Vaki imam ceste BH kontrakcije,ali pojačam mg i bude okej, al trbuh mi se bas spustio - radim onaj test da mi rašireni dlan stane ispod cica. Moj ginekolog ne radi do 27.3 kad sam i naručena, neću raditi frku al ak se ovako nastavi budem do bolnice pa neka me pogledaju. E a za caj, jesi ti imala suhi ili mokri kašalj? Ja bas imam mokri kašalj, trebam to sve izbacivat van, rekla mi je doktorica da nikako ne suzbijam jer onda tjeram na pluća
Tina sretno i tebi 🤗
Maybaby baš lijepo od njih 🥰 i super je tvoja loptica 🤗
Meddle drago mi je da vam je krenulo na bolje ❤️
Hej curke, evo me doma🤣🤣 rekla je da moze svaki cas biti ali da mi je bolje da sam doma a ne da me tamo bezveze ostavljaju. Da se javim cim pukne vodenjak ili krenu jaki trudovi..a u pon.svakako idem i rekla je ako ne krene do tada da ce najvjerojatnije inducirati. Da, ja sam u Zd-u 😊
Lunina_mama držim 🤞da u pon patronažna bude zadovoljna 😉
Tina ko bi prije par mjeseci reko da ćeš još na inducirani ić 🙈
Jucer me pocela bolit samo jedna cica i to bas jako. Druga nista. Jeli to znaci da cu u jednoj biti mlijeka a u drugoj ne?🤣🤣 a od boli u preponama ne mogu vise hodati 😒 šepam
Hej curke, evo me doma🤣🤣 rekla je da moze svaki cas biti ali da mi je bolje da sam doma a ne da me tamo bezveze ostavljaju. Da se javim cim pukne vodenjak ili krenu jaki trudovi..a u pon.svakako idem i rekla je ako ne krene do tada da ce najvjerojatnije inducirati. Da, ja sam u Zd-u 😊
Ahahahaha!!!!
Oprosti. Mi cijeli dan cekamo vijesti..a ono nista! Zbilja se nadam da ce ti samo krenut ubrzo.
Vaki imam ceste BH kontrakcije,ali pojačam mg i bude okej, al trbuh mi se bas spustio - radim onaj test da mi rašireni dlan stane ispod cica. Moj ginekolog ne radi do 27.3 kad sam i naručena, neću raditi frku al ak se ovako nastavi budem do bolnice pa neka me pogledaju. E a za caj, jesi ti imala suhi ili mokri kašalj? Ja bas imam mokri kašalj, trebam to sve izbacivat van, rekla mi je doktorica da nikako ne suzbijam jer onda tjeram na pluća
Kakav je to test?
Stigla nam je naša bebolina Mareta 💞 danas popodne u 13:30.. 3240g i 49cm. Ljubav na prvi pogled!! Još uvijek ne mogu vjerovati da je ona naša! 🥰💜
Pišem vam kasnije detalje i čitam zaostatke 😘
Sad se samo nadam večeri jer nisam jela 24h 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji