Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    14. Ožujak 2020. 18:31

meddleO407

MiniMa, oporavak ide dobro, prvi i drugi dan je bilo najgore, ali sad je super, mogu sve sama, ne moram zvati sestre, sama sam u sobi, uživancija😅
    Inače grozan mi je taj carski, ta nemoć, ti bolovi, ne daju oni stalno one jake lijekove itd. Mislim možeš tražiti ali bolje malo stisnut zube i što više na noge da se privikneš, ugl htjela sam reći koliko god carski bio grozan, drago mi je da su me uspavali i da nisam imala pojma što se dogadja - neki dan jedna žena se toliko derala za vrijeme poroda, ona se doslovno derala ko da ju neke kolje, vrištala, vikala "nemojte mi više to radit" užas
    Ne znam jel svaki porod tako izgleda, ako da carski je još dobar🤪

Neznam, valjda to svi drugacije dozive i podnesu. Ja sam recimo glasno disala, odnosno prodisavala trudove, a sam izgon nisam glasa pustila, osim sto sam se "svadjala" 😂 sa doktorom jer sam se ja zeljela napiti vode a on vikao da moram tiskati da ide trud. 

Vaki
    14. Ožujak 2020. 19:02

lena2

Vaki

lena2

Drage moje. Pravila sam 3 testa za trudnocu i svi negativni. Prvi put radimo na bebi i malo smo napeti.
    Jos 2 dana mi je do menstruacije.
    Ali vec buze vrijeme me bole grudi, glava i ponekad sam dosta umorna i pita mi jesti.
    Mislim da je malo previse da 3 puta test pogrijesi
    Dali ste imale slicna iskustva

Jesu li testovi bili od različitih proizvođača ili su svi jednake marke?

Dvije razlicite marke

Uh, onda ne zvuči baš dobro. Sad bi već trebala vidjeti plusić na testu. Bez predaje... Nekad treba malo duže da uspije. Sretno! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• meddleO407
    14. Ožujak 2020. 19:10

Lena draga, puno je razočaranja iza mene i puno puta sam ugledala minus, ne možeš ništa osim biti strpljiva. svaki mjesec sam umišljala simptome, moje tijelo se poigravalo samnom. Teško je to razumijem te, ali ako vam je ovo tek prvi ciklus da pokušavate ne sekiraj se ako ne uspije odmah

• Sancy3
    14. Ožujak 2020. 19:15

Karla89

Stigla nam je naša bebolina Mareta 💞 danas popodne u 13:30.. 3240g i 49cm. Ljubav na prvi pogled!! Još uvijek ne mogu vjerovati da je ona naša! 🥰💜
    Pišem vam kasnije detalje i čitam zaostatke 😘
    Sad se samo nadam večeri jer nisam jela 24h 🙈

Iskrene cestitke i brz oporavak!

• lena2
    14. Ožujak 2020. 19:27

Vaki

lena2

Vaki

lena2

Drage moje. Pravila sam 3 testa za trudnocu i svi negativni. Prvi put radimo na bebi i malo smo napeti.
    Jos 2 dana mi je do menstruacije.
    Ali vec buze vrijeme me bole grudi, glava i ponekad sam dosta umorna i pita mi jesti.
    Mislim da je malo previse da 3 puta test pogrijesi
    Dali ste imale slicna iskustva

Jesu li testovi bili od različitih proizvođača ili su svi jednake marke?

Dvije razlicite marke

Uh, onda ne zvuči baš dobro. Sad bi već trebala vidjeti plusić na testu. Bez predaje… Nekad treba malo duže da uspije. Sretno!

Prvi test sam pravila 8 dana prije  drugi 5dana prije ( nije bila prva jutarnja mokraca) i treci 3 dana prije (isto nije bila prva jutarnja mokraca) 
    U svakom slucaju nema odustajanja . 
    Jako stresno razdoblje je iza nas tako da mislim da sve to utjece . Ali jos smo mladi ima vremena ja imam 21g on 27 

• lena2
    14. Ožujak 2020. 19:30

meddleO407

Lenadraga, puno je razočaranja iza mene i puno puta sam ugledala minus, ne možeš ništa osim biti strpljiva. svaki mjesec sam umišljala simptome, moje tijelo se poigravalo samnom. Teško je to razumijem te, ali ako vam je ovo tek prvi ciklus da pokušavate ne sekiraj se ako ne uspije odmah

Prvi test sam pravila 8 dana prije drugi 5 dana prije treci 3dana prije ali ova dva nisu bili na prvu mokracu a za prvi ipak racunam da je mozda bilo prerano . Tako da se i dalje nadam . Ali nikad se nisam osjecala ovako . Imam neki neobican umor neobicne neke grčiče u donjem djelu vec duze vrijeme poneke lagane mucnine i gadjenje stalno mokrenje 

• Anita91
    14. Ožujak 2020. 19:48

Lena ja sam isto umisljala simptome svaki mjesec i svaki mjesec ostala razocarana, a kada sam napokon ostala trudna od svih tih simptoma o kojima sam citala i nadala im se ja nisam imala niti jedan. Isto tako,bebacica nam se desila kada smo vec odustali i samo se opustili pa sta bude, tako da polako :) 

My baby
    14. Ožujak 2020. 19:49

lena2 vec bi ti bio plusic...no ako tek pokusavate nema predaje..a ne znam jesi provjeravala hormone stitnjace umor i ostali simptomi mogu biti i od toga...

My baby
    14. Ožujak 2020. 19:50

Anita91 slazem se glava radi cuda 😉.

Jahanara
    14. Ožujak 2020. 19:56

Cure oko moga tjedna, koliko nisko osjetite udarce bebe?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.