Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    18. Ožujak 2020. 15:10

Jahanara

Vaki cesto te se sjetim zadnjih dana. Od kad sam napunila 30.tt pocele su me hvatati mucnine i ponekad povracanje i budem slomljena tada. Svaki put pomislim kako je tebi koju cijelu trudnocu to prati.

Joj, draga! Teško je to, pogotovo ako drugi očekuju da normalno funkcioniraš i obavljaš sve poslove kao prije, a ne možeš gotovo ništa. Baš mi je žao što je sad i tebe uhvatilo. Pogotovo jer već imaš dijete kao i ja pa se treba i njima posvećivati. Drži se! 😘

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

sirenita
    18. Ožujak 2020. 15:16

Jel mislite da je potrebno, kad će se ići na porod, odmah nositi i sve stvari za izlazak (za bebu i za sebe)? 
    Ja ne znam koliko to ima smisla i pretrpavati se (i sobi stvarima), kad ionako taj zadnji dan tata mora donijeti AS jer bez nje se ne ide doma... pa da se onda i roba donese 🤨

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• Pupi30
    18. Ožujak 2020. 15:50

Ja sam taman zvala svog gin,nalaz na streptokok pozitivan..dobila sam antibiotik 10 dana po 3 dnevno i dvije vrste vaginaleta po 12 dana 😓 Danas sam ionako sjebana,samo mi je to trebalo da me dokrajci 😭 Jel netko ima iskustva s tim? Sestra mi je u toliko zurbi samo to rekla,nisam je stigna nista pitati uopce.Sutra mi muz ide po nalaz kod nje i ja joj kazem da mi pripremi sve nalaze tj zapisnike koje je radio gin na pregledima jer su me iz Vinogradske trazili zadnji nalaz od pregleda da bi me narucili u TA a ona mi kaze da imam trudnicku i da je to to.A iz trudnicke se slovo ne moze procitati kakav rukopis ima gin....

Jahanara
    18. Ožujak 2020. 16:12

Majo koliko si kupila pelena br.1? Kupujes li spavacice na kraju ili riskiras da budes gola tamo?🙈
    .
    Vaki ma najgore mi je to sto imam osjecaj da nju zapostavljam kad mi dodje lose. Al sta je tu je, proci ce i to. Eto kod tebe jos malo pa ces se rijesiti mucnina😉 imas osjecaj da bi moglo skoro?
    .
    Sirenita  mislim da robu za sebe i bebu nema potrebe nositi, pripremi muzu pa ce je ponijeti kad bude dolazio po vas.

Maja 3
    18. Ožujak 2020. 16:32

Jahanara

Majokoliko si kupila pelena br.1? Kupujes li spavacice na kraju ili riskiras da budes gola tamo?🙈
    .
    Vakima najgore mi je to sto imam osjecaj da nju zapostavljam kad mi dodje lose. Al sta je tu je, proci ce i to. Eto kod tebe jos malo pa ces se rijesiti mucnina😉 imas osjecaj da bi moglo skoro?
    .
    Sirenitamislim da robu za sebe i bebu nema potrebe nositi, pripremi muzu pa ce je ponijeti kad bude dolazio po vas.

Nebudem gola sigurno. Gle opet sam s kumom pricala..i opet mi ponovila da kako hoces..oces u svoju ili njihovu. Ja ne mislim fantazirat oko spavacice..i dobre su mi njihove..kom ne pasu nek si nosi svoje.
    Imam 6 malih paketa jedinice i 1 mali paket dvojke. Za prvih mj dana dosta.

Maja 3
    18. Ožujak 2020. 16:33

sirenita

Jel mislite da je potrebno, kad će se ići na porod, odmah nositi i sve stvari za izlazak (za bebu i za sebe)?
    Ja ne znam koliko to ima smisla i pretrpavati se (i sobi stvarima), kad ionako taj zadnji dan tata mora donijeti AS jer bez nje se ne ide doma… pa da se onda i roba donese 🤨

Mislim da netreba.

Jahanara
    18. Ožujak 2020. 16:39

Maja 3

Jahanara

Majokoliko si kupila pelena br.1? Kupujes li spavacice na kraju ili riskiras da budes gola tamo?🙈
    .
    Vakima najgore mi je to sto imam osjecaj da nju zapostavljam kad mi dodje lose. Al sta je tu je, proci ce i to. Eto kod tebe jos malo pa ces se rijesiti mucnina😉 imas osjecaj da bi moglo skoro?
    .
    Sirenitamislim da robu za sebe i bebu nema potrebe nositi, pripremi muzu pa ce je ponijeti kad bude dolazio po vas.

Nebudem gola sigurno. Gle opet sam s kumom pricala..i opet mi ponovila da kako hoces..oces u svoju ili njihovu. Ja ne mislim fantazirat oko spavacice..i dobre su mi njihove..kom ne pasu nek si nosi svoje.
    Imam 6 malih paketa jedinice i 1 mali paket dvojke. Za prvih mj dana dosta.

Ma salila sam se, naravno da neces biti gola.😉 ja imam jednu spavacicu od prije, kad sam citala da treba imati svoje odlucila sam jos kupit dvije na placu. Ali danas sam saznala da placa nece biti, odlucila sam se ne zamarat s tim. Nek me zbrinu tamo kako god znaju i gotovo.

skoljka
    18. Ožujak 2020. 18:13

Cure kod mene ludnica cijelo popodne. Mali cica i zaspe, spustim ga, nakon pet min urlabjr na najjace. Nikako ga uniriti, opet na cicu i cijeli dan tako, malo ga zeznem sa dudom na koju kapnem jednu kapljicu espumisana da dobije okusa inace ju pljuje, bradavice me bole za poluditi od cjelodnevnog nacicavanja. Mislim se da mu napravim bocicu Ad da mi se sise oporave i da mi nadodje mlijeko, iscjedio me skroz, ali nesto mi zao otvoriti ovaj NaN od 809gr zbog jednog dva obroka. Jel neka zna koliko Ad moze stajati otvoreno, jel samo mjesec ili duze? 

Maja 3
    18. Ožujak 2020. 18:27

skoljka

Cure kod mene ludnica cijelo popodne. Mali cica i zaspe, spustim ga, nakon pet min urlabjr na najjace. Nikako ga uniriti, opet na cicu i cijeli dan tako, malo ga zeznem sa dudom na koju kapnem jednu kapljicu espumisana da dobije okusa inace ju pljuje, bradavice me bole za poluditi od cjelodnevnog nacicavanja. Mislim se da mu napravim bocicu Ad da mi se sise oporave i da mi nadodje mlijeko, iscjedio me skroz, ali nesto mi zao otvoriti ovaj NaN od 809gr zbog jednog dva obroka. Jel neka zna koliko Ad moze stajati otvoreno, jel samo mjesec ili duze?

Pise ti na kutiji,al mislim da nemoze duze stajati.
    Sad ti je skok u razvoju.

skoljka
    18. Ožujak 2020. 18:33

Maja 3

skoljka

Pise ti na kutiji,al mislim da nemoze duze stajati.
    Sad ti je skok u razvoju.

Ma nepise, zato i pitam jel neka zna. Pise samo za neotvoreno upotrijebiti do datuma, ali za otvoreno nista. Zvala sam ovaj njihov broj za info, nista, ne javljaju se. Stavila sam ga u njihaljku na trecu jacinu ljuljanja i zeznula sa dudicom pa je sad malo zaspao, da var sat vremena odspava 😫, a vec danima mu traje taj skok u razvoju, danas je bas izrazeno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.