Bas sad citam dm novi katalog violeta pelene 2 plus 1 gratisi pampers vlazne maramice isto i plus 10 puta dodatni bodovi na sve za bebe osim adaptiranih...tako da tko treba u shopping mislim da se isplati ...ja mislim u ponedjeljak Isto otici jos po te neke sitnice...od utorka to sterilizirati sto imam ...sloziti...i onda mislim da cu tjedan prelezat😂😂😂
Idem u utorak na ctg i pregled pa cemo vidit kakva je situacija...minnie još malo, naravno da ces dogurati, na kraju mozda i prenijeti 😄
Cure ja se razbolila, kćer mi je imala nekakvu virozu i očito sam to pokupila. Jučer cijeli dan mučnina, sve me bolilo. Činilo mi se da imam temperaturu ali samo 37.1. Nisam htjela to skidati iako bi možda lupocet pomogao kod tih bolova. Znate ono kad bole kosti, mišići...uf
Danas je malo bolje, ali još sam nikakva, nadam se da će sutra biti ok. Kud me i ovako sve boli, trbuh stalno zateže, ne mogu leći od žgaravice, baš mi je koma...
Tina pa i mene je jučer stalno talo zezalo, iscjedak isto koji nisam znala protumačit, valjda se tijelo priprema, idem u utorak u bolnicu pa ćemo vidjet treba li požurit s carskim. Evo ja se osjećam kao da bih mogla svaki tren rodit, iskreno pristala bih odmah danas ići haha🤪
Jutro cure!
Evo mi kavicu pijemo!
Školjka drago mi je da ste stigli doma i da se mazite! 🤗
Ovo s kupusom na sisama, što nije da on smanjuje upalu i količinu mlijeka? Ne znam, možda sam ja nešto krivo pročitala 🤷 da ti nebi napravio kontra efekt i zaustavio proizvodnju mlijeka.. a kako si ti? Bole li još šavovi?
Ijuuuj, nadam se da ćemo uskoro sve ovako pisati da smo doma sa svojim bebolincima 🥰
Upravo sam to htjela napisati Skoljki.
Smanji kupus, mogla bis ostati bez mlijeka preko noci.
Izdoji onaj prvotni mlaz kad osjecas napetost i tjt. Mora se stabilizirati ponuda i potraznja a kupus bi mogao zeznuti sve.
Tusiranje toplom vodom, masiranje i doci ce to na svoje. .i cestitke 🙂
Minie225 di gledas novi dm katalog,daj link pls...ja ga ne mogu naci...ako ga imas fizicki poslikaj mi sve za bebu,ja se taman spremam u kupovinu pa da pricekam sutra ako ima nesto dobro.
Pupi 30 ja sam ti malo smotana sa slikama uglavnom od 1.3 ti vrijedi katalog: uglavnom dobivas od sutra 10 puta vise bodova na sve proizvode za bebe i djecu a od pelena Violeta pelene 2 plus 1 gratis i sve pampers vlazne maramice sva pakiranja 2 plus 1 gratis i ona velika tako da ti ja mislim da ti se u svakom slucaju isplati cekati sutra pa ici jer ces ako nista na sve za bebe dobiti 10 puta vise bodova!pise da vrijedi od 1.3 do 15.3 taj katalog
Pupi ovdje imas katalog https://popusti.njuskalo.hr/katalog/dm-katalog-ozujak-0103-15032020-9835
.
Meddle brzo ozdravi!
.
Lilypie uzivajte kod kuce! Vjerujem da vam je bolnice preko glave bilo!
.
Ja sam nikakva cijeli dan, sve mi je tesko...
Bravo Jahanara i ja sam trazila da stavim link:)a super je to pa da kupis pelene i nista drugo dibijes 10 puta vise bodova i slj put imas popust...ja cu uzet sigurno violeta jer sam s prvom koristila te pelene i bas sam bila zadovoljna...i uzet cu broj 2 jedinicu imam pak premium care i paket violete i jos dobijem onaj paket u dm kad rodim...tako da ce to bit dovoljno jer sam se prvi put preracunala s tom jedinicom😂
Lilypie super da ste doma 😍 ajoj, baš se potrefilo s uređajima.
.
Mi danas konačno otišli u Ikeu po MALM komodu dok je još snižena, s 600 na 500.
I sad cijelo popodne nakon ležim, baš se umaram u zadnje vrijeme jako, moram počet sa slaganjem i pranjem robice čim prije 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji