Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    14. Ožujak 2020. 14:47

Vaki imam ceste BH kontrakcije,ali pojačam mg i bude okej, al trbuh mi se bas spustio - radim onaj test da mi rašireni dlan stane ispod cica. Moj ginekolog ne radi do 27.3 kad sam i naručena, neću raditi frku al ak se ovako nastavi budem do bolnice pa neka me pogledaju. E a za caj, jesi ti imala suhi ili mokri kašalj? Ja bas imam mokri kašalj, trebam to sve izbacivat van, rekla mi je doktorica da nikako ne suzbijam jer onda tjeram na pluća 

sagi
    14. Ožujak 2020. 14:49

Tina sretno i tebi 🤗

Maybaby baš lijepo od njih 🥰 i super je tvoja loptica 🤗
    Meddle drago mi je da vam je krenulo na bolje ❤️

Tina1803
    14. Ožujak 2020. 14:53

Hej curke, evo me doma🤣🤣 rekla je da moze svaki cas biti ali da mi je bolje da sam doma a ne da me tamo bezveze ostavljaju. Da se javim cim pukne vodenjak ili krenu jaki trudovi..a u pon.svakako idem i rekla je ako ne krene do tada da ce najvjerojatnije inducirati. Da, ja sam u Zd-u 😊

sagi
    14. Ožujak 2020. 14:56

Lunina_mama držim 🤞da u pon patronažna bude zadovoljna 😉
    Tina ko bi prije par mjeseci reko da ćeš još na inducirani ić 🙈

Tina1803
    14. Ožujak 2020. 14:57

Jucer me pocela bolit samo jedna cica i to bas jako. Druga nista. Jeli to znaci da cu u jednoj biti mlijeka a u drugoj ne?🤣🤣 a od boli u preponama ne mogu vise hodati 😒 šepam

My baby
    14. Ožujak 2020. 14:58

Tina1803 imat ces mlijeka u obadvije cice 😉

Maja 3
    14. Ožujak 2020. 15:06

Tina1803

Hej curke, evo me doma🤣🤣 rekla je da moze svaki cas biti ali da mi je bolje da sam doma a ne da me tamo bezveze ostavljaju. Da se javim cim pukne vodenjak ili krenu jaki trudovi..a u pon.svakako idem i rekla je ako ne krene do tada da ce najvjerojatnije inducirati. Da, ja sam u Zd-u 😊

Ahahahaha!!!!
    Oprosti. Mi cijeli dan cekamo vijesti..a ono nista! Zbilja se nadam da ce ti samo krenut ubrzo.

• Sancy3
    14. Ožujak 2020. 15:49

MickeyMouse

Vaki imam ceste BH kontrakcije,ali pojačam mg i bude okej, al trbuh mi se bas spustio - radim onaj test da mi rašireni dlan stane ispod cica. Moj ginekolog ne radi do 27.3 kad sam i naručena, neću raditi frku al ak se ovako nastavi budem do bolnice pa neka me pogledaju. E a za caj, jesi ti imala suhi ili mokri kašalj? Ja bas imam mokri kašalj, trebam to sve izbacivat van, rekla mi je doktorica da nikako ne suzbijam jer onda tjeram na pluća

Kakav je to test?

Boa35
    14. Ožujak 2020. 15:49

Stigla nam je naša bebolina Mareta 💞 danas popodne u 13:30.. 3240g i 49cm. Ljubav na prvi pogled!! Još uvijek ne mogu vjerovati da je ona naša! 🥰💜
    Pišem vam kasnije detalje i čitam zaostatke 😘
    Sad se samo nadam večeri jer nisam jela 24h 🙈

My baby
    14. Ožujak 2020. 15:52

Karla89 cestitke dobrodosla bebolina🥰❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.