Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • meddleO407
    14. Ožujak 2020. 17:00

MiniMa, oporavak ide dobro, prvi i drugi dan je bilo najgore, ali sad je super, mogu sve sama, ne moram zvati sestre, sama sam u sobi, uživancija😅 
    Inače grozan mi je taj carski, ta nemoć, ti bolovi, ne daju oni stalno one jake lijekove itd. Mislim možeš tražiti ali bolje malo stisnut zube i što više na noge da se privikneš, ugl htjela sam reći koliko god carski bio grozan, drago mi je da su me uspavali i da nisam imala pojma što se dogadja - neki dan jedna žena se toliko derala za vrijeme poroda, ona se doslovno derala ko da ju neke kolje, vrištala, vikala "nemojte mi više to radit" užas
    Ne znam jel svaki porod tako izgleda, ako da carski je još dobar🤪

Lunina_mama
    14. Ožujak 2020. 17:10

Karla divne vijesti 😍 Nadam se da je porod prošao OK i da od sada samo uživancija...❤

Vaki
    14. Ožujak 2020. 17:11

lena2

Drage moje. Pravila sam 3 testa za trudnocu i svi negativni. Prvi put radimo na bebi i malo smo napeti.
    Jos 2 dana mi je do menstruacije.
    Ali vec buze vrijeme me bole grudi, glava i ponekad sam dosta umorna i pita mi jesti.
    Mislim da je malo previse da 3 puta test pogrijesi
    Dali ste imale slicna iskustva

Jesu li testovi bili od različitih proizvođača ili su svi jednake marke? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• lena2
    14. Ožujak 2020. 17:19

Vaki

lena2

Drage moje. Pravila sam 3 testa za trudnocu i svi negativni. Prvi put radimo na bebi i malo smo napeti.
    Jos 2 dana mi je do menstruacije.
    Ali vec buze vrijeme me bole grudi, glava i ponekad sam dosta umorna i pita mi jesti.
    Mislim da je malo previse da 3 puta test pogrijesi
    Dali ste imale slicna iskustva

Jesu li testovi bili od različitih proizvođača ili su svi jednake marke?

Dvije razlicite marke

sagi
    14. Ožujak 2020. 17:20

Karla jeii, čestitam 🙂 🎉 dobrodošla Mareta 🥰
    Meddle držim 🤞 da vas puste doma sutra 🙂

My baby
    14. Ožujak 2020. 17:21

Medlle0407 nije svaki prirodan porod takav inekad zene nesvjesno ispustaju zvukove a ne bas da je toliko strasno.Ima tu i boli i straha ako je prvi porod tako da..Ja bi pristala na carski samo ako je uistinu potreba za time nikad dobrovoljno,jer znam zene koje su placale carski jer eto to je ipak lakse.Ipak je to operacija..koliko god ne zvuci tako.Naravno moze biti i komplikacija u prirodnom porodu no mislim ipak manje.Tako da ja svojevoljno ne bi nikad birala carski naravno ako ne postoji medicinska indikacija za tim.Drago mi je da ste malo uspostavile ritam sa cicanjem i da zasto su joj radili uzv?

• meddleO407
    14. Ožujak 2020. 17:38

Ma i pretpostavila sam da je to do žene, nijednu drugu nisam čula, a koliko sam shvatila to je bila neka mlada, neki curičak isprepadani. I ja bih voljela da sam mogla roditi prirodno, nikad eto to neću iskusit, djece više imala ne budem, a nisam nikad ni trudove iskusila. Eto to mi je malo žao.
    Pa jel ne rade svima taj uzv? 
    Moguće da se to radi i kasnije, ali možda je doktorica htjela mom mužu napravit uslugu, išao ju je pitati da nam preporuči nekog primarnog pedijatra a taman je bila dežurna. Ugl sve je kako treba biti

• monalisa
    14. Ožujak 2020. 17:44

Karla cestitam 🥰🥰

Hany92
    14. Ožujak 2020. 17:45

Karla89

Stigla nam je naša bebolina Mareta 💞 danas popodne u 13:30.. 3240g i 49cm. Ljubav na prvi pogled!! Još uvijek ne mogu vjerovati da je ona naša! 🥰💜
    Pišem vam kasnije detalje i čitam zaostatke 😘
    Sad se samo nadam večeri jer nisam jela 24h 🙈

Cestitam!💐🎀💜

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

My baby
    14. Ožujak 2020. 18:14

medlle0407 ja ne znam jel to svima rade ja sam davno rodila 😂,ne znam mislim da od ovih svjezih mama oko mene nije nijedna to radila,pa pitam..
    Ma je imas i zena svakakvih ja npr imam visok prag boli i mogu uistinu jako puno istrpit kad se sjetim svojih bolnih mengi prije poroda uh...fuj.obavezno sam na hitnoj zavrsavala imala sam i proljev i povracanje u isto vrijeme od bolova,hvala bogu to je nakon poroda nestalo.Bilo je i zena kad sam ja radala koje su se bas derale a sad mi ne znamo mozda je njih to uistinu neizdrzivo bolilo.Sjecam se jedne mame koja je radala kad i ja mali joj je imao 4.550, i 56 dug nju su poradali u svim polozajima uzas.Moja je isto bila velika beba a pored njega je izgledala ko lutka 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.