uzet ću samo uriage kupku za kosicu i bademovo ulje imam.. svi mi govore da ništa drugo prvih nekoliko mj ne treba.
Tina1803 sretno na pregledu! 😊
Školjka hvala za info 😊 ja sam različitih uzela pa da imamo za isprobati.. danas idem opet do citija da uzmem pampers još.. jel ti bebač po danu spava u boravku i ne zamračuješ a po noći normalno u sobi? Ima li smisla tako raditi, pa kao da skuže dan i noć ili jednostavno od početka tako lijepo spava po noći po par sati? Po danu je ipak budniji više? Sorry što te tlačim, uopće ne znam kako to ide 😆
Školjka hvala za info 😊 ja sam različitih uzela pa da imamo za isprobati.. danas idem opet do citija da uzmem pampers još.. jel ti bebač po danu spava u boravku i ne zamračuješ a po noći normalno u sobi? Ima li smisla tako raditi, pa kao da skuže dan i noć ili jednostavno od početka tako lijepo spava po noći po par sati? Po danu je ipak budniji više? Sorry što te tlačim, uopće ne znam kako to ide 😆
Ma samo pitaj, ne tlacis 🤗😘
E i moja je ta krema, super je, i u dodiru sa kozom se rastapa. Cekaj jesu li i danas pampers pc na snizenju, ici ce mi muz, mislila sam da su samo violeta 2+1 i pampers maramice.
.
Najnormalnije se ponasamo sa bebom kao i prije, normalnim tonom govprimo, tv upaljen, spava u boravku u kolijevci ili na ljulji pored prozora da je na svjetlu, a nekad i u sobi u kreveticu bez zamracivanja. Navecer ostavimo lampu upaljenu do nekih 12 ili 1 jer se do tad budi svako sat cicat, onda sam skontala da duze odspava poslije pa ugasimo svijetlo, tako da i mi normalno spavamo, oko 3 ili 4 se budi presvucem ga jer mi je zao da bude cijelu noc popisan ili ukakan, nahranim i opet odspava do 6 ili 7.
.
Recimo jutros je jeo oko 7, zaspao mozda pola sata i probudio se, pa kao gundja nesto igra se sa dudom, pljuje je i tak, trazi mene, ja mu pjevam, pricam dok nesto pospremam, pa sam ga "okupala" sredila, sad gcica i zaspat ce sigurno 2 sata, taman dok patronazna dodjw a ja imam vremena sebe dovesti u red. I navecer otprilike od 7 do 9 bude budniji pa ga mazimo i tak, i onda ide to cicanje i budjenje na sat vremena, pa onda odvali preko noci. Eto 🤷🏻♀️😊
Za sad je tako ☺️😃
Ma samo pitaj, ne tlacis 🤗😘
E i moja je ta krema, super je, i u dodiru sa kozom se rastapa. Cekaj jesu li i danas pampers pc na snizenju, ici ce mi muz, mislila sam da su samo violeta 2+1 i pampers maramice.
.
Najnormalnije se ponasamo sa bebom kao i prije, normalnim tonom govprimo, tv upaljen, spava u boravku u kolijevci ili na ljulji pored prozora da je na svjetlu, a nekad i u sobi u kreveticu bez zamracivanja. Navecer ostavimo lampu upaljenu do nekih 12 ili 1 jer se do tad budi svako sat cicat, onda sam skontala da duze odspava poslije pa ugasimo svijetlo, tako da i mi normalno spavamo, oko 3 ili 4 se budi presvucem ga jer mi je zao da bude cijelu noc popisan ili ukakan, nahranim i opet odspava do 6 ili 7.
.
Recimo jutros je jeo oko 7, zaspao mozda pola sata i probudio se, pa kao gundja nesto igra se sa dudom, pljuje je i tak, trazi mene, ja mu pjevam, pricam dok nesto pospremam, pa sam ga "okupala" sredila, sad gcica i zaspat ce sigurno 2 sata, taman dok patronazna dodjw a ja imam vremena sebe dovesti u red. I navecer otprilike od 7 do 9 bude budniji pa ga mazimo i tak, i onda ide to cicanje i budjenje na sat vremena, pa onda odvali preko noci. Eto 🤷🏻♀️😊
Za sad je tako ☺️😃
Odlično! Nek se samo tako i nastavi onda 🥰🤗
Da, pampers pc i one zelene su 2+1 do 6.3.
Ja sam baš zadovoljna s obavljenim shopingom danas..jučer je bila gužva očito zbog onih dodatnih 15% popusta na cijelu kupnju.
Uglavnom na rč od 500kn, dobila popust 130kn (to računam ono 2+1 ili 1+1) i dodatnih 970 bodova..iskoristila sam iz knjižice za trudnice one bodove..što znači da na sljedećoj kupnji imam 97kn popusta 😆 di ćeš bolje 😆
Opskrbljena sam pelenama za prvu ruku, kasnije ćemo naknadno kupovati kako nam zatreba..
Koliko vi trošite od prilike pelena dnevno?
Lunina mama,nadam se da je sve vec gotovo..i da ces nam se uskoro javit!
Skoljka,zavidim ti! Ti se vec naveliko mazis s svojom strucom😍! Jedva cekam i ja.
Ja cu pavlovicevu isto koristit.
Cure,ja na suncu lijepo kavicu pijem..i bas uzivam. Stize nam proljece naveliko!
Hej žene! Jučer se nisam uspjela javiti jer mi je dan bio kaos, išla sam dva puta na posao (iako sam na porodiljnom).
Lunina_mama sretno danas!
Ja koristim još uvijek za malu tu kremu sto smuckaju u ljekarni i stvarno je najbolja. Sudokrem imam za crvenilo. Ona mala sto smo dobili u dm paketu će biti dovoljna jedno duže vrijeme jer nje bas ide malo, pa neću kupovati dok ne potrošim tu. I bepanthem krema je isto odlična. Za kupku nisam koristila ništa osim par kapi lavandinog ulja, imam domaće. Kasnije sam hipp šampon samo za kosicu. Prva nije imala tjemenicu uopće, a sad budemo vidjeli kak će biti.
Danas planiram spakirati torbu za rodilište i da vidim sto mi još nedostaje
Skoljka bome i ja zavidim jer već uživaš sa bebicom. Vidi se da se super snalaziš, javi kak je prošlo sa patronaznom😊.
Tina sretno na pregledu!
Ja cu isto samo pavlovicevu koristiti, tako su i na tecaju rekli da je dovoljna samo ona :).
Sutra idem kupiti pelene od tete violete, koji br ste uzele? Dal mozda bolje odmah dvojku?
Sortiraj odgovore
Najstariji