Jagodica_bobica iz Slunja sam, al Pepco u Karlovcu mi je najblizi.
Termin je 21.5. Kad je tebi?
.
Ako se ne varam, Tina sutra ima pregled.
Mislim i ja da je rekla u utorak Tina.
Osim ako nesto nije krenulo danas🙈
It’s a baby boy💙
Joj i meni danas dan bas na momente...pola dana sam bila ok pola dana me sve boli...kako vrijeme ide sve mi je teze...bas mi danas neki pritisak dolje nisko tako da sam drugu polovicu dana ipak prelezala od straha😂bolje ovaj tjedan da malo primirim da izdrzim do pregleda omda cu uc u 36 tjedan pa kad bude bude...bila sam danas u dm u uzela jos preostale sitnice i neke stvari za bebu,violeta pelene...i iskoristila 10 puta i 5 puta vise bodova tako da slje put imam sto kuna popusta...
Jutro curke!
MiniMa ja bas gledala tu Bertonne, znaci ne cini ti se bas dobra.
.
Ako vam je blizu City centar one west u srijedu imate 15% na kupovinu iznad 200kn, pelene pampers 2+1 gratis, violeta maramice 1+1. Evo katalogahttp://katalozi.net/dm-katalog/dm-katalog-city-center-one-west
Danas sam baš bila u lidlu i te vlažne maramice violeta su na nekoj akciji po 6.50kn, a u dmu 12.5 (i kao 1+1gratis) 🙄
Minnie255 da, moramo usporiti.. ja isto primjećujem kak mi je svakim danom sve teže i teže..
Jel se vama događa da kad iz ležećeg položaja ustanete da vam je trbuh duplo teži i pritisak dolje? Meni to ne traje dugo, možda nekih 10-20sec, al baš mi teško bude da ga držim rukom.. imam osjećaj da kad se ja ustanem, kao da beba sklizne dolje nisko i onda me to pritišće dok se ne vrati i pomakne.
Joj školjka ljubomorna sam na tebe kad nam pišeš o bebaču 🥰 jeeedva čekam da i mi svoju bublicu upoznamo 💞
Zijev -.- ubija me ovo pishanje jedva ustanem koliko me mjehur boli, doslovno dosepam do wc-a! Sto papati jos za zeljezo? Pijem ujutro nataste Encian sok od cikle, kroz dan smoothie sa spinatom, navecer kakao od sirovog bio kakao praha... usne su mi blijeeeeedo ljubicaste, a gin ne da nista za zeljezo.
Jutro,
Meni je isto jučer bio čudan dan, počeo dobro, a predvečer, nakon vježbi, mi je baš bilo mučno. Nadam se da će danas biti bolji za sve 🙂
Skoljka baš super da vam dobro ide 🥰
Jutro!
Moja noc katastrofa, isto budjenje,pisanje,pa nikako zaspati, pa bole kukovi...
.
Malina imas u apoteci Floradix za kupiti.
Jutro cure...
Ja dežurala od 4 do 6 pa zaspala na pola sata i naravno tad je već bilo vrijeme za spremanje u bolnicu na pregled.
A tamo gužva, ctg ne radi, sve nešt nešt usporeno, baš onak koma kišni dan. Vadili mi krv, urin nisam mogla, inače idem svakih pol sata pišat ali sad ne bi kap jednu istisnula iz sebe
To su onda rekli idući put uz ostale pretrage - u ponedjeljak moram sa stvarima doći u bolnicu i onda u utorak carski. 🤪🙏
Jutro cure…
Ja dežurala od 4 do 6 pa zaspala na pola sata i naravno tad je već bilo vrijeme za spremanje u bolnicu na pregled.
A tamo gužva, ctg ne radi, sve nešt nešt usporeno, baš onak koma kišni dan. Vadili mi krv, urin nisam mogla, inače idem svakih pol sata pišat ali sad ne bi kap jednu istisnula iz sebe
To su onda rekli idući put uz ostale pretrage - u ponedjeljak moram sa stvarima doći u bolnicu i onda u utorak carski. 🤪🙏
Ajmeee 🥰
Znači sljedeći tj imamo sigurno još jednu bebicu!! 💞
Meni je isto problem urin dati..idem inače kao i ti svakih pol h na wc,a tamo mi se muka popiškiti 🙈
Tina sretno na pregledu!! Javi nam se!
Ako ima još neka pregled danas - sretnoo!!
MeddleO407 - uskoro se i ti družiš sa svojom bebicom. Baš lijepo... 💕
Ja sam jučer bila u TA zbog brisa i vadili mi krv zbog štitnjače. Ovaj mjesec mi ponovo TSH nije dobar, ovo ostalo je o. k. Sad će mi dizat terapiju jer mi je skočio na 4.4., a trebam rodit za mjesec dana pa neću znati jel dobro pogođena ta doza...
Baš sad kontam kako mi je ovaj mjesec ekstra loše i stalno sam umorna. Može biti da je zbog toga...
Ovu noć su me probudili menstrualni bolovi, valjda zato jer sam Tini govorila da ja to nemam... I to nikako da prestane.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji