Vaki imam ceste BH kontrakcije,ali pojačam mg i bude okej, al trbuh mi se bas spustio - radim onaj test da mi rašireni dlan stane ispod cica. Moj ginekolog ne radi do 27.3 kad sam i naručena, neću raditi frku al ak se ovako nastavi budem do bolnice pa neka me pogledaju. E a za caj, jesi ti imala suhi ili mokri kašalj? Ja bas imam mokri kašalj, trebam to sve izbacivat van, rekla mi je doktorica da nikako ne suzbijam jer onda tjeram na pluća
Moj je bio suh i nadražujuć, kod tebe je onda ipak drugačiji.🙄
Uh, 27.3.! To mi se čini miljama daleko, ali kao što kažeš - bude li potrebe lako se zaletiš do bolnice.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Karla cestitaaam 😊😊 uživajte i odmarajte i ti i bebica, čekamo detalje 😍
Sanja ma meni je uvijek visoko trbuh, pod cicama i onda sa dlanom pratim jel mi se spustio, iako vidim i na oko al prisilonim dlan
Bok cure, ima li što novo? Je li se javila Karla?
Ja još ostajem u bolnici, možda sutra idem doma, držite mi fige.😊
Borimo se s dojenjem, nemam pojma koliko ona ustvari pocica, spava li zato jer je sita i zadovoljna ili je pregladnila🙄
Imale smo borbu oko podneva, tad je malo cendrala i navlačila cicu pa pljuvala pa u krug, ali i podrigivala je i čula sam joj crijevca kako rade i dobro se isprdila a čini mi se i pokakala, stim da je i ranije bila pokakana - pedijatrica joj je napravila uzv srca i mozga pa ju je sestra premotala, inače sad do 6 ništa. Baš mi fali da ju ja razmotam, da mi ne bude pokakana ali takva je ovdje praksa. Kažu sestre da njima ne smeta što su pokakani, a koliko god glupo zvučalo i meni se tako čini haha 😶 Oko tri je cicala, povukla par gutljaja, sad opet spava, nadam se da je sve ok😶🙄 iz cica mlijeko curi, sad je samo pitanje siše li ona kako treba. Vidjet ćemo navečer hoće li htjeti dohranu ili ne.
Jel koristila koja one plant mamine kapi?
Stigla nam je naša bebolina Mareta 💞 danas popodne u 13:30.. 3240g i 49cm. Ljubav na prvi pogled!! Još uvijek ne mogu vjerovati da je ona naša! 🥰💜
Pišem vam kasnije detalje i čitam zaostatke 😘
Sad se samo nadam večeri jer nisam jela 24h 🙈
Čestitaaaaaam mamice!!!🥳🥳🥳🥳❤
Bok cure, ima li što novo? Je li se javila Karla?
Ja još ostajem u bolnici, možda sutra idem doma, držite mi fige.😊
Borimo se s dojenjem, nemam pojma koliko ona ustvari pocica, spava li zato jer je sita i zadovoljna ili je pregladnila🙄
Imale smo borbu oko podneva, tad je malo cendrala i navlačila cicu pa pljuvala pa u krug, ali i podrigivala je i čula sam joj crijevca kako rade i dobro se isprdila a čini mi se i pokakala, stim da je i ranije bila pokakana - pedijatrica joj je napravila uzv srca i mozga pa ju je sestra premotala, inače sad do 6 ništa. Baš mi fali da ju ja razmotam, da mi ne bude pokakana ali takva je ovdje praksa. Kažu sestre da njima ne smeta što su pokakani, a koliko god glupo zvučalo i meni se tako čini haha 😶 Oko tri je cicala, povukla par gutljaja, sad opet spava, nadam se da je sve ok😶🙄 iz cica mlijeko curi, sad je samo pitanje siše li ona kako treba. Vidjet ćemo navečer hoće li htjeti dohranu ili ne.
Jel koristila koja one plant mamine kapi?
Držim palčeve da idete domeka... Izgleda da se tvoja ljepotica umorila prilikom izlaska iz buše pa bi samo pajkila.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji