Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pupi30
    05. Ožujak 2020. 13:07

Hvala cure na komentarima za kozmetiku...Ja sam jucer isto opustosila dm...i bila sam sva sretna 🙂 I jutros na vaginalni  pregled kod svog ginekologa (prije 2 dana sam.isla privatno na 4d jer do sad nisam bila) i on me isprepado...Uterus toniziran...strogo mirovanje,ni sjediti ni setati 🤦‍♀️🤦‍♀️ A ovaj prije dva dana mi nije ni slovo rekao o mirovanju.Otvorena nisam..jedino kao on mi je danas na vaginalnom uzv izmjerio cerkvis 3.15 a privatnik abdomenalno prije 2 dana 35. Totalno sam zbunjena...isla bi kod treceg najradije 

skoljka
    05. Ožujak 2020. 13:52

Bila patronazna, maleni za dva dana dobio 40gr, nitko sretniji od mene, samo sto se nisam rasplakala kad sam vidjela 2610gr, dusa mamina ☺️, pupak otpao, izasli smo 10ak min vani sa kolicima 😉

Karla Ja ti njega presvlacim poslije svakog budjenja, odnosno prije svakog dojenja, zao mi da bude popisan, znaci ne cekam da bas napuni pelenu. To ti je od prilike 10ak  puta, moglo bi i manje al et ja tak.

E poslala sam muza u city po ppc 2+1  i vlazne maramice jumbo pack 2+1 i violeta pelene 2+1 ali evo javlja da violeta ostali samo veliki brojevi, steta, ali je skoknuo do Kingcrosa. Dala sam mu kupone iz knjizice taman ce skupiti dosta bodova 😃

Cini mi se da je anita pitala za velicinu pelena. Ovak, nemojte se voditi brojevima koji pisu 1 2 3, nego gledajte sta pise za kilazu, Pampers ima vece lilaze, Violeta manje razmake u kilazi. Moj je na 1ma od svih, ali moze mu i 2 od vijolete samo je vise stegnem, al nema potrebe to raditi kad postoji 1. Shvatila sam da je kod pelena najbitnije da nisu siroke oko nogica i da nestiscu jako oko nogica a ovaj gore dio oko szruka on se lako stegne ako je velik.

Maja, MickeyMouse, tina evo ljubomornim trudnicama🤗😘 da mi jecmenac neniskoci 🙈😂😂😂

sagi
    05. Ožujak 2020. 13:56

MiniMa

Pozz
    Da se i ja javim dok masina pere 🙈
    Lunina mama sretno danas, nadam se da je vec sve gotovo i da se mazite i pazite 🥰
    .
    Ja jucer bila hrabra, pa otisla u dm u City i to onako u 6 navecer, al svakako se isplatilo…. Racun sa 550kn pao na 380kn… Poharala usput i Muller, oni imali 10%na ukupnu kupnju
    Uzela sam pelene ppc dva velika paketa 1 i jedan veliki paket 2… Sad citam i msm si da sam se mozda preracunala s jedinicom😲
    Skoljka, nezz jel sam propustila.. Koliko otprilike pelena trosis dnevno?
    .
    Od kozmetike sam uzela jedino onu uriage prvu torbu + sto imam neke testere hippa, sudocrema, bwpantena, ona mast od adria laba… Msm da ce mi to biti dovoljno u pocetku….
    .
    Danas je lijep dan, a i relativno se dobro osjecam pa se bacila u pranje kolica…. Rastavila sam ih max sta sam mogla 😂😂😂, iako pise da nije za pranje, stavila u masinu na onaj program rucnog pranja na 30° i automatski je centrifuga tu na 400,al kad je zavrsila sam ponovila ispiranje i centrifugu na 1000 jer su bila pune vode, a kad sam ih probala cijedit jos je i sapunica malo izlazila…. Ugl, nista im nije, sad samo pitanje kolko ce se susit dugo 🙄
    .

Rekla mi je šogorica da u dm (ne znam jel samo city)  možeš bez računa zamijeniti neotvoren paket pelena za drugu veličinu pa eto vrijedi pitat ak će ti ostat paket jedinice 😉

sagi
    05. Ožujak 2020. 14:00

Anita91

Sagi ti si se bas opremila pelenama 😂.
    Gledala sam malo izdajalice i cula sam da je dobra od aventa ali je dosta skupa, koje vi imate? Nisam uopce pametna da li da ju kupim prije ili da cekam dok beba dodje, ko zna kako ce mi ici dojenje.

Bas je lijep dan danas 😊

Bome jesam, al dobro, iskoristila sam sve akcije 😁
    Ja ću kupit ak će mi trebat, neću unaprijed. 

• Minnie255
    05. Ožujak 2020. 14:06

Ja sam bila do Hercegovine danas isla bas uzeti kremu za guzu,magnezij  i jos neke sitnice i rekla onoj u ljekarnoj da mi da biogaia kapi za bebe od rodjenja sad doma vidim da mi je dala obicne bez d vitamina odma mi tlak narastao....al inace su dosta povoljnije msm da sam ove tamo platila 60 ak kuna u nas su oko 100

MickeyMouse
    05. Ožujak 2020. 14:12

Skoljka super napredak ☺️☺️ Hehe ma nećemo dijeliti jecmence, strpljivo ćemo čekati naša klupka sreće 😍
    Pupi meni se čini da vaginalni uzv izmjeri preciznije cerviks 🤔 meni nije nijednom spominjao veličinu cerviksa, uopće nemam pojma kak se to kreće. 
    Minnie da i ja sam spominjala da su u BIH duplo povoljnije, kod nas bio gaia s D vitaminom 120 kn a preko cca 60. Ak ti nije jako daleko da odeš zamijeniti... 

• Sancy3
    05. Ožujak 2020. 14:28

Evo info za tetra pelene ako jos kome treba,od 12.3 u lidlu 3kom 28kn🙂🙂

Boa35
    05. Ožujak 2020. 14:34

Vaki joj, tebe nikako da napuste te mučnine 🙄 
    Tina1803 super za pregled..a jel ti osjetiš te trudove koje ctg očita? 
    Pupi30 a ne znam uopće što da ti kažem.. pred kraj se cerviks i treba skraćivati..a sad dal već od 32tj, to ne znam..meni je sad kao krenuo..al ja sam 5tj ispred tebe 🤔 probaj malo usporiti, mirovati više i ležati, da dogurate čim bliže kraju! 
    Školjka bravo za malenog bebača 💙 samo nek raste! 
    Lunina mama ništa nam se još ne javlja, nadam se da je sve dobro prošlo! Ona je išla u opću anesteziju, ako se ne varam pa se vjerojatno oporavlja 🥰

mom3
    05. Ožujak 2020. 14:42

Danas obavila pregled, sve je super osim što je doktor primjetio kalcifikaciju posteljice. Baš se lijepo vidjelo na ultrazvuku. Malo me to zateklo obzirom da mi se to u prvoj trudnoći nije počelo događati do otprilike 37. tjedna. Je li to normalno tako rano? Sada sam 32. tjedan.
    Prijavljujem sljedeći pregled 25.03.

Jahanara
    05. Ožujak 2020. 14:57

Sagi moje ide preko China posta tako da pitanje hoce li i biti poslano. Jel to negdje biras u filteru od kud se salje ili? Ne mogu naci da se moze odabrati.
    Pocela si kupovati, bravo! Ja moram jos par sitnica za bebu, pelene i kozmetiku, te sebe opremiti za bolnicu i to je to. 
    .
    Minnie i Mickey jel te kapi kupujete u nekoj odredjenoj apoteci u BIH? Kupujem u Bosni Novalac prenatal pa nije nesto jeftiniji, mislim da je 120kn u toj apoteci. Pa ako je neka odredjena apoteka da znam... i onda se uz te kapi ne daje posebno vitamin D? Mi smo prvoj davali posebno vitamin D a posebno obicnu Bio gaiu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.