Bok cure ja sam se bas dobro sinoc naspavala skoro bez ustajanja i buđenja 😊
Ja bih oprezno sa kupusom jer sam ja tako smanjivala upalu sa 7 mj i tad mi je i mlijeko nestalo, tako da rađe masiranje, izdajanje i oblozi toplo,hladni.
Za epiduralnu nemam pojma, nisam pametna. Prvi je bio hitan carski i spinalna, sad jel to slican ubod jer i ono je u leđa bilo i nije me poslije bolilo.
Hej cure..sorry na upadu ovdje, inace sam na jesenskim bebama, al imam jedno pitanje ako itko zna ili je prosao to.. trenutno sam trudna 13 tjedana, i na pregledu neki dan mi je gin rekla sam uloziva za jedan prst..kao nije to tako strasno jer mi je ovo 4.trudnoca ali da ipak usporim i sto vise mirujem. Ali ja sve sto citam po internetu mi zvuci zastrasujuce, pa me zanima dal je koja od vas bila otvorena tako rano u trudnoci, pa da je sve ostalo samo na tome..
Kupus se iskljucivo stavlja kod mastitisa i zastoja, nemojte stavljati ovako kad ne treba.
Ja imam problem s ispucalim usnama, tj ujutro jako oteknu i dok splasnu to se namreška ko testis😂😂😂 melem ne pomaze
It’s a baby boy💙
Drage moje ženske ❤️
Mi smo doma od srijede 26.02. Curke su otpuštene kao i sva terminska djeca, bez hodočašćenja po Goljaku. Redovna kontrola kod pedijatra i to je to! Presretni smo!
Muž je lud od sreće, ne prepoznajem ga 😂
Prvi dan kad smo došle doma riknula perilica za ves, drugi dan riknuo frizider i tako 😱
Pas mater i Ikei i svemu! Sve staro 4,5 godine.
Danas stižu novi uređaji tako da se ne mogu bas previse odmarati. Jedva čekam da se i to smjesti i da se napokon smirimo i uživamo doma 🥰
Tina gurat ćeš ti do termina izgleda 😂
Ljubim vas sve 😘
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Zna li netko možda gdje ima za kupiti nešto u stilu Bebimil Radosnice? Ništa preotmjeno, sa razumnom cijenom. Sa prvom kćeri su ih dijelili na Bebimil stranici, ali više toga nema. Izgleda da su ukinuli
Mislim da ima u dmu, s jedne strane rodenje s druge moja prva godina... nije skupo, cak mislim da je u knjizici trudnickoj s dm popustima i na nju popust
It’s a baby boy💙
Zna li netko možda gdje ima za kupiti nešto u stilu Bebimil Radosnice? Ništa preotmjeno, sa razumnom cijenom. Sa prvom kćeri su ih dijelili na Bebimil stranici, ali više toga nema. Izgleda da su ukinuli
U dm-u sam vidjela, kao mojih prvih godinu dana, 50kn.
Curke pliz savjet jer ja vise nista ne znam...nocas bolovi uzasni kao menstrualni opet plus bol u trbuhu bas, kao stezanje, bol u preponama ali bez trudova i kontrakcija. I bez bolova u ledjima. Dolje onako u rodnici probadajuci bolovi i danas pojacan vag.sekret zuckasti, bas obilan...jeli nesto zbog cega trebam dr.ili je to sve lagano pripremanje tijela, stvarno vise ne znam
Lilypie - super da ste doma i da konačno uživate... Ovo za uređaje bolje da ne komentiram jer je i meni u najvažnijim trenucima riknula perilica rublja. E, onda to krene jedno za drugim...
ela32 - nemam iskustva, ali mislim da su cure na zimskim pisale da je to za višerotke sasvim normalan nalaz.
mmammaa - ja sam kupila u NN, ali je skupa. Dođe 100 kn.
Tina - zeza tebe baš priprema... Mislim da ti je to normalno. Provjeri u pon. s dokom ako te brine. 🤞
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Tina ja iskreno mislim da ti se tijelo lagano priprema...ja sam danas 34 plus 4 pa me ne momente isto tako dolje probode...pogotovo sto mislim da si se preforsirala jucer nakon toliko lezanja...ja nisam stalno lezala pa evo danas sam otisla prosetati 30 minuta jedva se vratila kuci od bolova i dolje probadanja...naravno ako te bude bolilo jace otidji sutra provjeriti za svaki slucaj...
Ja sam ovih dana isto bas u nekom strahu prestravljena da jos izdrzim bar ovaj tjedan da napunim 36...svaki mi je dana ko godina dug majke mi...
Sortiraj odgovore
Najstariji