Anita91 slazem se glava radi cuda 😉.
Da istina . Javim vam svakako rasplet događaja neke cure su rekle da njima nikako nije bio plusic niti nakon izostanka a bile su trudne. Ja nekako i ne dajem bas neku nadu ovaj puta ali nema veze ima vremena .
Prvi put radimo na tome i to nam je stvorilo malo stres i napetost jer smo mi utupili da bas moramo
Cure oko moga tjedna, koliko nisko osjetite udarce bebe?
Baš pri dnu stomaka nekad.. a najviše s desne strane stomaka ispod pupka možda 3 prsta..tu mi upne s leđima i guzom.. stomak mi malo izobliči.
i naravno na vrhu stomaka ispod grudi udara nogama.
url=https://lilypie.com]
Lena ja sam isto umisljala simptome svaki mjesec i svaki mjesec ostala razocarana, a kada sam napokon ostala trudna od svih tih simptoma o kojima sam citala i nadala im se ja nisam imala niti jedan. Isto tako,bebacica nam se desila kada smo vec odustali i samo se opustili pa sta bude, tako da polako :)
Da , citala sam da se cesto umisle simptomi. Ja sam stvarno ocekivala plusic. Ali nista . Neki su pisali da cak ni nakon izostanka nista od plusica a ipak su bile trudne. Muz je pak uvjeren da sam trudna
Tako i ja najcesce osjetim, ali evo maloprije sam osjetila 3-4 prsta iznad stidne kosti i bas je bilo bolno.
Lena ja sam isto umisljala simptome svaki mjesec i svaki mjesec ostala razocarana, a kada sam napokon ostala trudna od svih tih simptoma o kojima sam citala i nadala im se ja nisam imala niti jedan. Isto tako,bebacica nam se desila kada smo vec odustali i samo se opustili pa sta bude, tako da polako :)
Da , citala sam da se cesto umisle simptomi. Ja sam stvarno ocekivala plusic. Ali nista . Neki su pisali da cak ni nakon izostanka nista od plusica a ipak su bile trudne. Muz je pak uvjeren da sam trudna
Svakako javim za 2dana ishodak situacije
Tako i ja najcesce osjetim, ali evo maloprije sam osjetila 3-4 prsta iznad stidne kosti i bas je bilo bolno.
E tak sam ti ja sve vrijeme osjecala, lupao me rukama uvijek. I stvarno mali ima jake ruke
Jahanara s obzirom da znam s zadnjem uzv sve u detalje di joj je sta smjesteno glavu uredno osjetim kad ju okrece ili sta vec radi jer je nisko glava,znam tocno kad me rukicom udara to mi je ispod pupka s desne strane jer s lijeve su ledja tako mi je dr rekla i noge uredno osjetim iznad pupka najcesce koljena
Jahanara ja osjetim svuda, gore dolje lijevo desno, dolje jako nisko, glava mu je vec u zdjelici, kad stuca osjetim dolje, kad prekrizim noge lupa jako jer mu smeta a ja nesvjesno...
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji