Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maybaby
    14. Ožujak 2020. 09:49

skoljka

maybaby

Sretno Tina i Karla!
    Jučer sam imala iznenađenje od svojih maturanata.
    Trebao nam sljed. tjedan biti zadnji skupa, al zbog korone škola ne radi, pa se nećemo vidjeti i oni mi. organizirali oproštaj i iznenađenje.

i evo nas dvije u 32.tjednu

😍 Kako lijepo iznenadjenje, bravo djeco 👍🏻
    A ti prekrasna teudnica i prekrasan buso, stomak ti loptast kao sto je moj bio 😃

da.. prava loptica. 
    Kaze mi doktorica za reklamu okrugao i pravilan 

url=https://lilypie.com]

brankica09
    14. Ožujak 2020. 09:59

maybaby

Sretno Tina i Karla!
    Trebao nam sljed. tjedan biti zadnji skupa, al zbog korone škola ne radi, pa se nećemo vidjeti i oni mi. organizirali oproštaj i iznenađenje.

Bas lijepo iznenadenje 🙈 
    Maybaby top manekenka 🥰

maybaby
    14. Ožujak 2020. 10:11

brankica09

maybaby

Sretno Tina i Karla!

Bas lijepo iznenadenje 🙈
    Maybaby top manekenka 🥰

hahahahahhaha
    baš mi se sviđa imati malu lopticu 

My baby
    14. Ožujak 2020. 11:02

Sretno karla89 ako se vec ne mazis s bebuskom.
    Meddle vidis bude to sve ok jos kad izadjete doma uspostavit cete bolji ritam 😘😘

My baby
    14. Ožujak 2020. 11:22

Maybaby zbunjuje me jer imamo skoro isto ime 😂 sad uzivaj na godisnjem 👋👋 i toliki trbuh sam ja imala u 4. Mj trudnoce😂

brankica09
    14. Ožujak 2020. 11:29

Karla 👶💝 jel nam stigla miss M? 
    Tina u kojoj si fazi ? 

• Pupi30
    14. Ožujak 2020. 11:37

Cure nema nigdje za kupiti Octenisept,pa je muz kupio tyrosur gel...to su mu dali u ljekarni,jel to ok ili bi trebalo ipak doci do tog spreja nekako?

Lunina_mama
    14. Ožujak 2020. 11:59

Ajme..svašta sam propustila..

Tina i Karla sretno vam...to je to..🤗

Ja ne stignem ništa. Kao što sam se i bijala, dojenje je i ovaj put najteži dio poroda..Mali neće cicati...sav je uspavan i nezainteresiran. Rijetko uzme cicu na 5 minuta s šeśirićem. Ne plače uopće. Ja se izdajam svaka 3 sata kako njega budim da jede, ali mlijeko se ne povećava.
    Patronažna nas je skoro poslala natrag u Vinogradsku jer je slabo dobivao ali smo se dogovorili da pricekamo do ponedjeljka. Pa ga sad tovim s adaptiranim + kad uspijem prikupiti svog za jedan obrok.
    Ja se još nadam da će cicati, ali ako nestane mlijeka neće imati šta.
    Dan mi se svede na presvlacrnje,  tjeranje da uzme i pojede bočicu svaka 3 sata. Izdajanje, sterilizacija, pola sata odmor i sve ispočetka.

Inače mali je divan 😊

• mamasita05
    14. Ožujak 2020. 12:14

Ja sam jutros bila u Petrovoj na ctg-u u predradjaoni. Uglavnom, tamo je kaos od rodilja, sve krenule radjati, svi boksevi puni, njih nekoliko ceka u predradjaoni. Ne znam jel Tina bila medju onima koje su radjale, al sve su bile tihe poprilicno 😊😊 samo se svako malo cuje duzi jauk pa plac bebice 😊🙏
    Ja cu jos pricekati malo, nek prodju guzve 😂🤗

Vaki
    14. Ožujak 2020. 12:37

Uh, koliko novosti..
    Karla i Tina - sretno cure. Nadam se da već grlite svoju dječicu.
    Lunina_mama - joj, baš mi je žao da se toliko mučite s dojenjem.
    mamasita - pričekaj da se gužva malo raziđe... 😃
    Mybaby- super bušica... 

🤞❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.