Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lena2
    14. Ožujak 2020. 19:59

My baby

Anita91 slazem se glava radi cuda 😉.

Da istina . Javim vam svakako rasplet događaja neke cure su rekle da njima nikako nije bio plusic niti nakon izostanka a bile su trudne. Ja nekako i ne dajem bas neku nadu ovaj puta ali nema veze ima vremena . 

Prvi put radimo na tome i to nam je stvorilo malo stres i napetost jer smo mi utupili da bas moramo

maybaby
    14. Ožujak 2020. 20:00

Jahanara

Cure oko moga tjedna, koliko nisko osjetite udarce bebe?

Baš pri dnu stomaka nekad.. a najviše s desne strane stomaka ispod pupka možda 3 prsta..tu mi upne s leđima i guzom.. stomak mi malo izobliči. 
    i naravno na vrhu stomaka ispod grudi udara nogama. 

url=https://lilypie.com]

• lena2
    14. Ožujak 2020. 20:04

Anita91

Lena ja sam isto umisljala simptome svaki mjesec i svaki mjesec ostala razocarana, a kada sam napokon ostala trudna od svih tih simptoma o kojima sam citala i nadala im se ja nisam imala niti jedan. Isto tako,bebacica nam se desila kada smo vec odustali i samo se opustili pa sta bude, tako da polako :)

Da , citala sam da se cesto umisle simptomi. Ja sam stvarno ocekivala plusic. Ali nista . Neki su pisali da cak ni nakon izostanka nista od plusica a ipak su bile trudne. Muz je pak uvjeren da sam trudna 

Jahanara
    14. Ožujak 2020. 20:05

Tako i ja najcesce osjetim, ali evo maloprije sam osjetila 3-4 prsta iznad stidne kosti i bas je bilo bolno. 

• lena2
    14. Ožujak 2020. 20:07

lena2

Anita91

Lena ja sam isto umisljala simptome svaki mjesec i svaki mjesec ostala razocarana, a kada sam napokon ostala trudna od svih tih simptoma o kojima sam citala i nadala im se ja nisam imala niti jedan. Isto tako,bebacica nam se desila kada smo vec odustali i samo se opustili pa sta bude, tako da polako :)

Da , citala sam da se cesto umisle simptomi. Ja sam stvarno ocekivala plusic. Ali nista . Neki su pisali da cak ni nakon izostanka nista od plusica a ipak su bile trudne. Muz je pak uvjeren da sam trudna

Svakako javim za 2dana ishodak situacije 

skoljka
    14. Ožujak 2020. 20:11

Jahanara

Tako i ja najcesce osjetim, ali evo maloprije sam osjetila 3-4 prsta iznad stidne kosti i bas je bilo bolno.

E tak sam ti ja sve vrijeme osjecala, lupao me rukama uvijek. I stvarno mali ima jake ruke

My baby
    14. Ožujak 2020. 20:20

Jahanara s obzirom da znam s zadnjem uzv sve u detalje di joj je sta smjesteno glavu uredno osjetim kad ju okrece ili sta vec radi jer je nisko glava,znam tocno kad me rukicom udara to mi je ispod pupka s desne strane jer s lijeve su ledja tako mi je dr rekla i noge uredno osjetim iznad pupka najcesce koljena

Maja 3
    14. Ožujak 2020. 20:20

Karla,cestitam! Dobrodosla Mareta!

Fever
    14. Ožujak 2020. 20:34

Jahanara ja osjetim svuda, gore dolje lijevo desno, dolje jako nisko, glava mu je vec u zdjelici, kad stuca osjetim dolje, kad prekrizim noge lupa jako jer mu smeta a ja nesvjesno...

It’s a baby boy💙

Fever
    14. Ožujak 2020. 20:34

Karla cestitam, na dobro nam dosla Mareta💕💕💕💕

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.